stukpuk 18.05.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie zabrał swojego aparatu, więc jak koledzy zgrją to może coś będzie. A szczupaczki to są ulubione rybki mojego syna Ja też lubie łowic szczupaki, tylko , że w tym naszym jeziorku pozostały same miniaturki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie zabrał swojego aparatu, więc jak koledzy zgrją to może coś będzie. A szczupaczki to są ulubione rybki mojego syna Ja też lubie łowic szczupaki, tylko , że w tym naszym jeziorku pozostały same miniaturki! To je najpierw podkarm trochę Znasz przysłowie, że "jak nie włożysz, to nie wyciągniesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie zabrał swojego aparatu, więc jak koledzy zgrją to może coś będzie. A szczupaczki to są ulubione rybki mojego syna Ja też lubie łowic szczupaki, tylko , że w tym naszym jeziorku pozostały same miniaturki! To je najpierw podkarm trochę Znasz przysłowie, że "jak nie włożysz, to nie wyciągniesz" Dobrze, że jest już po 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2009 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie zabrał swojego aparatu, więc jak koledzy zgrją to może coś będzie. A szczupaczki to są ulubione rybki mojego syna Ja też lubie łowic szczupaki, tylko , że w tym naszym jeziorku pozostały same miniaturki! Misiek nawet miniaturce nie przepuści. Chodzi z nią, całuje głaska chowa do kieszeni, istny cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To je najpierw podkarm trochę Znasz przysłowie, że "jak nie włożysz, to nie wyciągniesz" Dobrze, że jest już po 23 Myślałam o kasie-pieniądzach i skarbonce, a Ty o czym Tym młodym to tylko przyjemności w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.05.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To je najpierw podkarm trochę Znasz przysłowie, że "jak nie włożysz, to nie wyciągniesz" Dobrze, że jest już po 23 Myślałam o kasie-pieniądzach i skarbonce, a Ty o czym Tym młodym to tylko przyjemności w głowach Ups............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaiMarek 20.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Stuku zastanów się co do okienek i ich montażu - kupując z montażem zapłacisz 7% vat, bez montażu do okienek doliczą Ci 22% vat-u. Przekalkuluj to - my ostatnio właśnie zamówiliśmy wsyzstkie drzwi z montażem i wyszło taniej niż gdybyśmy gdybyśmy mieli wziąć drzwi bez montażu. W tych 15% różnicy zmieścił się cały montaż i jeszcze trochę zostało pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 21.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Stuku zastanów się co do okienek i ich montażu - kupując z montażem zapłacisz 7% vat, bez montażu do okienek doliczą Ci 22% vat-u. Przekalkuluj to - my ostatnio właśnie zamówiliśmy wsyzstkie drzwi z montażem i wyszło taniej niż gdybyśmy gdybyśmy mieli wziąć drzwi bez montażu. W tych 15% różnicy zmieścił się cały montaż i jeszcze trochę zostało pozdrawiam dokładnie tak jest jak piszą Marek i Ewa, my tez stwierdziliśmy że weźmiemy z 7% vatem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.05.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Po wszelkich kalkulacjach doszliśmy do wniosku, że nie opłaca nam się samemu montować okien. Teraz tylko pozostaje kfestia która firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.05.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hej Stuku puku, przynajmniej jeśli będziesz musiał złożyć reklamacje ( czego oczywiście Ci nie życzę broń Boże), to do jednej firmy i nie będą zganiać na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.05.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej Stuku w kwestii rabarbaru. Kup za całe 1,5 zł nasiona rabarbaru o nazwie Malinowy. W przyszłym roku sie juz nim nacieszysz. Jest jeszcze inna metoda. Udaj się na działki i zobacz kto ma dorodny rabarbar. Po czym wypros kawałek karpy (krzaczka). Posadz u siebe w ustronym miejscu. Początkowo podlewaj. Przed posadzeniem oberwij troche lisci. Rabarbar nawet teraz sie przyjmie. Co do owocowych drzewek to warto raczej pomyślec o kwaterze owocowej tj. wydzielic fragment ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 27.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej Stuku, i gdzie w końcu te okna zamówiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dziękuje za poradę w sprawie rabarbaru!!!! Musze wyskoczyć w tygodniu po nasionka. A okna będą z Pantery (Bolesławice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej Stuku w kwestii rabarbaru. Kup za całe 1,5 zł nasiona rabarbaru o nazwie Malinowy. W przyszłym roku sie juz nim nacieszysz. Jest jeszcze inna metoda. Udaj się na działki i zobacz kto ma dorodny rabarbar. Po czym wypros kawałek karpy (krzaczka). Posadz u siebe w ustronym miejscu. Początkowo podlewaj. Przed posadzeniem oberwij troche lisci. Rabarbar nawet teraz sie przyjmie. Co do owocowych drzewek to warto raczej pomyślec o kwaterze owocowej tj. wydzielic fragment ogrodu. Zapomniałem zapytać jakie warunki i ziemię lubi taki rabarbar? W cieniu go posadzić? I chyba dużo wody lubi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 28.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hej Stuku w kwestii rabarbaru. Kup za całe 1,5 zł nasiona rabarbaru o nazwie Malinowy. W przyszłym roku sie juz nim nacieszysz. Jest jeszcze inna metoda. Udaj się na działki i zobacz kto ma dorodny rabarbar. Po czym wypros kawałek karpy (krzaczka). Posadz u siebe w ustronym miejscu. Początkowo podlewaj. Przed posadzeniem oberwij troche lisci. Rabarbar nawet teraz sie przyjmie. Co do owocowych drzewek to warto raczej pomyślec o kwaterze owocowej tj. wydzielic fragment ogrodu. Zapomniałem zapytać jakie warunki i ziemię lubi taki rabarbar? W cieniu go posadzić? I chyba dużo wody lubi?! W sumie jak wszytko jubi sobie podjeść Ale w zasadzie rosnie wszędzie, a i wcale nie w cieniu raczej na słońcu. Przyjęlo sie że sadzi sie rabarbar gdzieś w kącie ogrodu bo to tylko sezonowo uzywane na wiosne, ale zdecydowanie ładniejszy i grubsze łodygi są gdy rosnie w miejscu gdzie jest choc w częsci dnia dosłoneczniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 czesc Stuku, coś tam napukał? Przygarniasz ten koci haremik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 czesc Stuku, coś tam napukał? Przygarniasz ten koci haremik? Koty przyjmuje w każdej ilości.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.05.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hej Stuku - i co zamówiłeś w końcu te okna? co to za nowy koci pracownik? Czy już jest Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hej Stuku - i co zamówiłeś w końcu te okna? co to za nowy koci pracownik? Czy już jest Twój Był pan od pomiarów, czyli okna jakby zamówione, czekam na ostateczną wycene. Mam dobrą wiadomość! Ten mały czarny kotek-pomocnik wrócił i pomagał nam przy bramie i pomiarach okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hej Stuku - i co zamówiłeś w końcu te okna? co to za nowy koci pracownik? Czy już jest Twój Był pan od pomiarów, czyli okna jakby zamówione, czekam na ostateczną wycene. Mam dobrą wiadomość! Ten mały czarny kotek-pomocnik wrócił i pomagał nam przy bramie i pomiarach okien No superrrrrr, a mówiłam , że wróci Napisz na ile wycenili okna, jak już będziesz miał wycenę. Z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts