Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a nie moglbys osobiscie odebrac ? :roll:

mozesz przyjechac nawet z kwiatkami :p :lol: :lol:

Trzeba było pisać wcześniej to bym w drodze powrotnej zajumał kilka berberisów, buksusów, tuji, lub podobnego zielonego czegoś przydatnego w ogrodzie!!! :D

A jak masz szklarnie to były też bananowce, figi, pomarańczki, winogronka czy te wstrętne zielone oliwki :wink:

trzeba bylo pisac wczesniej :D

ale ty jeszcze pojedziesz kiedys do tych haarow co? 8)

jak mi odmowisz twojego numerka 8) , to nie zyjesz :p :p :p

Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi :D :D :D :D :D

stuk , bierzemy andzie 8)

pojdziemy na calosc 8) :lol:

To ja się ttak nie bawię :evil:

co nie ? :evil: :evil: :evil: :evil:

jedziesz z nami i toczka :D :) :D

O żesz... :evil: To Wy takie? :evil:

Teraz to ja się nie bawię.

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif

Chętnie bym się z wami przejechała na tę ''wycieczkę''. Uwielbiam grzebać w ziemi :D :D :D :D :D

stuk , bierzemy andzie 8)

pojdziemy na calosc 8) :lol:

To ja się ttak nie bawię :evil:

co nie ? :evil: :evil: :evil: :evil:

jedziesz z nami i toczka :D :) :D

O żesz... :evil: To Wy takie? :evil:

Teraz to ja się nie bawię.

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c004.gif

nie rycz depeesiu

chyba nie myslisz , ze cie nie wezmiemy 8) :D :D

Mam chytry plan - w razie czego, jak mnie nie weźmiecie, powiem Froschowi! :p Też Go jakoś nie widzę w składzie tej wycieczki! 8)

Jak mnie weźmiecie, to już będę się bawić... :D

oooo ty !!!! :evil:

masz cos czego ja nie mam :roll:

musze uwazac na ciebie 8) :wink: :wink:

Bo ja mam sympatię do Froscha.

:wink: :D :D :D :D :D 8)

A Ty masz coś zupełnie innego... :oops:

Mam chytry plan - w razie czego, jak mnie nie weźmiecie, powiem Froschowi! :p Też Go jakoś nie widzę w składzie tej wycieczki! 8)

wlasnie skasowalam twoj nr w jego komorce :evil: :p :wink:

ty masz traktor , a ja ? :cry: :cry: :cry:

poza tym , ze mam 18 lat nie ma nic :D :D :D

depeesia , nie rob jaj kobieto

dobra , pojedziesz z nami i bedziemy wszyscy zyc dlugo i szczesliwie :) :)

zaraz stuk nas stuknie :roll: :lol:

wlasnie skasowalam twoj nr w jego komorce :evil: :p :wink:

ty masz traktor , a ja ? :cry: :cry: :cry:

poza tym , ze mam 18 lat nie ma nic :D :D :D

depeesia , nie rob jaj kobieto

dobra , pojedziesz z nami i bedziemy wszyscy zyc dlugo i szczesliwie :) :)

zaraz stuk nas stuknie :roll: :lol:

Tak!!! Prawda, jak i to że faktycznie Stuk nas zaraz stąd "wystuka" :)

Stańczyk jestem, ale nie za bardzo rozumiem co się miotasz z tym prądem.

Sąsiad betoniarkę miał i postawił to nie perpetum mobile.

Jak masz papiery w porządku na budowę to po co ci ta skrzynka się pytam?

No po co?

Żeby przez pół roku przemysłową taryfę bulć.

Weź jakie ciasto pod pachę i przedłużacz i do babci, że ty jej za prąd jakoś zapłącisz.

Umów się ryczałtem z babcią, albo jakim sąsiadem, a skrzynkę z elektrowni to postawisz jak będziesz wybudowany.A jak ci sięelektrownia zapyta jak wybudowałeś to powiesz, żeś małą Hondę pożyczył i miałeś prund.

Woda też użyczona albo do beczki z beczkowoza.

Byleś zgodę miał i nie walił samowoli.

A i wytni to o samowoli sąsiada z dziennika.

Facet się dowie i będziesz miał najlepszego sąsiada na świecie.

Tym bardziej, że z tego co wynika z dziennika wodociąg do Was idzie przez jego działkę.

Więc grzeczniej i rozsądniej o sąsiadach.

No i powodzenia. 8)

Do kolegi stańczyka.

O sąsiada samowolce dawno inspekcja wie (żadna tajemnica) i w żaden sposób nie przyczyniłem sie do tego.

Skrzynka miała być i obiecywali mi to dawno, i może bym sobie odpuścił ale jeżeli ktos obiecuje i nie dotrzymuje słowa to juz jego problem!!! Ja staram sie przestrzegać tej prostej zasady i wkurza mnie zachowanie słupskiej energetyki!!!!! :evil: że, co? Że, jestem zwykłym inwestorem małego domku to można mnie miesiącami w chuj.... robić :evil: :evil: ? A spróbuj tylko rachunku nie zapłacić to zaraz się zjawią do skrzynki (ale w całkiem innym celu!)

Woda nie idzie przez sąsiada działke, będzie ciągnięta nową nitką razem z kanalizą droga wewnętrzną.

A co do porzyczania prądu od sąsiadów. Nie powiedziałem że tego nie zrobię, myślałem że dawno bedę miał własny (fakt troche droższy) ale WŁASNY!!!!!!

I do tego też przywiązuje dużą wagę. Po co potem jakieś niejasności i kłótnie. Najpierw sie zgadzają, a potem róznie bywa!? I często sie tak zdaża. Nie chcę skreślać sąsadów, ale najlepiej z nimi to na fotografi.

Do kolegi stańczyka.

O sąsiada samowolce dawno inspekcja wie (żadna tajemnica) i w żaden sposób nie przyczyniłem sie do tego.

Skrzynka miała być i obiecywali mi to dawno, i może bym sobie odpuścił ale jeżeli ktos obiecuje i nie dotrzymuje słowa to juz jego problem!!! Ja staram sie przestrzegać tej prostej zasady i wkurza mnie zachowanie słupskiej energetyki!!!!! :evil: że, co? Że, jestem zwykłym inwestorem małego domku to można mnie miesiącami w bee.... robić :evil: :evil: ? A spróbuj tylko rachunku nie zapłacić to zaraz się zjawią do skrzynki (ale w całkiem innym celu!)

Woda nie idzie przez sąsiada działke, będzie ciągnięta nową nitką razem z kanalizą droga wewnętrzną.

A co do porzyczania prądu od sąsiadów. Nie powiedziałem że tego nie zrobię, myślałem że dawno bedę miał własny (fakt troche droższy) ale WŁASNY!!!!!!

I do tego też przywiązuje dużą wagę. Po co potem jakieś niejasności i kłótnie. Najpierw sie zgadzają, a potem róznie bywa!? I często sie tak zdaża. Nie chcę skreślać sąsadów, ale najlepiej z nimi to na fotografi.

Stuku nie przejmuj się :roll: