daggulka 14.02.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 MIŁOŚCI, RADOŚCI I PRZYJEMNOŚCI - Z OKAZJI WALENTYNEK!!! http://media8.mojageneracja.pl/oiuypuyorp/mediumkepmun56498dddefe588037905.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 17.03.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jak zaczynałam czytać Twój dziennik wczoraj, to myślałam, że już skończyliście... No i tak czytam i czytam i czytam... I przeraziłam się, że u nas to też będzie tyle trwało, bo deficyty kasowe mamy chyba jeszcze większe, a do Holandii z racji dziecia ni mo jak wyjechać. Ech oby do piątku. Się okaże czy w ogóle będzie szansa czy nie. Chyba powinnam swój własny dziennik założyć, choć pozornie na razie nic się nie dzieje, więc nie wiem czy w ogóle jest sens... Ale podziwiam Was za ogrom włożonej pracy, to naprawdę WIELKA rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam! Nareszcie się ktoś u mnie pojawił i na ryby będzie z kim jechać Jeszcze z 10 lat i budowę skończymy Nie chcemy pakować się w kredyty więc budowa się przeciąga......... No to trzymam kciuki za piątek! Daj znać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 coś Ci przyniosłam poćwicz trochę obsługę http://www.agagu.pl/photos/6505_p.jpg no i gratuluje Tatuśku Ucałuj Stukową i niech moc z Nia bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 kuźźźźźwa ..... czy mnie cuś umkło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 coś Ci przyniosłam poćwicz trochę obsługę http://www.agagu.pl/photos/6505_p.jpg no i gratuluje Tatuśku Ucałuj Stukową i niech moc z Nia bedzie Malka to być cios poniżej pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 to wszystko z troski o maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 to wszystko z troski o maleństwo A moje zdrowie psychiczne już się nie liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Coooooooooooooooooooo Co mnie tez ominęło???? Stuku czym się nie pochwaliłeś Pisz i to szybkoooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 to wszystko z troski o maleństwo A moje zdrowie psychiczne już się nie liczy? Twoje zdrowie psychiczne, jakie zdrowie psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Coooooooooooooooooooo Co mnie tez ominęło???? Stuku czym się nie pochwaliłeś Pisz i to szybkoooooooo Malka narobiła zamieszania, to niech teraz tłumaczy Przy poczęciu nie byłem to może chociaż na poród się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Coooooooooooooooooooo Co mnie tez ominęło???? Stuku czym się nie pochwaliłeś Pisz i to szybkoooooooo Malka narobiła zamieszania, to niech teraz tłumaczy Przy poczęciu nie byłem to może chociaż na poród się załapie Gratulujemy z całego serca To kiedy przyjdzie na świat? Naleśnikowi jak urodziło się dziecko, to wcięło go całkiem z forum Mam nadzieję, że nie utoniesz całkiem w pieluszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Coooooooooooooooooooo Co mnie tez ominęło???? Stuku czym się nie pochwaliłeś Pisz i to szybkoooooooo Malka narobiła zamieszania, to niech teraz tłumaczy Przy poczęciu nie byłem to może chociaż na poród się załapie Gratulujemy z całego serca To kiedy przyjdzie na świat?[/b] Naleśnikowi jak urodziło się dziecko, to wcięło go całkiem z forum Mam nadzieję, że nie utoniesz całkiem w pieluszkach Musiałbym ojca dziecka popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 To pytaj , tylko szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 17.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No fiu fiu... Gratulacje! Stuku to kiedy oblewamy? Może być i pod pozorem wędkowania Dam znać w piątek wieczorem, mam nadzieję, że temida się sprawiedliwą i rychliwą okaże, bo bez jej dobrej woli, nie zakończymy prawnych pierepałów dotyczących obecnego mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.03.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 gratuluję , Stuk ..... to ciesz się , ciesz teraz forum ...... bo za kilka miesięcy Stukowa zorganizuje Ci czas wolny .... odpowiednio .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Coooooooooooooooooooo Co mnie tez ominęło???? Stuku czym się nie pochwaliłeś Pisz i to szybkoooooooo Malka narobiła zamieszania, to niech teraz tłumaczy jasne, malka Stukowej dzieciaka stukneła, hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 gratuluję , Stuk ..... to ciesz się , ciesz teraz forum ...... bo za kilka miesięcy Stukowa zorganizuje Ci czas wolny .... odpowiednio .... Nie dam się bez walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Coooooooooooooooooooo Co mnie tez ominęło???? Stuku czym się nie pochwaliłeś Pisz i to szybkoooooooo Malka narobiła zamieszania, to niech teraz tłumaczy jasne, malka Stukowej dzieciaka stukneła, hahaha Nie słyszałaś o "partogenezie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 to było pączkowanie ale ,że tak na forum się przyznajesz ...podziw mój, wielu nie znalazło by tyle odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts