stukpuk 18.03.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A Wy ciągle o budowaniu, ogrodowaniu, co to cholera, jakieś forum budowlane, czy co Może być inny zestaw o "Sexie, wędkowaniu i kanapkach z czarnym salcesonem"? Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 bez salcesonu , dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A Wy ciągle o budowaniu, ogrodowaniu, co to cholera, jakieś forum budowlane, czy co A co nie To ja przepraszam Bo my chcieliśmy się wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dzieki wielkie!! Nie, nie....nie chcemy sami wycinac bez pozwolenia...sasiadow zyczliwych nie brakuje w okolicy Brzoza wysoka z duzym konarem, wiec bardzo latwo zauwazyc ze zniknela, a samo wyciecie tez niezla operacja logistyczna bedzie, ktore nie umknie niezauwazone Maja No bo w pozwoleniu jest napisane, że za wszelkie szkody przy wycince płaci właściciel. Moja wycinka trawła 15 sekund! I teraz suszy się w salonie! Stuku, pamietasz ile czekales na pozwolenie na wycinke? Dzisiaj przychodzi do nas pan z gminy ogladac nasza brzoze....chce by chlopaki budownicze poczekali, az brzoza zniknie i wtedy ruszyc z budowa, ale oni sie rwa do pracy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 STUKU a Twój ojciec to murarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 STUKU a Twój ojciec to murarz? Tak jest.Ma małą firme ogólno-budowlaną A co? Masz coś do roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzieki wielkie!! Nie, nie....nie chcemy sami wycinac bez pozwolenia...sasiadow zyczliwych nie brakuje w okolicy Brzoza wysoka z duzym konarem, wiec bardzo latwo zauwazyc ze zniknela, a samo wyciecie tez niezla operacja logistyczna bedzie, ktore nie umknie niezauwazone Maja No bo w pozwoleniu jest napisane, że za wszelkie szkody przy wycince płaci właściciel. Moja wycinka trawła 15 sekund! I teraz suszy się w salonie! Stuku, pamietasz ile czekales na pozwolenie na wycinke? Dzisiaj przychodzi do nas pan z gminy ogladac nasza brzoze....chce by chlopaki budownicze poczekali, az brzoza zniknie i wtedy ruszyc z budowa, ale oni sie rwa do pracy..... Od złożenia papierów do wizyty na działce(około miesiąca),potem na pozwolenie wycinki(około2- 3 tyg.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 STUKU a Twój ojciec to murarz? Tak jest.Ma małą firme ogólno-budowlaną A co? Masz coś do roboty? cały czas jest coś do roboty , w tej chwili interesuje mnie dach i ścianki działowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a swoja drogą to trochę Ci zazdroszczę taty budowlańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 STUKU a Twój ojciec to murarz? Tak jest.Ma małą firme ogólno-budowlaną A co? Masz coś do roboty? cały czas jest coś do roboty , w tej chwili interesuje mnie dach i ścianki działowe Szukacie jakiejś ekipy? Bo ojciec szuka czegoś do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 STUKU a Twój ojciec to murarz? Tak jest.Ma małą firme ogólno-budowlaną A co? Masz coś do roboty? cały czas jest coś do roboty , w tej chwili interesuje mnie dach i ścianki działowe Szukacie jakiejś ekipy? Bo ojciec szuka czegoś do roboty. Jestem na etapie porównywania cen, tzn. mam jednego dekarza,ale przydałby się jeszcze jeden, no i dziś ekipa która stawia mi dom dała mi wycenę ścianek działowych , no i warto by było to z czymś jeszcze porównać , więc może Twój ojciec by rzucił okiem na nasza budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 STUKU a Twój ojciec to murarz? Tak jest.Ma małą firme ogólno-budowlaną A co? Masz coś do roboty? cały czas jest coś do roboty , w tej chwili interesuje mnie dach i ścianki działowe Szukacie jakiejś ekipy? Bo ojciec szuka czegoś do roboty. Jestem na etapie porównywania cen, tzn. mam jednego dekarza,ale przydałby się jeszcze jeden, no i dziś ekipa która stawia mi dom dała mi wycenę ścianek działowych , no i warto by było to z czymś jeszcze porównać , więc może Twój ojciec by rzucił okiem na nasza budowę? Moge mu przekazać,ale nic nie obiecuje W razie co, to napisze odezwe się na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 STUKU a Twój ojciec to murarz? Tak jest.Ma małą firme ogólno-budowlaną A co? Masz coś do roboty? cały czas jest coś do roboty , w tej chwili interesuje mnie dach i ścianki działowe Szukacie jakiejś ekipy? Bo ojciec szuka czegoś do roboty. Jestem na etapie porównywania cen, tzn. mam jednego dekarza,ale przydałby się jeszcze jeden, no i dziś ekipa która stawia mi dom dała mi wycenę ścianek działowych , no i warto by było to z czymś jeszcze porównać , więc może Twój ojciec by rzucił okiem na nasza budowę? Moge mu przekazać,ale nic nie obiecuje W razie co, to napisze odezwe się na priva. ok dzięki ps. ja tez nic nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Od złożenia papierów do wizyty na działce(około miesiąca),potem na pozwolenie wycinki(około2- 3 tyg.) Dzieki Stuku...czyli z poltorem miesiaca trzeba sie liczyc....hm...musialabym wstrzymac budowe co najmniej na miesiac, az bede wiedziec czy rybki czy akwarium...musze obgadac z budowniczymi Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Od złożenia papierów do wizyty na działce(około miesiąca),potem na pozwolenie wycinki(około2- 3 tyg.) Dzieki Stuku...czyli z poltorem miesiaca trzeba sie liczyc....hm...musialabym wstrzymac budowe co najmniej na miesiac, az bede wiedziec czy rybki czy akwarium...musze obgadac z budowniczymi Maja Podejżewam , że to jest ruchoma sprawa i może się zmieniać w zależności od urzędu i ich tępa pracy Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 25.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witam mam pytanie cotyczące tych kominow chodzi mi o to czy do samej gory masz systemowy obmurowany klinkierem czy od tej wylanej stopy to juz tylko klinkier z jakąś rurą np pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.03.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witam mam pytanie cotyczące tych kominow chodzi mi o to czy do samej gory masz systemowy obmurowany klinkierem czy od tej wylanej stopy to juz tylko klinkier z jakąś rurą np pozdrawiam Komin jest cały systemowy.I od wysokości tej płyty obmurowany pełnym klinkierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Stuk -puk I chyba sąsiad nie każe nam przestawiać ogrodzenia Bez flaszki sprawy nie załatwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.03.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Stuk -puk I chyba sąsiad nie każe nam przestawiać ogrodzenia Bez flaszki sprawy nie załatwisz Nie ma przestawiania nie ma flaszki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts