Megana 24.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Stuku, no to tylko teraz drzwi i mieszkać można. To się uwinęli "chłopcy" i ładnie wstawili te okienka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 taaaaaaaaaaaaaaaa tu to dopiero wiatr chula cze stukuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 taaaaaaaaaaaaaaaa tu to dopiero wiatr chula cze stukuś Witam! U mnie nawet kulawego kota nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.07.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ja tam kulawym kotem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ja tam kulawym kotem nie jestem A nie kulawego kota rozumiem, że masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja tam kulawym kotem nie jestem A nie kulawego kota rozumiem, że masz? mam rudego dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja tam kulawym kotem nie jestem A nie kulawego kota rozumiem, że masz? mam rudego dzień doberek Gosiu - to proszę o fotkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.07.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja tam kulawym kotem nie jestem A nie kulawego kota rozumiem, że masz? mam rudego dzień doberek Gosiu - to proszę o fotkę :) Koniecznie Kocich fotek nigdy za wiele....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Tylko stukne karte obecności i spadam - bezprzewodowy net to wkurwiaczus pospolitus Stuku - z Ciebie naprawdę duży chłop jest - a myślałam,ze to takie przechwałki ino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.07.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Tylko stukne karte obecności i spadam - bezprzewodowy net to wkurwiaczus pospolitus Stuku - z Ciebie naprawdę duży chłop jest - a myślałam,ze to takie przechwałki ino Zapraszam częściej.......... Ja też nie mam miłych wspomnień związanych z bezprzewodowym internetem!!!!!! Ja duży?ja przecież .......................żadko kłamie................. Poza tym skąd wiesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Tylko stukne karte obecności i spadam - bezprzewodowy net to wkurwiaczus pospolitus Stuku - z Ciebie naprawdę duży chłop jest - a myślałam,ze to takie przechwałki ino Zapraszam częściej.......... Ja też nie mam miłych wspomnień związanych z bezprzewodowym internetem!!!!!! Ja duży?ja przecież .......................żadko kłamie................. Poza tym skąd wiesz???????? no słyszałam ,ze na oficjalnej części zlotu to grzecznie było, a tu taka niespodzianka - piwka za dużo, pamięć szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.07.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Tylko stukne karte obecności i spadam - bezprzewodowy net to wkurwiaczus pospolitus Stuku - z Ciebie naprawdę duży chłop jest - a myślałam,ze to takie przechwałki ino Zapraszam częściej.......... Ja też nie mam miłych wspomnień związanych z bezprzewodowym internetem!!!!!! Ja duży?ja przecież .......................żadko kłamie................. Poza tym skąd wiesz???????? no słyszałam ,ze na oficjalnej części zlotu to grzecznie było, a tu taka niespodzianka - piwka za dużo, pamięć szwankuje Czyli w sumie nie wiadomo , czy dobrze, że nie pojechałem na after-party? A co to było za spóźnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja tak juz zawsze mam mówiłam,przeciez , ze naie dam rady wcześniej niz ok 18 Ale przyznaj się , jak napisałam posta o "duzym chłopie", to nie zatrybiłeś , ze to jam Was przy samochodzie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.07.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja tak juz zawsze mam mówiłam,przeciez , ze naie dam rady wcześniej niz ok 18 Ale przyznaj się , jak napisałam posta o "duzym chłopie", to nie zatrybiłeś , ze to jam Was przy samochodzie dopadła Zatrybiłem , zatrybiłem tylko............... Szkoda,że dopiero przy samochodzie się spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Co do wody - sieci, to witaj w klubie. My również jesteśmy w tym samym położeniu tyle, że sąsiadów razem z nami jest 7. Właśnie będziemy próbować załatwić sprawę. Mamy już projekt, ale musimy się spieszyć, bo ważny jest do kwietnia 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 "W tygodniu odbyło się zebranie właścicieli działek w sprawie sieci wodnej. Najtaniej i najszybciej byłoby zrobić to w czwórkę, ale coś mi się wydaje, że wszyscy się nie zgodzą I oczywiście wszystko na mojej głowie latanie dzwonienie, załatwianie, latanie! Pod koniec tygodnia trzeba znowu ruszyć tą sprawe" Powiedziły kukułki że do dupy są spółki Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 "W tygodniu odbyło się zebranie właścicieli działek w sprawie sieci wodnej. Najtaniej i najszybciej byłoby zrobić to w czwórkę, ale coś mi się wydaje, że wszyscy się nie zgodzą I oczywiście wszystko na mojej głowie latanie dzwonienie, załatwianie, latanie! Pod koniec tygodnia trzeba znowu ruszyć tą sprawe" Powiedziły kukułki że do dupy są spółki Niestety Kurcze, samemu wydać 33 tyś, to zbyt wiele i jeszcze uszczęśliwiać " na siłę" sąsiadów, to za dużoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 "W tygodniu odbyło się zebranie właścicieli działek w sprawie sieci wodnej. Najtaniej i najszybciej byłoby zrobić to w czwórkę, ale coś mi się wydaje, że wszyscy się nie zgodzą I oczywiście wszystko na mojej głowie latanie dzwonienie, załatwianie, latanie! Pod koniec tygodnia trzeba znowu ruszyć tą sprawe" Powiedziły kukułki że do dupy są spółki Niestety Kurcze, samemu wydać 33 tyś, to zbyt wiele i jeszcze uszczęśliwiać " na siłę" sąsiadów, to za dużoooooo Ja podlaczylem sie do wodociagu a mialem tylko 11 metrów i kosztowalo to 6 lat temu 4200 zł drogo bylo , ale po 3 latach tyle domow powstalo ze wodociag padl i zrobilem studnie za 600 zł i powiem szczerze wodociąg bym sobie odpuscił z czystym sumieniem nawet jakby dodac filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.07.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 My mamy 70 mb. sieci wodociągowej do podziału na 4 działki.(plus każdy przyłącze do własnej działki) Koszty jeżeli by się wszyscy złożyli to by wyszło mniej więcej po 3500 zł na osobe. Ale własnie dzwonił ten z pierwszej i się nie składa bo działke sprzedaje A wlaścicielka z 3 działki powiedziała,że jak ten z pierwszej się nie dołoży to ona też nie?! I koło się zamyka!!!!!! Ten z 2 działki chce mieszkać za 2 miesiące więc mu woda potrzebna. Ja tam narazie mogę poczekać, nie mam kasy na płacenie za innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts