stukpuk 28.05.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hej Stuku - i co zamówiłeś w końcu te okna? co to za nowy koci pracownik? Czy już jest Twój Był pan od pomiarów, czyli okna jakby zamówione, czekam na ostateczną wycene. Mam dobrą wiadomość! Ten mały czarny kotek-pomocnik wrócił i pomagał nam przy bramie i pomiarach okien No superrrrrr, a mówiłam , że wróci Napisz na ile wycenili okna, jak już będziesz miał wycenę. Z jakiej firmy? Szkoda,że nie moge tego kociaka zabrać do domu Wstępnie mają kosztować 6100 zł z montażem. Okna najprostsze, białe bez fajerwerków. Tylko firmy nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Szkoda,że nie mogę tego kociaka zabrać do domu Wstępnie mają kosztować 6100 zł z montażem. Okna najprostsze, białe bez fajerwerków. Tylko firmy nie pamiętam. Stuku, w domu taki kot by się zamęczył, niech chodzi wolno - to jego życie i byłby nieszczęśliwy Koszt okien myślę, że taki w normie, ale zobacz z jakiej firmy, to napisz jutro, czy pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jak już będą okienka, to będzie w domku bardzo domowo :) A co z otworami na drzwiami zrobicie po wstawieniu okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.06.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Stuku, przygarnij mnie na jakiś czas, co ?? kosci stare wygrzeję i wrócę do siebie....u nas ziąb, wiatr i leje.....a Ty mi tu o 40 st mówisz kos trawkę, a jak skończysz - zapraszam do mnie z kosiarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.06.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak już będą okienka, to będzie w domku bardzo domowo :) A co z otworami na drzwiami zrobicie po wstawieniu okien? Chyba nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak już będą okienka, to będzie w domku bardzo domowo :) A co z otworami na drzwiami zrobicie po wstawieniu okien? Chyba nie rozumiem? Stuku - Jak będą okna, to chciałoby się już mieszkać Tak mi się wydaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.06.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Narazie otwory będą jak teraz, może coś wpadnie w najbliższym czasie to się drzwi wejściowe wstawi i te do kotłowni. A graż zabije dechami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Narazie otory będą jak teraz, może coś wpadnie w najbliższym czasie to się drzwi wejściowe wstawi i te do kotłowni. A graż zabije dechami! Nie ukradną Wam tych okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Narazie otory będą jak teraz, może coś wpadnie w najbliższym czasie to się drzwi wejściowe wstawi i te do kotłowni. A graż zabije dechami! Nie ukradną Wam tych okien? A tego to nie wiedzą najstarsi indianie!!!!!!! Ryzyko zawsze jest, nie mamy zbytnio innnego wyjścia. Teraz ogrodzony. Może się nic nie przydaży? Tfu, tfu udstukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Odstukuję w niemalowane ................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A gdzie zdjęcie okien???? Teraz musicie iść oboje na kompromis , albo losowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A gdzie zdjęcie okien???? Teraz musicie iść oboje na kompromis , albo losowanie Okna zamówione w poniedziałek to do wstawienia będą za około 3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przykręciłem reszte jętek, pościągałem folie z okien, A ja sądziłam, po wpisie, że już założyłeś okna w trybie ekspresowym hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przykręciłem reszte jętek, pościągałem folie z okien, A ja sądziłam, po wpisie, że już założyłeś okna w trybie ekspresowym hihihi Chodziło mi o to,że pościągałem folie, którą były zabite okna aby śniegu i deszczu nie napadało do środka Przygotowałem wszytko do montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aaaaaa teraz zrozumiałam A jak tam koci pracownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aaaaaa teraz zrozumiałam A jak tam koci pracownik? Przychodzi za każdym razem jak jesteśmy na działce Lata za mną jak pies! Nawet po drabinie wejdzie na poddasze Wszędzie go pełno! Ostanio dręczył ropuche Dokarmiamy już w sumie 2 koty (jego i mamusie jego) i psa sąsiadki bo też zawsze przybiegnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Super, fajnie że lubicie zwierzątka i że kociny się do was przyzwyczaiły Jak ostatnio podjechaliśmy na działkę, to w trawie siedziała kocina czarna cała. Może jak zaczniemy tam bywać częściej, to się przykoleguje do nas i Megi będzie miała nowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aaaaaa teraz zrozumiałam A jak tam koci pracownik? Przychodzi za każdym razem jak jesteśmy na działce Lata za mną jak pies! Nawet po drabinie wejdzie na poddasze Wszędzie go pełno! Ostanio dręczył ropuche Dokarmiamy już w sumie 2 koty (jego i mamusie jego) i psa sąsiadki bo też zawsze przybiegnie. pół wsi i dwa schroniska dla zwierząt - zapomniałeś dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aaaaaa teraz zrozumiałam A jak tam koci pracownik? Przychodzi za każdym razem jak jesteśmy na działce Lata za mną jak pies! Nawet po drabinie wejdzie na poddasze Wszędzie go pełno! Ostanio dręczył ropuche Dokarmiamy już w sumie 2 koty (jego i mamusie jego) i psa sąsiadki bo też zawsze przybiegnie. pół wsi i dwa schroniska dla zwierząt - zapomniałeś dodac Zwierząt nigdy za wiele!!!!! Poza tym na działce mieszkają:3-4 jaszczurki, 1 ślimak winniczek, mała i duża ropucha, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zwierząt nigdy za wiele!!!!! Poza tym na działce mieszkają:3-4 jaszczurki, 1 ślimak winniczek, mała i duża ropucha, Toż to już małe ZOO macie A ropuchę próbowałeś pocałować, może to jakaś księżniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts