Iwona Sudol 03.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Po pierwsze - witrażyki wcale nie są durnowate Po drugie - fajną bramę masz Po trzecie - ogólnie, nieźle Ci idzie ta budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Po pierwsze - witrażyki wcale nie są durnowate Po drugie - fajną bramę masz Po trzecie - ogólnie, nieźle Ci idzie ta budowa Witarażki pewnie mnie nie miną Brama antywłamaniowa, tylko koty mają prawo przełazić. Z budową jak z żoną, raz cieszy oko , a czasem patrzeć nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.06.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zwierząt nigdy za wiele!!!!! Poza tym na działce mieszkają:3-4 jaszczurki, 1 ślimak winniczek, mała i duża ropucha, Toż to już małe ZOO macie A ropuchę próbowałeś pocałować, może to jakaś księżniczka żona panicznie boi się żab i ropuch i zawsze pisk i musze je ratować i przenosić w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 a co tu tak cicho dzień doberek http://www.obrazky.pl/obrazky/pocalunek-kawy-831-OBRAZKY.PL.jpg kawe przytargałam troszku siem wylała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.06.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ano cicho Moje komentarze nigdy nie cieszyły się zabójczą frekfencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Cze Stukuś frekfencja się zmienia...pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.06.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Cze Stukuś frekfencja się zmienia...pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. A witam! Właśnie doszły mnie słuchy, że byczysz się w Poddąbiu W niedziele wyjdź na plaże to Ci pomacham z Orzechowa. Tylko z pogodą nie trafiłeś, no chyba ,że wolisz w domku siedzieć.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Cze Stukuś frekfencja się zmienia...pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. A witam! Właśnie doszły mnie słuchy, że byczysz się w Poddąbiu W niedziele wyjdź na plaże to Ci pomacham z Orzechowa. Tylko z pogodą nie trafiłeś, no chyba ,że wolisz w domku siedzieć.......... Pogoda super była do dzisiaj, cały dzień leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.06.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Cze Stukuś frekfencja się zmienia...pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. A witam! Właśnie doszły mnie słuchy, że byczysz się w Poddąbiu W niedziele wyjdź na plaże to Ci pomacham z Orzechowa. Tylko z pogodą nie trafiłeś, no chyba ,że wolisz w domku siedzieć.......... Pogoda super była do dzisiaj, cały dzień leje I nie mam dobrych wiadomości........... ma lać cały weekend! Wszystkie imprezki odwołane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Cze Stukuś frekfencja się zmienia...pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. A witam! Właśnie doszły mnie słuchy, że byczysz się w Poddąbiu W niedziele wyjdź na plaże to Ci pomacham z Orzechowa. Tylko z pogodą nie trafiłeś, no chyba ,że wolisz w domku siedzieć.......... Pogoda super była do dzisiaj, cały dzień leje I nie mam dobrych wiadomości........... ma lać cały weekend! Wszystkie imprezki odwołane a ja słyszałam że w sobotę i niedzielę słonecznie , pożyjemy , zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ooooooooooo jaka ryba, a raczej dwie ryby :) Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 http://www.mongabay.com/images/indonesia/bali/bali8143.JPG przytargałam basenik dla karpików dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziękuje za basenik, ale już dla tych dwóch za późno jeden już zjedzony, drugi się mrozi Ale oczko wodne też jest w planach , tylko narazie żonie nic nie mówie, po co ma się denerwować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ale pisałeś, że sezon to dla następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ale pisałeś, że sezon to dla następnych Niestety następne pewnie też wylądują na patelni lub zamrażarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Stuku, jak tam okna już zamontowane?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Stuku, jak tam okna już zamontowane? Pozdrawiam Kurczątko nie mam chwili wolnego czasu , aby uzupełnić dziennik (remontujemy z ojcem brata łazienke) to tylko moge na szybkiego napisać, że dziś dzwonili,że okna dojechały, jutro jaedziemy zapłacić, a montaż w środę Mam nadzieje, że uda mi się fotki chociaż porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A to pracowicie spędzasz czas . Teraz rozumiem, czemu nic nie piszesz To nie zapomnij zrobić zdjęć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 stukpuk napisał:jutro mają zamontować okna!!!!!!!!! Nareszcie Ja dziś przez to przechodziłem 15 okien 4 chłopa zamontowało w 7 godzin wypoziomowane zaklinowane i opiankowane Powodzenia jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.06.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 stukpuk napisał: jutro mają zamontować okna!!!!!!!!! Nareszcie Ja dziś przez to przechodziłem 15 okien 4 chłopa zamontowało w 7 godzin wypoziomowane zaklinowane i opiankowane Powodzenia jutro. U mnie było 11 okien, dwóch monterów= 5,5 godziny, zrobione na cycuś glancuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts