Megana 07.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej Stuku, wasz pomocnik bardzo mi się podoba i wygląda jak nasza Megi - kocica i na dodatek jest tak samo ciekawska :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam Fajnie, że masz takich pomocników-wykonawców. Gratuluję. Tani ten Twój domek . też gratuluję Masz takiego samego hopla na punkcie ryb jak mój mąż i zaczyna też synek. Mąż jeszcze kocha czopery i powiedział, że kuli sobie, a ja mu ze dwa lata temu-chyba wtedy jak se wybudujesz dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam Fajnie, że masz takich pomocników-wykonawców. Gratuluję. Tani ten Twój domek . też gratuluję Masz takiego samego hopla na punkcie ryb jak mój mąż i zaczyna też synek. Mąż jeszcze kocha czopery i powiedział, że kuli sobie, a ja mu ze dwa lata temu-chyba wtedy jak se wybudujesz dom. Hejka! Muszę Cie zmartwić też planuje (po zakończeniu budowy) kupić sobie jakiś pożądny motorek Narazie to tajemnica przed żoną(im mniej wie tym dłużej żyje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 O kurde ja pierdacze jakie super kocille , jak można nie lubić kotów? Stuku ty lubisz chyba koty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 O kurde ja pierdacze jakie super kocille , jak można nie lubić kotów? Stuku ty lubisz chyba koty?[/quote] Chyba lubie........może to już choroba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 co ty to swiadczy o człowieku dobrze oczywiscie ,ja też mam moja kocille , to jest kombajn na myszy i krety, raz na zawsze sie tego g.. pozbylismy z dzialki. To koci terminator nawet młodego bażanta w zimie dziabneła i skomsumowała . Bo bażantów u mie jak w kurniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 chyba trzeba założyć jakis topik o kotach moze jakąś kocią grupę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 chyba trzeba założyć jakis topik o kotach moze jakąś kocią grupę ? Chyba jest już coś takiego w wątku o zwierzakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam Fajnie, że masz takich pomocników-wykonawców. Gratuluję. Tani ten Twój domek . też gratuluję Masz takiego samego hopla na punkcie ryb jak mój mąż i zaczyna też synek. Mąż jeszcze kocha czopery i powiedział, że kuli sobie, a ja mu ze dwa lata temu-chyba wtedy jak se wybudujesz dom. Hejka! Muszę Cie zmartwić też planuje (po zakończeniu budowy) kupić sobie jakiś pożądny motorek Narazie to tajemnica przed żoną(im mniej wie tym dłużej żyje) Niestety ja wiem o motorze Podoba mi się jak ktoś się wozi na czoperkach, ale nie koniecznie to musi być mój mąż. Z czasów kawalerskich wspomina o motorach, i posiada niejedną bliznę na sobie. Dlatego ja niespecjalnie jestem z tego pomysłu zadowolona. I jeszcze na ryby wyjeżdża, i syna zaraził, i mały po domu mi dzisiaj z wędkami latał (swoimi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam Fajnie, że masz takich pomocników-wykonawców. Gratuluję. Tani ten Twój domek . też gratuluję Masz takiego samego hopla na punkcie ryb jak mój mąż i zaczyna też synek. Mąż jeszcze kocha czopery i powiedział, że kuli sobie, a ja mu ze dwa lata temu-chyba wtedy jak se wybudujesz dom. Hejka! Muszę Cie zmartwić też planuje (po zakończeniu budowy) kupić sobie jakiś pożądny motorek Narazie to tajemnica przed żoną(im mniej wie tym dłużej żyje) Niestety ja wiem o motorze Podoba mi się jak ktoś się wozi na czoperkach, ale nie koniecznie to musi być mój mąż. Z czasów kawalerskich wspomina o motorach, i posiada niejedną bliznę na sobie. Dlatego ja niespecjalnie jestem z tego pomysłu zadowolona. I jeszcze na ryby wyjeżdża, i syna zaraził, i mały po domu mi dzisiaj z wędkami latał (swoimi ). Synek niech lata na zdrowie! Ja jeszcze swojego brzdąca nie mam a już mu wędki kupiłem! Ja mam starą Jawę, ale teraz więcej stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 O kurde ja pierdacze jakie super kocille , jak można nie lubić kotów? Stuku ty lubisz chyba koty?[/quote] Chyba lubię........może to już choroba? Choroba "kociowa", która nas też dopadła, gdy zobaczyliśmy w schronisku kociaki taką kocicą ze sierocińca jest nasza Megusia z awatarku jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 O kurde ja pierdacze jakie super kocille , jak można nie lubić kotów? Stuku ty lubisz chyba koty?[/quote] Chyba lubię........może to już choroba? Choroba "kociowa", która nas też dopadła, gdy zobaczyliśmy w schronisku kociaki taką kocicą ze sierocińca jest nasza Megusia z awatarku jest super Ja od dziecka uwielbiam wszystkie zwierzaki, a najbardziej to chyba koty i szczury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja nie lubie psów, pomimo ze od maleńkości w domu rodzinnym mielismy zawsze psa i kota,i gdzie tu jest prawdziwisc stwierdzenia ze dzieci wychowane z psem są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 O kurde ja pierdacze jakie super kocille , jak można nie lubić kotów? Stuku ty lubisz chyba koty?[/quote] Chyba lubię........może to już choroba? Choroba "kociowa", która nas też dopadła, gdy zobaczyliśmy w schronisku kociaki taką kocicą ze sierocińca jest nasza Megusia z awatarku jest super Ja od dziecka uwielbiam wszystkie zwierzaki, a najbardziej to chyba koty i szczury Zostanę przy kotach a mysz się nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja nie lubie psów, pomimo ze od maleńkości w domu rodzinnym mielismy zawsze psa i kota,i gdzie tu jest prawdziwisc stwierdzenia ze dzieci wychowane z psem są lepsze. Ja tam wychowałem się z kotami i z kotem pewnie umre A za psami to osobiście też nie przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Klasyfikacja kotów: koty dzielimy na piekne i bardzo piekne , Jakie zwierze jest najwiekszym przyjacielem człowieka? odpowiedź : Kot, bo czy widział ktoś kota policyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Klasyfikacja kotów: koty dzielimy na piekne i bardzo piekne , Jakie zwierze jest najwiekszym przyjacielem człowieka? odpowiedź : Kot, bo czy widział ktoś kota policyjnego? Super - też tak uważam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To co mnie dobija w psach to to że sie pocą smierdzą, walą kupy gdzie popadnie i jeszcze je jedzą Koty sie niepocą, 1/4 życia szlifują futerko, kopia dołki jak się załatwiaja i je zasypują, i są czyste. Dobija mnie jak ktos mówi że kot smierdzi , no moze chodzi o kuwety ale tarez są jakieś żwirki z pochłaniaczem wiec ie ma chyba problemu. Moja kocia jest tzw wychodząca, tzn w nocy spi w łózku z córcią a kiedy nikogo nie ma w domu śmiga po terenie, nie mam żadnych żwirków w domu nauczyłem ją wychodzic na dwór jest świety spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To co mnie dobija w psach to to że sie pocą smierdzą, walą kupy gdzie popadnie i jeszcze je jedzą Koty sie niepocą, 1/4 życia szlifują futerko, kopia dołki jak się załatwiaja i je zasypują, i są czyste. Dobija mnie jak ktos mówi że kot smierdzi , no moze chodzi o kuwety ale tarez są jakieś żwirki z pochłaniaczem wiec ie ma chyba problemu. Moja kocia jest tzw wychodząca, tzn w nocy spi w łózku z córcią a kiedy nikogo nie ma w domu śmiga po terenie, nie mam żadnych żwirków w domu nauczyłem ją wychodzic na dwór jest świety spokój. Wszystkie zwierzaczki w jakiś sposób są fajne i tylko wredoty ludzie potrafią zrobić krzywdę i to mnie najbardziej denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a to moja kocilla nie mam po reką innych zdjęć ale coś poszukam przy okazji z pleneru http://www.empikfoto.pl/albumy37/398651/822614/previews/25462533_kwiecien_pisanki_017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts