DPS 19.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Stuku, gratulacje że z powodu i dlategoż postawionego baraczku! To dobrze bardzo, że macie fajną i kompetentną panią architekt. Tylko Ty zabierz to zdjęcie z "materiałami". Forum różni ludzie odwiedzają, często zaglądają tutaj (bez rejestrowania się) wszelakiej maści złodziejaszki - można dużo zdjęć zobaczyć, rozkład pomieszczeń, zabezpieczenia i... "materiały". To nie jest bezpieczne. Już Ty lepiej nie bądź aż tak otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.10.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Zrobione i poprawione Już się nie otwieram i się zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Stuku blaszany apartament prezentuje się na fest Gratulki!! Nie powiem, niezłe pierepały macie z tą energią, mam nadzieję że w końcu to ruszy. Trzymaj się!!! Zapytaj przy okazji Żonę, czy w razie problemów z urzędasami u mnie zgodzi się popracować jako negocjator?? Dobra w tych negocjacjach jest, kurde balans Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Zrobione i poprawione Już się nie otwieram i się zamykam Ale z nami to chyba jeszcze pogadasz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 stukpuku wlasnie czytam twoj dzienni Froschowi do poduchy mowi , ze to najlepszy dziennik na forum poplakal sie ze smiechu chyba cie lubi czuje to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Stuku blaszany apartament prezentuje się na fest Gratulki!! Nie powiem, niezłe pierepały macie z tą energią, mam nadzieję że w końcu to ruszy. Trzymaj się!!! Zapytaj przy okazji Żonę, czy w razie problemów z urzędasami u mnie zgodzi się popracować jako negocjator?? Dobra w tych negocjacjach jest, kurde balans Pozdrawiam!!! Fakt, żonka nadaje się do negocjacji urzędowych. Zdobyłem w energetyce ksero pozwolenia przebudowy mojej kochanej linii napowietrznej i budowy skrzynki, no to może teraz poleci!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Zrobione i poprawione Już się nie otwieram i się zamykam Ale z nami to chyba jeszcze pogadasz, co? Że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 stukpuku wlasnie czytam twoj dzienni Froschowi do poduchy mowi , ze to najlepszy dziennik na forum poplakal sie ze smiechu chyba cie lubi czuje to Podziękuj małżowi Mi też się mój dziennik podoba. Ale żeby zaraz płakał?! To może napiszę coś wesołego?! Ja tam lubię......................jego żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 20.10.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 stuku Ty musisz autobus wynająć! No bo jak my się wszyscy pomieścimy?? ja zaklepuję jedno miejsce na końcu!! no ewentualnie dwa co by mój chłop nie płakał.( brać Go? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.10.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 stuku Ty musisz autobus wynająć! No bo jak my się wszyscy pomieścimy?? ja zaklepuję jedno miejsce na końcu!! no ewentualnie dwa co by mój chłop nie płakał.( brać Go? ) A tem, co będziesz drzewo do lasu wozić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 stukpuku wlasnie czytam twoj dzienni Froschowi do poduchy mowi , ze to najlepszy dziennik na forum poplakal sie ze smiechu chyba cie lubi czuje to Podziękuj małżowi Mi też się mój dziennik podoba. Ale żeby zaraz płakał?! To może napiszę coś wesołego?! Ja tam lubię......................jego żonę jemu podoba sie twoja zona .... mowi , ze moze sie zamienic odda ci swoja zona (przyszla ) i jeszcze cos doda rozczarowal mnie chyba sie upije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Zrobione i poprawione Już się nie otwieram i się zamykam Ale z nami to chyba jeszcze pogadasz, co? Że co? Ty pamiętaj, że w tym autobusie wycieczkowym to ja mam zarezerwowane miejsce obok Frosi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 stuku Ty musisz autobus wynająć! No bo jak my się wszyscy pomieścimy?? ja zaklepuję jedno miejsce na końcu!! no ewentualnie dwa co by mój chłop nie płakał.( brać Go? ) A tem, co będziesz drzewo do lasu wozić?! tyż prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.10.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 stukpuku wlasnie czytam twoj dzienni Froschowi do poduchy mowi , ze to najlepszy dziennik na forum poplakal sie ze smiechu chyba cie lubi czuje to Podziękuj małżowi Mi też się mój dziennik podoba. Ale żeby zaraz płakał?! To może napiszę coś wesołego?! Ja tam lubię......................jego żonę jemu podoba sie twoja zona .... mowi , ze moze sie zamienic odda ci swoja zona (przyszla ) i jeszcze cos doda rozczarowal mnie chyba sie upije muszę się........................przespać z ................tą propozycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Cześć stuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.10.2007 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Cześć stuk. Witam szanownego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 29.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 hej Stukpuk pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy poprostu to taka zaprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 hej Stukpuk pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy poprostu to taka zaprawa prawda ,chociaż nie do końca jak zaczniesz budowę to dopiero jazda się zacznie.Zwróć uwagę na ekipę czy ma radio..u mnie bez tego ustrojstwa nie chcieli zaczynać roboty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 29.10.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 hej Stukpuk pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy poprostu to taka zaprawa prawda ,chociaż nie do końca jak zaczniesz budowę to dopiero jazda się zacznie.Zwróć uwagę na ekipę czy ma radio..u mnie bez tego ustrojstwa nie chcieli zaczynać roboty pozdrawiamAle teraz to my jesteśmy górą -możemy wyrzucić nieudaczników-paproków- a przy papierologi to człowiek nic im niemógł powiedzieć bo mógłby papierka niedostać ,albo dostać w baaaardzo odległym terminie .Po tym papierku to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Najlepiej na świecie to jest zrobić samemu to co tylko się da. Myśmy tak robili i zadowoleni jesteśmy. Marjucha też sam robi i rrmi. Przynajmniej nikt nam nie spartolił roboty za nasze własne ciężko zarobione pieniądze. Zobaczysz, przez zimę pozałatwiasz papiery i będzie dobrze! Trzymam kciuki cały czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts