Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bo ja żona jestem :lol: :lol:

choc nie czesto od cudzych mężów słyszę "pójdziemy spać" :lol: :oops:

Hyyyyyyy witam, jakiś ciekawy wątek się zaczął - Stuku uważaj, żeby Ci żonka po głowie nie dała :lol: :lol: :lol:

Witaj Megi :wink: Jak tam kotek na budowie?

Żona najedzona to żona niegroźna :lol: :lol: pudło ogląda ...... :lol: :lol: :lol:

No to mów odrazu, że razem :roll: :roll: To zaraz żonę wyslę do mamusi :lol: :lol: Nawet plecak jej spakuje

no co Ty, a co ja mam męża tez do mamusi posłać :o

o nie aż tak go krzywdzic nie będę

No to mów odrazu, że razem :roll: :roll: To zaraz żonę wyslę do mamusi :lol: :lol: Nawet plecak jej spakuje

no co Ty, a co ja mam męża tez do mamusi posłać :o

o nie aż tak go krzywdzic nie będę

Moja teściowa daaaaaaleko więc troche jej zejdzie................

nim zajdzie :lol:

Hyyyyyyy witam, jakiś ciekawy wątek się zaczął - Stuku uważaj, żeby Ci żonka po głowie nie dała :lol: :lol: :lol:

Witaj Megi :wink: Jak tam kotek na budowie?

Żona najedzona to żona niegroźna :lol: :lol: pudło ogląda ...... :lol: :lol: :lol:

'

Hej, hej - kocina zadomowiła się na całego. Dokarmiamy ją i nawet ostatnio zaczęłam wołać na niego "Maniek", ale po bliższym przyjrzeniu się, to wydaje mi się, że to "Mania" jest. :lol: :lol: :lol: Straszna dzikuska i bardzo nieufna :(

Cały czas się martwię, co z nią będzie jak przyjdzie zima :(

Nie możemy wziąć jej do domu. Również nie miałabym sumienia jej uwięzić w domu, gdy wychowuje się wolna.

Mam nadzieję, że nic złego się jej nie stanie :)

Ja byłem wczoraj na budowie i się przeraziłem :o :evil: ta kotka co przychodzi strasznie zabiedzona :cry: niby pomieszkuje u sąsiadki, ale chyba cienko z karmieniem , za to pluto gruby jak beczka! :lol:

Wiesz ludzie cieszą się, że kot łapie myszy i nie karmią ich, ale ja mam wrażenie, że dobry kot, to nawet najedzony będzie łowił myszki. Co o tym sądzisz?

Biedna ta zabiedzona kocina :(

Ja byłem wczoraj na budowie i się przeraziłem :o :evil: ta kotka co przychodzi strasznie zabiedzona :cry: niby pomieszkuje u sąsiadki, ale chyba cienko z karmieniem , za to pluto gruby jak beczka! :lol:

Wiesz ludzie cieszą się, że kot łapie myszy i nie karmią ich, ale ja mam wrażenie, że dobry kot, to nawet najedzony będzie łowił myszki. Co o tym sądzisz?

Biedna ta zabiedzona kocina :(

Masz racje!! Nasz Gwidon najedzony po brzegi (niecnota prawie 6 kg waży :D )nawet po odejściu od miski rusza biegiem do chomika! :lol: :lol:

Instynkt to instynkt.A przecież w życiu nikt go nie uczył bo mamy go od małego.

Ludzie myslą ,że koty powietrzem żyją :evil: psa to szybko nakarmią :-?

Kiedy było co robić na budowie to zwierzaki częściej dokarmiałem.

czytam o tych kociakach waszych i przypałętanych :lol:

ja to bym każdego chciała przygarniać ...do tego stopnia, ze małż już mi nawet nie mówi, ze kotka u niego w pracy ma młode :oops: :lol:

nasze żreją choby głupie ... suchego mają pod dostatkiem - a i tak na myszki i jaszczurki polują :D

czytam o tych kociakach waszych i przypałętanych :lol:

ja to bym każdego chciała przygarniać ...do tego stopnia, ze małż już mi nawet nie mówi, ze kotka u niego w pracy ma młode :oops: :lol:

nasze żreją choby głupie ... suchego mają pod dostatkiem - a i tak na myszki i jaszczurki polują :D

Witaj kociara :D

Gwidon suchego ma do oporu, ale je tylko jak go głud przyciśnie :lol:

Generalnie mięcho i puszki, czasem rybka (nie każda) Mleka nie nawidzi :o . Nie wychodzi na dwór więc nie ma okazji polować, ale już dwa razy złapał ptaszka, raz wróbla na balkonie , drugi raz papugę w kuchni(komuś uciekła i wleciała do nas przez okno na 4 piętrze :lol: )

Nasza sąsiadka karmi kota raz w ciągu dnia. Śmiejemy się, że jak tam zamieszkamy, to kot się do nas przeprowadzi :lol: :lol: :lol:

Naszego jak 3 razy dziennie nie nakarmimy to tak się drze jak stare prześcieradło!!!!! :lol: :lol: :lol:

My jak się wprowadzimy to pewnie też wszystkie głodne koty się zlecą :roll:

Nasza Megana, jak ja idę do kuchni, to wogóle nie reaguje, ale jak Michał idzie, to biegiem i przed nim ( oboje lubią lodówkę ) :lol: :lol: :lol:

A w poprzednim mieszkaniu, to Michał otwierał lodówkę, a ta z rozpedem na drzwi lodówki i łeb do środki i ( wyglądało to tak jakby chciała powiedzieć - Pokaż co tam masz ? :lol: :lol: