Iwona Sudol 09.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Poukładane jak od sznurka Śmieję się, gdyż ja mam podobne podejście do tematu - już się widzę na mojej budowie, jak chodzę i układam wszystko 100 razy dziennie Współczuję moim przyszłym wykonawcom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 09.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 stukpuk super rozpisałeś,miło czytelnie smieszniepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 stukpuk super rozpisałeś,miło czytelnie smiesznie pozdr Czyli dziennik do poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 stukpuk super rozpisałeś,miło czytelnie smiesznie pozdr Czyli dziennik do poprawki? no raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 stukpuk super rozpisałeś,miło czytelnie smiesznie pozdr Czyli dziennik do poprawki? no raczej Bo napisała "Mało czytelnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia81 09.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 stukpuk super rozpisałeś,miło czytelnie smiesznie pozdr Czyli dziennik do poprawki? no raczej Bo napisała "Mało czytelnie" hehe napisałam MIŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 stukpuk super rozpisałeś,miło czytelnie smiesznie pozdr Czyli dziennik do poprawki? no raczej Bo napisała "Mało czytelnie" nie dlatego,że to co juz masz przeczytałam z dziesięć razy i juz trochę nudno...jak napiszesz od nowa, znów będę miała co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.03.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 stukpuk super rozpisałeś,miło czytelnie smiesznie pozdr Czyli dziennik do poprawki? no raczej Bo napisała "Mało czytelnie" nie dlatego,że to co juz masz przeczytałam z dziesięć razy i juz trochę nudno...jak napiszesz od nowa, znów będę miała co czytać Dziennik się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 czesc Stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.03.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 czesc Stuku Witam U mnie słaby ruch......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 stukpuk super rozpisałeś,miło czytelnie smiesznie pozdr Czyli dziennik do poprawki? no raczej Bo napisała "Mało czytelnie" nie dlatego,że to co juz masz przeczytałam z dziesięć razy i juz trochę nudno...jak napiszesz od nowa, znów będę miała co czytać Dziennik się nie podoba? pierwsze 9 razy było fajnie, potem nudą powiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 tyle że mój dąb to taki przywielgaśny jest, za 2- 3 metry w obwodzie i korzenie pewnie pod fundamentem, aż się boje co bedzie za jakiś czas Wkleilam zdjecie u mnie w dzienniku, gdzie widac rozmach mojewj brzozy Niestety kroluje nad nasza dzialka i domkiem....az sie boje co bedzie jak wybudujemy nowy Stuku, nie sluchaj Malki - fajny dziennik Malka, a moze bys tak swoj przepisala? Jakies zdjecia z katalogow wrzuc, ze niby Twoje budowa...bo na tej niebudowie to malo sie dzieje i dziur tyle, ze az strach!! Ten Twoj dom to chyba na Karaibach budujesz...wentylacja i cyrkulacja powietrza zapewniona jak bedzie za goraco Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 [ z dziennika budowy] Cześć pracy Obserwując twoje zmagania z kanalizą widzę że lepiej zaplanować ją wcześniej przed zalaniem chudziaka, pomyśle o tym, pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81704.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.03.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 [ z dziennika budowy] Cześć pracy Obserwując twoje zmagania z kanalizą widzę że lepiej zaplanować ją wcześniej przed zalaniem chudziaka, pomyśle o tym, pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81704.htm W moim przypadku jeżeli bym zrobił kanalize według projektu to bym musiał wszystko poprawiać! (dłuuuuuuuuuga historia) Dlatego wolałem teraz wykuc i srobić gdzie chce i jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hej stuku, widzę, że uporałeś się z kanalizą - gratulacje. Napisz jakiej wielkości wyszła łazienka? Z tego co widziałam wcześniej, to zaplanowałeś ( palcem na piasku narysowane ) brodzik, napisz jakiej wielkości ( wymiary)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hej stuku, widzę, że uporałeś się z kanalizą - gratulacje. Napisz jakiej wielkości wyszła łazienka? Z tego co widziałam wcześniej, to zaplanowałeś ( palcem na piasku narysowane ) brodzik, napisz jakiej wielkości ( wymiary)? Pozdrawiam Brodzik (narysowany kijem od miotły) to półokrągła 80-tka. A dokładne wymiary podam w poniedziałek, nie chce w błąd wprowadzić Bo są inne niż w projekcie. Jak zapomnie to sie śmiało upomnij!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.03.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ok, upomnę się , napisz jakiej wielkości będzie łazieneczka. Planujemy małą łazieneczkę właśnie z brodzikiem, umywalką i kibelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.03.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Hej, dzięki za wymiary łazienki. Daje nam to obraz tego, co i jak możemy umieścić w planowanej łazience Właśnie, już blisko wiosna i czuć cieplejsze powietrze, to chyba więcej czasu spędzasz na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.03.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Hej, dzięki za wymiary łazienki. Daje nam to obraz tego, co i jak możemy umieścić w planowanej łazience Właśnie, już blisko wiosna i czuć cieplejsze powietrze, to chyba więcej czasu spędzasz na budowie? Nie ma problemu! Chyba się uzależniłem od siedzenia i buszowania na budowie , ciągle sobie coś wyszukuje do roboty Ile można z żoną w domu siedzieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ile można z żoną w domu siedzieć...... Mam nadzieję, że od żonki po łebku dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts