andzik.78 18.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a nie moglbys osobiscie odebrac ? mozesz przyjechac nawet z kwiatkami Trzeba było pisać wcześniej to bym w drodze powrotnej zajumał kilka berberisów, buksusów, tuji, lub podobnego zielonego czegoś przydatnego w ogrodzie!!! A jak masz szklarnie to były też bananowce, figi, pomarańczki, winogronka czy te wstrętne zielone oliwki trzeba bylo pisac wczesniej ale ty jeszcze pojedziesz kiedys do tych haarow co? jak mi odmowisz twojego numerka , to nie zyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi stuk , bierzemy andzie pojdziemy na calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi stuk , bierzemy andzie pojdziemy na calosc To ja się ttak nie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi stuk , bierzemy andzie pojdziemy na calosc To ja się ttak nie bawię co nie ? jedziesz z nami i toczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi stuk , bierzemy andzie pojdziemy na calosc To ja się ttak nie bawię co nie ? jedziesz z nami i toczka Teraz się bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi stuk , bierzemy andzie pojdziemy na calosc To ja się ttak nie bawię co nie ? jedziesz z nami i toczka O żesz... To Wy takie? Teraz to ja się nie bawię. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi stuk , bierzemy andzie pojdziemy na calosc To ja się ttak nie bawię co nie ? jedziesz z nami i toczka O żesz... To Wy takie? Teraz to ja się nie bawię. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif nie rycz depeesiu chyba nie myslisz , ze cie nie wezmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mam chytry plan - w razie czego, jak mnie nie weźmiecie, powiem Froschowi! Też Go jakoś nie widzę w składzie tej wycieczki! Jak mnie weźmiecie, to już będę się bawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mam chytry plan - w razie czego, jak mnie nie weźmiecie, powiem Froschowi! Też Go jakoś nie widzę w składzie tej wycieczki! Jak mnie weźmiecie, to już będę się bawić... oooo ty !!!! masz cos czego ja nie mam musze uwazac na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mam chytry plan - w razie czego, jak mnie nie weźmiecie, powiem Froschowi! Też Go jakoś nie widzę w składzie tej wycieczki! Jak mnie weźmiecie, to już będę się bawić... oooo ty !!!! masz cos czego ja nie mam musze uwazac na ciebie Bo ja mam sympatię do Froscha. A Ty masz coś zupełnie innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mam chytry plan - w razie czego, jak mnie nie weźmiecie, powiem Froschowi! Też Go jakoś nie widzę w składzie tej wycieczki! Jak mnie weźmiecie, to już będę się bawić... oooo ty !!!! masz cos czego ja nie mam musze uwazac na ciebie Bo ja mam sympatię do Froscha. A Ty masz coś zupełnie innego... wlasnie skasowalam twoj nr w jego komorce ty masz traktor , a ja ? poza tym , ze mam 18 lat nie ma nic depeesia , nie rob jaj kobieto dobra , pojedziesz z nami i bedziemy wszyscy zyc dlugo i szczesliwie zaraz stuk nas stuknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mam chytry plan - w razie czego, jak mnie nie weźmiecie, powiem Froschowi! Też Go jakoś nie widzę w składzie tej wycieczki! Jak mnie weźmiecie, to już będę się bawić... oooo ty !!!! masz cos czego ja nie mam musze uwazac na ciebie Bo ja mam sympatię do Froscha. A Ty masz coś zupełnie innego... wlasnie skasowalam twoj nr w jego komorce ty masz traktor , a ja ? poza tym , ze mam 18 lat nie ma nic depeesia , nie rob jaj kobieto dobra , pojedziesz z nami i bedziemy wszyscy zyc dlugo i szczesliwie zaraz stuk nas stuknie Tak!!! Prawda, jak i to że faktycznie Stuk nas zaraz stąd "wystuka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.10.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Stańczyk jestem, ale nie za bardzo rozumiem co się miotasz z tym prądem. Sąsiad betoniarkę miał i postawił to nie perpetum mobile. Jak masz papiery w porządku na budowę to po co ci ta skrzynka się pytam? No po co? Żeby przez pół roku przemysłową taryfę bulć. Weź jakie ciasto pod pachę i przedłużacz i do babci, że ty jej za prąd jakoś zapłącisz. Umów się ryczałtem z babcią, albo jakim sąsiadem, a skrzynkę z elektrowni to postawisz jak będziesz wybudowany.A jak ci sięelektrownia zapyta jak wybudowałeś to powiesz, żeś małą Hondę pożyczył i miałeś prund. Woda też użyczona albo do beczki z beczkowoza. Byleś zgodę miał i nie walił samowoli. A i wytni to o samowoli sąsiada z dziennika. Facet się dowie i będziesz miał najlepszego sąsiada na świecie. Tym bardziej, że z tego co wynika z dziennika wodociąg do Was idzie przez jego działkę. Więc grzeczniej i rozsądniej o sąsiadach. No i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dziewczyny nie kłućta się, podzielę się..... ze wszystkimi. A karawana nawet spora była!!!!!!!!! Zmieścimy się!!!!!! Tylko śpiwory pozabierać. termin wycieczki ustalimy wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Do kolegi stańczyka. O sąsiada samowolce dawno inspekcja wie (żadna tajemnica) i w żaden sposób nie przyczyniłem sie do tego. Skrzynka miała być i obiecywali mi to dawno, i może bym sobie odpuścił ale jeżeli ktos obiecuje i nie dotrzymuje słowa to juz jego problem!!! Ja staram sie przestrzegać tej prostej zasady i wkurza mnie zachowanie słupskiej energetyki!!!!! że, co? Że, jestem zwykłym inwestorem małego domku to można mnie miesiącami w chuj.... robić ? A spróbuj tylko rachunku nie zapłacić to zaraz się zjawią do skrzynki (ale w całkiem innym celu!) Woda nie idzie przez sąsiada działke, będzie ciągnięta nową nitką razem z kanalizą droga wewnętrzną. A co do porzyczania prądu od sąsiadów. Nie powiedziałem że tego nie zrobię, myślałem że dawno bedę miał własny (fakt troche droższy) ale WŁASNY!!!!!! I do tego też przywiązuje dużą wagę. Po co potem jakieś niejasności i kłótnie. Najpierw sie zgadzają, a potem róznie bywa!? I często sie tak zdaża. Nie chcę skreślać sąsadów, ale najlepiej z nimi to na fotografi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.10.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi stuk , bierzemy andzie pojdziemy na calosc [/quot na pewno byśmy sie nie nudzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ja staram sie przestrzegać tej prostej zasady i wkurza mnie zachowanie słupskiej energetyki uwierz mi , nie tylko słupska energetyka nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.10.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Andzie też weźmiemy Nie ma to jak monopol na prądzik!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, że wiatraki drogie, bym prunda sobie sam zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Do kolegi stańczyka. O sąsiada samowolce dawno inspekcja wie (żadna tajemnica) i w żaden sposób nie przyczyniłem sie do tego. Skrzynka miała być i obiecywali mi to dawno, i może bym sobie odpuścił ale jeżeli ktos obiecuje i nie dotrzymuje słowa to juz jego problem!!! Ja staram sie przestrzegać tej prostej zasady i wkurza mnie zachowanie słupskiej energetyki!!!!! że, co? Że, jestem zwykłym inwestorem małego domku to można mnie miesiącami w bee.... robić ? A spróbuj tylko rachunku nie zapłacić to zaraz się zjawią do skrzynki (ale w całkiem innym celu!) Woda nie idzie przez sąsiada działke, będzie ciągnięta nową nitką razem z kanalizą droga wewnętrzną. A co do porzyczania prądu od sąsiadów. Nie powiedziałem że tego nie zrobię, myślałem że dawno bedę miał własny (fakt troche droższy) ale WŁASNY!!!!!! I do tego też przywiązuje dużą wagę. Po co potem jakieś niejasności i kłótnie. Najpierw sie zgadzają, a potem róznie bywa!? I często sie tak zdaża. Nie chcę skreślać sąsadów, ale najlepiej z nimi to na fotografi. Stuku nie przejmuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts