Arnika 14.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Znając jego to luzik... był na rybach jutro też jest dzień... a ja choleryk na jutro za późno....A co to ...jest się czym denerwować??? Przecież żona załatwi....On nie wie gdzie się jakikolwiek papierek załatwia, kto ma być naszym np. elektrykiem i podłączy nam prąd budowlany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A Brucer to rodzaj palnika w kotłach na ekogroszek.... żeliwny.Podobnoo bardzo dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 W zasadzie retorty...ale to dla mnie to samo co palnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jejku jaka puchata, piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.05.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jejku jaka puchata, piękna Witaj wieczorową porą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jejku jaka puchata, piękna Witaj wieczorową porą! Ale już fajnie macie w koło działeczki i domek już wyrośnięty super. A gdzie się podziało to czarne kocię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.05.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jejku jaka puchata, piękna Witaj wieczorową porą! Ale już fajnie macie w koło działeczki i domek już wyrośnięty super. A gdzie się podziało to czarne kocię ? To z nudów zabrałem się za sprzątanie terenu wokół domku! Skociłem wszystko, potem będzie łatwiej zapanować nad tymi chwastami! No i trochę wyrównałem teren. I takie tam prace porządkowe. A kotka pewnie ktoś zarekfirował bo był cudny!!!!!!!!!!!!!!!!! (okazało się, że to ten sam co sie u nas w garażu urodził!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) porównałem fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Stawiam na to, że kocina wróci :) Dobrze, że się nudziłeś, przynajmniej coś pożytecznego zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 na śniadanie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.05.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 na śniadanie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg dzien doberek O w mordeczke!!!!!!! Ale pyszności! Moje ulubione! dziękuje !!! Czas pomyśleć gdzie posadzić czereśnie i rabarbar na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.05.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Stawiam na to, że kocina wróci :) Dobrze, że się nudziłeś, przynajmniej coś pożytecznego zrobiłeś Mam nadzieje, że wróci bo nudno bez niego, a suche żarcie czeka na niego!. Jego matka okociła sie w tamtym tygodniu u babci. Ciekawe czy przyprowadzi maluchy na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Stawiam na to, że kocina wróci :) Dobrze, że się nudziłeś, przynajmniej coś pożytecznego zrobiłeś Mam nadzieje, że wróci bo nudno bez niego, a suche żarcie czeka na niego!. Jego matka okociła sie w tamtym tygodniu u babci. Ciekawe czy przyprowadzi maluchy na budowe? To ile kociaków urodziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.05.2009 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Stawiam na to, że kocina wróci :) Dobrze, że się nudziłeś, przynajmniej coś pożytecznego zrobiłeś Mam nadzieje, że wróci bo nudno bez niego, a suche żarcie czeka na niego!. Jego matka okociła sie w tamtym tygodniu u babci. Ciekawe czy przyprowadzi maluchy na budowe? To ile kociaków urodziła? Dwa. Jeden zdechł (nie wiemy na co?) A drugiego, tego czarnego oddaliśmy potem sklepowej z wioski, ale pewnie niecnota jak troche podrósł i zwiał na stare śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 To trzymam kciuki, żeby szybko wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Stuku wierszyk w Twoim dzienniku ( to nic, że zapożyczony) jest super i powinien być przewodnim mottem każdego budującego się oraz mieszkających w domkach jednorodzinnych. Szkoda, że ludzie mają opory kablować na takich którzy wywożą śmieci do lasu. Ja nie będę miała skrupułów, będę takch kablować i to z przyjemnością Pozwolisz, że wkleję sobie do dziennika od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Stuku wierszyk w Twoim dzienniku ( to nic, że zapożyczony) jest super i powinien być przewodnim mottem każdego budującego się oraz mieszkających w domkach jednorodzinnych. Szkoda, że ludzie mają opory kablować na takich którzy wywożą śmieci do lasu. Ja nie będę miała skrupułów, będę takch kablować i to z przyjemnością Pozwolisz, że wkleję sobie do dziennika od Ciebie Nie ma problem! Wklejaj śmiało!!!!!!! Nienawidze takich ludzi co budują dom za kilkaset tys. zł , a żałują kilka złotych na wywóz śmieci!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 WitajMąż wrócił wczoraj z wyprawy... 2600km lądem + prom w jedną stronę.... Wędkowanie zupełnie inne niż na Bałtyku, jeziorze...Jest niesamowicie zadowolony.Ryby złowił różne: molwe, brosne, shelfish, czarniak, dorsza, karmazyna i jako jedyny Halibuta. Jutro będziemy smażyć i mamy gości na rybkę, tylko muszę kuchnię do jutra doprowadzić do porządku.Ciekawe jak smakują i jaki jest smażony np. karmazyn??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Więc kablujemy, donosimy na takie świnki ( delikatnie mówiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Mąż wrócił wczoraj z wyprawy... 2600km lądem + prom w jedną stronę.... Wędkowanie zupełnie inne niż na Bałtyku, jeziorze... Jest niesamowicie zadowolony. Ryby złowił różne: molwe, brosne, shelfish, czarniak, dorsza, karmazyna i jako jedyny Halibuta. Jutro będziemy smażyć i mamy gości na rybkę, tylko muszę kuchnię do jutra doprowadzić do porządku. Ciekawe jak smakują i jaki jest smażony np. karmazyn??? No to gratuluje i zazdroszcze!!!! Ja w sobotę złapałem tylko małe szczupaczki , kicha totalna! W Polsce nie ma ryb! A jakieś fotki tych rybek ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie zabrał swojego aparatu, więc jak koledzy zgrją to może coś będzie. A szczupaczki to są ulubione rybki mojego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts