Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WSZYSTKIM ZNAJOMYM I NIEZNAJOMYM ŻYCZĘ, BY NADCHODZĄCY WIELKIMI KROKAMI ROK SPEŁNIŁ MARZENIA I OCZEKIWANIA, ŻEBY POZWOLIŁ NA REALIZACJĘ PLANÓW, PRZYNIÓSŁ SAME RADOSNE DNI I NOCE! A PRZEDE WSZYSTKIM ŻYCZĘ WAM ZDROWIA I DOBREGO SAMOPOCZUCIA KAŻDEGO DNIA (nawet, gdy zabawicie się jak ta myszka)!

http://3.bp.blogspot.com/_QgLsPgW4kIk/SvyF9fibGEI/AAAAAAAAJPA/JS6y7p5rxrE/s400/pic_2006-12-17_123910.jpg

• 2 weeks później...

Wczoraj Michał pyta mnie - a n ie wiesz co u Stuka słychać?

Chyba telepatycznie Cię ściągnął :lol: :lol: :lol: :lol:

Co u Was, jak tam Gwidon, dalej rozrabia?

Megana chce wyjść balkon, jak jej otwieramy, to powącha, że ostre powietrze i w długą. A jak już czasem wyjdzie, to za chwilę wpada do mieszkania i zakrętu nie łapie i poślizg na przedpokoju jak na ślizgawce :)

Wczoraj Michał pyta mnie - a n ie wiesz co u Stuka słychać?

Chyba telepatycznie Cię ściągnął :lol: :lol: :lol: :lol:

Co u Was, jak tam Gwidon, dalej rozrabia?

Megana chce wyjść balkon, jak jej otwieramy, to powącha, że ostre powietrze i w długą. A jak już czasem wyjdzie, to za chwilę wpada do mieszkania i zakrętu nie łapie i poślizg na przedpokoju jak na ślizgawce :)

To telepatia czy już przeznaczenie? :wink:

Narazie na budowie cisza zimowa z powodu braku funduszy :-? Tak to może przy elektryce bym grzebał :D

Gwidon ma napady "brojenia" ale już widać, że robi się poważniejszy :lol: :lol:

A styczność ze śniegiem ma tylko na balkonie, ale nie przepada za mrozem :lol: dziwne bo tłusty i futro zimowe ma :lol: :lol: sam raczej nie wyjdzie na śnieg, ale często wywalamy go siłą dla draki i przewietrzenia :wink: :lol: :lol: i jak tylko spadnie na łapy to się patrzy zdziwiony i wraca po śladach :lol: czasem gania płatki śniegu i je zjada, czasem wytrzyma dłużej na balkonie pod warunkiem, że jeste balkon uchylony i wie,że może w każdej chwili wócić inaczej zaraz morde drze :lol:

U nas w poślizg nie wpadnie bo dywan, ale zaraz trzepie łapami jakby z tydzień na mrozie siedział :o :lol:

PS. Ostatnio sabotowałem piwnicę, jak były mrozy to cichaczem otwierałem okienko w piwnicy aby dzikie koty mogły się ogrzac :D musiałęm uważać na sąsiada bo dureń nienawidzi kotów i by mnie chyba zabił :evil: :evil: :evil:

Pytałeś co to za piosenka :)

Zespół "Strachy na lachy"

Mieszkam w teczce tekturowej

Mole chodzą mi po głowie

Czyjeś gumowe rękawiczki otwierają do mnie drzwiczki

Ścierają kurz z moich ust

Czyściciele warg zajęczych

odkurzają mnie z pajęczyn

Więc się pytam ich kur..... 'co jest?'

Mieszkam w teczce tekturowej

Jak mnie otworzysz to się dowiesz

Jak topi się w wymiotach, gorzkie słowo patriota

Wiec wypuszczam z mej fajki buch

I nie otwieram tym baranom nawet po 6 rano

I nie pytam się ich kur...... 'co jest?'

Kto zważy kolarzy, nie rusza sie z miejsca!

Żyje w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w ch........ x3

Dlaczego żyje w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w chuja za moja kase

Bywasz piekącym jadem trollów

na internetowym forum

Wiwat Polonia, frustrata,

wiwat to psychopata

Jam nieudacznik, grafoman i śmieć

Tylko tu możesz być Bogiem, na wszystkich podnosisz nogę

I załatwiasz te sprawę jak pies

Kto z tego napięcia pierdolnie ze szczęścia!

Żyje w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w ch....... x3

Dlaczego żyje w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w chuja za moją kasę

Tyś podsłuchowa pluskwa tajna

Kasztan wyciągnięty z łajna

Kiedy ja mówię 'wolność'

zaraz grozisz mi wojną

Kiedy drugą stroną drogi chcę przejść

Więc kiedy ja mówię 'wolność',

nie mów mi że nie wolno

Moja wolność to żaden Twój grzech

Wycięte na czole od chwili poczęcia!

Żyje w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w ch........ x3

Dlaczego żyje w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w ch..... za moją kasę

Witaj :)

W końcu zmierzyłem komin - sorry, że tak długo ale skleroza na starość atakuje. Od poziomu wylewki do środka wlotu do komina jest 200 cm +/- 3 cm. W sumie to rury i tak trzeba docinać itp. więc chyba nie ma większego bólu. Apropo pieca - na razie jestem z niego b. zadowolony, a w dodatku wygląda na to, że producent jest poważnie zainteresowany w tym żeby klienci byli zadowoleni. Jutro sama z siebie przyjeżdża ekipa serwisowa do wymiany napędu ślimaka bo uznali że konieczne jest inne przełożenie itp. itd. Normalnie szok :)

Pozdrawiamy

Michał

Witaj :)

W końcu zmierzyłem komin - sorry, że tak długo ale skleroza na starość atakuje. Od poziomu wylewki do środka wlotu do komina jest 200 cm +/- 3 cm. W sumie to rury i tak trzeba docinać itp. więc chyba nie ma większego bólu. Apropo pieca - na razie jestem z niego b. zadowolony, a w dodatku wygląda na to, że producent jest poważnie zainteresowany w tym żeby klienci byli zadowoleni. Jutro sama z siebie przyjeżdża ekipa serwisowa do wymiany napędu ślimaka bo uznali że konieczne jest inne przełożenie itp. itd. Normalnie szok :)

Pozdrawiamy

Michał

Dzięki za informacje, kurcze to ja mam sporo mniej :o będzie trzeba patrzeć za jakimś niewysokim piecem :roll: .