Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

Stuku, gratulacje że z powodu i dlategoż postawionego baraczku! :D

To dobrze bardzo, że macie fajną i kompetentną panią architekt.

Tylko Ty zabierz to zdjęcie z "materiałami". Forum różni ludzie odwiedzają, często zaglądają tutaj (bez rejestrowania się) wszelakiej maści złodziejaszki - można dużo zdjęć zobaczyć, rozkład pomieszczeń, zabezpieczenia i... "materiały". To nie jest bezpieczne. :roll: :-? Już Ty lepiej nie bądź aż tak otwarty. :D

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Stuku blaszany apartament prezentuje się na fest :D Gratulki!!

Nie powiem, niezłe pierepały macie z tą energią, mam nadzieję że w końcu to ruszy.

Trzymaj się!!! Zapytaj przy okazji Żonę, czy w razie problemów z urzędasami u mnie zgodzi się popracować jako negocjator?? Dobra w tych negocjacjach jest, kurde balans :D :D

Pozdrawiam!!!

Stuku blaszany apartament prezentuje się na fest :D Gratulki!!

Nie powiem, niezłe pierepały macie z tą energią, mam nadzieję że w końcu to ruszy.

Trzymaj się!!! Zapytaj przy okazji Żonę, czy w razie problemów z urzędasami u mnie zgodzi się popracować jako negocjator?? Dobra w tych negocjacjach jest, kurde balans :D :D

Pozdrawiam!!!

Fakt, żonka nadaje się do negocjacji urzędowych. Zdobyłem w energetyce :evil: ksero pozwolenia przebudowy mojej kochanej linii napowietrznej i budowy skrzynki, no to może teraz poleci!!!!!!!!

stukpuku wlasnie czytam twoj dzienni Froschowi do poduchy

mowi , ze to najlepszy dziennik na forum :lol: :lol: :lol: :lol:

poplakal sie ze smiechu :roll:

chyba cie lubi

czuje to 8) :D :D :D

Podziękuj małżowi :D

Mi też się mój dziennik podoba. Ale żeby zaraz płakał?! :o To może napiszę coś wesołego?! :wink:

Ja tam lubię......................jego żonę :oops: :wink: :D

chyba cie lubi

Mi też się mój dziennik podoba. Ale żeby zaraz płakał?! :o To może napiszę coś wesołego?! :wink:

jemu podoba sie twoja zona .... :roll: :evil: :evil: :evil:

mowi , ze moze sie zamienic

odda ci swoja zona (przyszla :lol: ) i jeszcze cos doda

rozczarowal mnie :(

chyba sie upije 8)

Zrobione i poprawione 8) 8) 8)

Już się nie otwieram i się zamykam 8)

Ale z nami to chyba jeszcze pogadasz, co? :wink: :D

Że co? :roll: :wink:

Ty pamiętaj, że w tym autobusie wycieczkowym to ja mam zarezerwowane miejsce obok Frosi! :evil: :wink:

chyba cie lubi

jemu podoba sie twoja zona .... :roll: :evil: :evil: :evil:

mowi , ze moze sie zamienic

odda ci swoja zona (przyszla :lol: ) i jeszcze cos doda

rozczarowal mnie :(

chyba sie upije 8)

muszę się........................przespać :wink: z ................tą propozycją :oops: :wink:

hej Stukpuk :p pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie 8) -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy :p poprostu to taka zaprawa :wink:

prawda ,chociaż nie do końca

jak zaczniesz budowę to dopiero jazda się zacznie.Zwróć uwagę na ekipę czy ma radio..u mnie bez tego ustrojstwa nie chcieli zaczynać roboty :evil: :evil: :evil:

pozdrawiam

hej Stukpuk :p pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie 8) -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy :p poprostu to taka zaprawa :wink:

prawda ,chociaż nie do końca

jak zaczniesz budowę to dopiero jazda się zacznie.Zwróć uwagę na ekipę czy ma radio..u mnie bez tego ustrojstwa nie chcieli zaczynać roboty :evil: :evil: :evil:

pozdrawiam

Ale teraz to my jesteśmy górą -możemy wyrzucić nieudaczników-paproków- a przy papierologi to człowiek nic im niemógł powiedzieć :evil: bo mógłby papierka niedostać ,albo dostać w baaaardzo odległym terminie :o .Po tym papierku to już z górki :wink:

Najlepiej na świecie to jest zrobić samemu to co tylko się da. Myśmy tak robili i zadowoleni jesteśmy. Marjucha też sam robi i rrmi. Przynajmniej nikt nam nie spartolił roboty za nasze własne ciężko zarobione pieniądze. :wink:

Zobaczysz, przez zimę pozałatwiasz papiery i będzie dobrze! :D Trzymam kciuki cały czas! :D :D :D