stukpuk 03.11.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Stuku - ja poproszę dostawę do domku , uwielbiam rybki Musisz poczekać na swoją kolej.........w tamtym tygodniu poszła rybna paczka do Kalisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Stuku - ja poproszę dostawę do domku , uwielbiam rybki Musisz poczekać na swoją kolej.........w tamtym tygodniu poszła rybna paczka do Kalisza Nooooo dobra, jak trzeba, to poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Stuku - ja poproszę dostawę do domku , uwielbiam rybki Musisz poczekać na swoją kolej.........w tamtym tygodniu poszła rybna paczka do Kalisza Nooooo dobra, jak trzeba, to poczekam Jak kochasz to poczekasz teraz zimno i narazie się na morze nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jak kochasz to poczekasz teraz zimno i narazie się na morze nie wybieram Ok, w końcu nie ja jedna mogę umrze- z miłości - do rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.11.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jak kochasz to poczekasz teraz zimno i narazie się na morze nie wybieram Ok, w końcu nie ja jedna mogę umrze- z miłości - do rybki Ja to bym się nawet dał pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jak kochasz to poczekasz teraz zimno i narazie się na morze nie wybieram Ok, w końcu nie ja jedna mogę umrze- z miłości - do rybki Ja to bym się nawet dał pokroić Czy wszystkie części ciała - przemyśl odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jak kochasz to poczekasz teraz zimno i narazie się na morze nie wybieram Ok, w końcu nie ja jedna mogę umrze- z miłości - do rybki Ja to bym się nawet dał pokroić Czy wszystkie części ciała - przemyśl odpowiedź Żona mnie szturcha,że też mam to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jak kochasz to poczekasz teraz zimno i narazie się na morze nie wybieram Ok, w końcu nie ja jedna mogę umrze- z miłości - do rybki Ja to bym się nawet dał pokroić Czy wszystkie części ciała - przemyśl odpowiedź Żona mnie szturcha,że też mam to przemyśleć Stuku, rybą nic nie zdziałasz Małżonka ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jak kochasz to poczekasz teraz zimno i narazie się na morze nie wybieram Ok, w końcu nie ja jedna mogę umrze- z miłości - do rybki Ja to bym się nawet dał pokroić Czy wszystkie części ciała - przemyśl odpowiedź Żona mnie szturcha,że też mam to przemyśleć Stuku, rybą nic nie zdziałasz Małżonka ma rację dla pewności spytam sąsiadki .................... żona może blefować...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 A nie mówiłam, że jak raz wypłyniesz w morze na rybki to przepadniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 To ja czekam na rybki, a sąsiadka z daleka od rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a ja też mogłabym się dołączyć do kolejki za tymi rybkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To ja czekam na rybki, a sąsiadka z daleka od rybek Ale jak tu nie dać.................. sąsiadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a ja też mogłabym się dołączyć do kolejki za tymi rybkami? Można. Tylko proszę pilnować kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Stuku, wreszcie przestałeś leniuchować Co do palenia śmieci sorry, ale jestem przeciwna Teraz wyobraź sobie, że wszyscy palą Sąsiadka może wcześniej się nie odzywała, ale pewnie czara się przelała. Też mamy problem ze śmieciami, resztkami styropiany i innymi rzeczami, ale po tynkowaniu, zamówimy wywiezienie śmieci, bo jest tego już staaaaaaasznie dużo worków. Ciesz się, że nie wezwała straży "wiejskiej" bo kara to jakieś pińcet zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Stuku, wreszcie przestałeś leniuchować Co do palenia śmieci sorry, ale jestem przeciwna Teraz wyobraź sobie, że wszyscy palą Sąsiadka może wcześniej się nie odzywała, ale pewnie czara się przelała. Też mamy problem ze śmieciami, resztkami styropiany i innymi rzeczami, ale po tynkowaniu, zamówimy wywiezienie śmieci, bo jest tego już staaaaaaasznie dużo worków. Ciesz się, że nie wezwała straży "wiejskiej" bo kara to jakieś pińcet zeta Ups........ Oczywiście nie mówimy o tonach śmieci(ale oczywiście się zgadzam,że śmieć to śmieć)Ciekawe jak ja bym zareagował......... Ale jak dobrze pamiętam to w jakis miesiącach mozna palić na działkach? Musze się teraz pilnować.............aby dymu nie robić..........bo drewno czy papier to mogę sobie spalić? Jak to jest ? A jak jest z roślinami, drzewami jak przejdą na moją stronę.słyszałem ,że można uciąć bez rzadnych konsekwencji Pytam,abym jakieś głupoty nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nie ma pozwolenia na palenie w żadnym miesiącu chyba Co do drzewek, to musimy się dokształcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.11.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nie ma pozwolenia na palenie w żadnym miesiącu chyba Co do drzewek, to musimy się dokształcić Ja już chyba w tym roku nie sadzę, bo już czasem śnieg pada i woda w beczce mi zamarzła tak się guzdrałem z tym sadzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 To do następnego roku, na wiosnę wracamy do tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.11.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam No i przepadłam na jakiś czas -bo czytałam Twój dziennik... A miałam marmoladę zrobić, aby tak bezczynnie nie siedzieć, bo niedługo to dostanę żylaków itp. Ale czy to moja wina, że taka jest pogoda a nie inna Więc budowa musi poczekać do... no do czwartku Stuku, naśmiałam się czytając dziennik i zazdroszczę rodzinki, która tak pomaga Kurczę, a tego Profesorka to nie polubiłam -dziwny człek Zwierzaki fajne. A nie wpomnę, że rybki mmmmmm... Ja od dziecka jadłam szczupaki i inne ryby, bo dziadek był wędkarzem -na jeziorze miał swoją łódkę, potem wujkowie jeździli, to rybki łowili Tylko jedno mi zostało - ponieważ nie raz będąc dzieckiem dusiłam się ością teraz też jem te ryby wolno i ostroznie. Ostatnio Misiek kupił jak jechaliśmy na budowę makrelę wędzoną. Jadłam i mówię, że chyba ośc mam w gardle - a jego znajomy jeszcze mówi -eeeee przewrażliwiona jesteś. mineło ciut czasu i dalej czułam ową ość Zajechaliśmy wieczorem do domu i poprostu miałam wbitą ość w migdał, ale udało mi się śięgnąć - ja na serio mam pecha z tymi rybami. Ale uwielbiam je. Czasy rybek się jednak skończyły, bo mieszkam od kilku lat na południu i brak zapalonego wędkarza ( sama chyba się wezmę za to ), bo dziadek od małego mnie zabierał na łódkę i uczył robaki nakładać itp. Jednak ciut czasu minęło Przypomniała mi się historia z Mikołajkach byliśmy na biwaku, ja z kuzynka na molu -takim prywatnym mostku siedziałyśmy, a chłopaki poszli do namiotu po piwko -zostawili nas z wędkami. Nagle patrzę -bierze... A ta moja kuzynka drze się: -bierze, o Boże bierze... a ja w tej panice za wędkę i ciągnę za żyłkę zamiast kołowrotkiem Akurat łódką płynęli chłopacy -ich mina była bezcenna - oczy wbite w nas -kuzynka krzyczy a oni aż buzie mieli otwarte ahahaaaaaaaaaaaaaa Wyjełam rybę -ta krzyczy: -jest, jest -ale jaka mała płotka -odpowiedziałam i się smiałam -oj dawaj ją do siatki...pokażemy im, że my też mamy szczęście -powiedziała podekscytowana kuzynka Płotka dobra była na ruszcie, dobrze, że były inne rybki Kiedys jak zarzuciłam wędkę, to koledze ucho zraniłam -ahhhaaaaaaaaaa, a innym razem bylismy na wakacjach, płyneła taka mała rzeczka - to jak zarzuciłam -mówili mocno -to mocno machnęłam-zaczepiłam haczykiem o zarośla po drugiej stronie Ryb jednak tam nie było Ale teraz wrócę do Twojego dziennika Stuku - bardzo fajny dziennik A raczej lekturka Podziwiam i współczuję problemów z kręgosłupem - bo wiem jak to jest - Misiek ma też problemy Życzę powodzenia i zdrówka Oczywiście będę zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts