DPS 14.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Fajny czasem bywał ten karawaning w Holandii! Ty na wybory idź, bo jak nie pójdziesz, to nic się nie zmieni. Jeśli ma być inaczej, to musi być inna ekipa. Kto ją wybierze, jak nie my? No i gratuluję pierwszej budowli na działeczce! Dasz radę, mocny chłopak z Ciebie, to i dom zbudujesz! Z naszą niewielką pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.10.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Fajny czasem bywał ten karawaning w Holandii! Ty na wybory idź, bo jak nie pójdziesz, to nic się nie zmieni. Jeśli ma być inaczej, to musi być inna ekipa. Kto ją wybierze, jak nie my? No i gratuluję pierwszej budowli na działeczce! Dasz radę, mocny chłopak z Ciebie, to i dom zbudujesz! Z naszą niewielką pomocą. Ja na wybory?????? Po moim trupie,heheheeee Już wolę na rybki wyskoczyć!!!!!! Budowla pierwsza klasa! Teraz kolej na kibelek A pomocnej "gęby" nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Stuku - wynika mi, że pracowałeś u bardzo porządnego człowieka, który potraktował Was jak ludzi, a nie jak maszynki do pracy. Masz naprawdę szczęście!!! A te lwy.... Super wycieczka, fajnie było pooglądać te fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A oto kilka fotek z porzegnalnego wypadu na safari pod Tilburgiem. http://images11.fotosik.pl/99/f5b4406b1d62e2fe.jpg Czy On Ci gra na nosie???? Jak to przeżyłeś, żeby taki zwykły goryl jaja sobie robił z poważnego faceta Mam nadzieję, że nie obniżyło to poczucia Twojej wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.10.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 stuk !!!!!!! fotki przefajne !!!!!!!! mnie najbardziej podoba sie........twoja zona no i ty zaluje , ze sie wtedy nie spiknelismy ty juz wiesz kiedy mam nadzieje , ze kiedys to nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 stuk !!!!!!! fotki przefajne !!!!!!!! mnie najbardziej podoba sie........twoja zona no i ty zaluje , ze sie wtedy nie spiknelismy ty juz wiesz kiedy mam nadzieje , ze kiedys to nadrobimy Nadrobimy nadrobimy, nie widzę innej możliwości!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A oto kilka fotek z porzegnalnego wypadu na safari pod Tilburgiem. http://images11.fotosik.pl/99/f5b4406b1d62e2fe.jpg Czy On Ci gra na nosie???? Jak to przeżyłeś, żeby taki zwykły goryl jaja sobie robił z poważnego faceta Mam nadzieję, że nie obniżyło to poczucia Twojej wartości Niemiałby żadnych szans ze mna hihihiiiii tylko ogrodzenie go uratowało!!!!!!! No i żonka mnie trzymała. Sprałbym go na kwaśne jabłko!!!!! hihihiiiiii Co się nie robi dla darmowych bananów!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Stuku - wynika mi, że pracowałeś u bardzo porządnego człowieka, który potraktował Was jak ludzi, a nie jak maszynki do pracy. Masz naprawdę szczęście!!! A te lwy.... Super wycieczka, fajnie było pooglądać te fotki! Mam cała mase fotek(832) ,może coś jeszcze wlepie ciekawego Faktycznie traktowali nas jak rodzinę, a nie jak tanich niewolników. Trafiliśmy do porządnych i uczciwych pracodawców, a oni trafili na jeszcze pożądniejszych pracobiorców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Stuku, w energetyce spotkało Cię to, co spotyka większość budujących się. Niestety, wciąż jest to monopolista, państwo w państwie i absolutnie ich nie interesuje to, co masz im do powiedzenia. Pozostaje Ci zachować wierność swojej zasadzie i być.... niespotykanie spokojnym człowiekiem. Trzymam kciuki, żeby jednak jak najszybciej się udało ruszyć. A nie ma tam życzliwego sąsiada w pobliżu, żebu udostępnił prąd np. z garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Stuku, w energetyce spotkało Cię to, co spotyka większość budujących się. Niestety, wciąż jest to monopolista, państwo w państwie i absolutnie ich nie interesuje to, co masz im do powiedzenia. Pozostaje Ci zachować wierność swojej zasadzie i być.... niespotykanie spokojnym człowiekiem. Trzymam kciuki, żeby jednak jak najszybciej się udało ruszyć. A nie ma tam życzliwego sąsiada w pobliżu, żebu udostępnił prąd np. z garażu? Też rozważałem taką możliwość. Albo może zakupic na początek mini agregacik na sam początek powinno wystarczyć?! Niby są wporzo sąsiedzi, ale jakoś nie jestem do nich przekonany, profesorek wybudował swoją samowolkę na pożyczonym prądziku. i nie mam z nimi nawiązanych bliższych kontaktów. No nic, może nie będzie innego wyjścia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Stuku, w energetyce spotkało Cię to, co spotyka większość budujących się. Niestety, wciąż jest to monopolista, państwo w państwie i absolutnie ich nie interesuje to, co masz im do powiedzenia. Pozostaje Ci zachować wierność swojej zasadzie i być.... niespotykanie spokojnym człowiekiem. Trzymam kciuki, żeby jednak jak najszybciej się udało ruszyć. A nie ma tam życzliwego sąsiada w pobliżu, żebu udostępnił prąd np. z garażu? a ja sie pochwale .....a co mam juz wszystkie skrzynki na konktetnym miejscu !!!!! stuku tez mialam mala jazde jak chcesz to pozycze ci tego pradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Stuku, w energetyce spotkało Cię to, co spotyka większość budujących się. Niestety, wciąż jest to monopolista, państwo w państwie i absolutnie ich nie interesuje to, co masz im do powiedzenia. Pozostaje Ci zachować wierność swojej zasadzie i być.... niespotykanie spokojnym człowiekiem. Trzymam kciuki, żeby jednak jak najszybciej się udało ruszyć. A nie ma tam życzliwego sąsiada w pobliżu, żebu udostępnił prąd np. z garażu? a ja sie pochwale .....a co mam juz wszystkie skrzynki na konktetnym miejscu !!!!! stuku tez mialam mala jazde jak chcesz to pozycze ci tego pradu To super!!!!!! Może podam ci numer tel to wyślesz sms-em kilka megawatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Szybciej taniej będzie wysłać te megawaty mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Szybciej taniej będzie wysłać te megawaty mailem A pocztą kwiatową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Szybciej taniej będzie wysłać te megawaty mailem A pocztą kwiatową? Uwielbiam storczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 a nie moglbys osobiscie odebrac ? mozesz przyjechac nawet z kwiatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.10.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 a nie moglbys osobiscie odebrac ? mozesz przyjechac nawet z kwiatkami Trzeba było pisać wcześniej to bym w drodze powrotnej zajumał kilka berberisów, buksusów, tuji, lub podobnego zielonego czegoś przydatnego w ogrodzie!!! A jak masz szklarnie to były też bananowce, figi, pomarańczki, winogronka czy te wstrętne zielone oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.10.2007 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Szybciej taniej będzie wysłać te megawaty mailem A pocztą kwiatową? Uwielbiam storczyki Ja to z kwiatów to najbardziej lubię kaktusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Stuku, widzę, że jednak pomału przystosowujesz się do polskiej rzeczywistości. Jeszcze trochę i będziesz też wiedział z kim z energetyki pogadać na korytarzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.10.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Stuku, widzę, że jednak pomału przystosowujesz się do polskiej rzeczywistości. Jeszcze trochę i będziesz też wiedział z kim z energetyki pogadać na korytarzu... Tych ćwoków z enegetyki to bym chętnie za torby powiesił, hahahahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts