Megana 04.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Hej Stuku, a czemu musi być tłoczona ta kanalizacja? Mam nadzieję, że niedługo ruszycie i będziecie pomału budować dalej, czego Wam serdecznie życzymy w NOWYM ROKU Jak czuje się maluszek i Stukowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Siemanko Meganko! Mało teraz zaglądam na forum, tacieżyństwo całkiem mnie pochłoneło, hihihiihihi Junior rośnie jak szalony!!!!!!!!!! Chyba wyrośnie po tatusiu! Wczoraj wyskoczył pierwszy ząbek :0 i dziadek upomina się o flaszkę!? Żona odstukać ok. http://img291.imageshack.us/img291/8910/dsc01635z.jpg Co do kanalizy, tłoczna bo takie warunki wodno-gruntowe albo coś podobnego, generalnie cała nasza okolica ma tą "tłoczną" tylko nikt nam nie powiedział przy sprzedaży działek. Mamy pozwolenie na szambo, ale jak tylko nas skanalizowali to mamy nakaz likwidacji szamba! Dlatego nie pchaliśmy się w koszta i czekaliśmy puszczą w drodze tą kanalizę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.01.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ale fajny mikołaj. Panie stukpuk, 100 lat !!! http://www.nibyblog.pl/wp-content/uploads/tort-urodzinowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.01.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Stuku, ależ super dzieciątko Wam rośnie W tym ubranku jest.....................................................BOSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Widze,ze rosnie piekny kawaler dla mojej corci Obiecywuje, ze bede dobra tesciowa Gratulacje dla Was Rodzice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam:) śliczne maleństwo:) mam nadzieje, że u Was wszystko ok, pozdrowienia zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ja Ci zaraz dam nikt nie zagląda No to trzymam kciuki za sąsiadów, żeby zmądrzeli, Super, że zaczynacie coś na budowie robić ( obyście tylko nie zbijali bąków) Uściski ( delikatne ) dla maluszka i Stukowej Małgośka i Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.03.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja Ci zaraz dam nikt nie zagląda No to trzymam kciuki za sąsiadów, żeby zmądrzeli, Super, że zaczynacie coś na budowie robić ( obyście tylko nie zbijali bąków) Uściski ( delikatne ) dla maluszka i Stukowej Małgośka i Michał Siemanko! Kurcze, faktycznie ten mój dziennik nie całkiem zszedł na psy.............. (kotów szkoda, hihiihiihihii) Sąsiadów, to najlepiej na zdjęciu trzymać!!!!!!! żeby w ciągu pół roku , 5 dorosłych osób nie mogło się dogadać!?!?!?!?!?! Narazie robi się kosztorys i inwetaryzacja. Trzeba odkurzyć budowę i ruszamy ostro do roboty. Najnowsze plany, to zamieszkać w tym roku. No i roczek Kajtka trzeba już na nowym domu uskutecznić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Stuku -Plan super, jak zwykle kibicuję mam nadzieję, że zrobicie to co zaplanowaliście maluszek koniecznie roczek w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 06.04.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Pragnę się przywitać... i przyznac się do podgladania....Z racji tego, że z tego samego regionu....Życzę powodzenia i wytrwałości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.04.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam budjących z regionu, czasem śmigamy przez Machowino do Rowów na rybki, hheheheeMam nadzieję,ze się wkoncu ruszy ta nasza budowa! Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez stukpuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Stuku, idź w końcu do kościoła daj na mszę ( nikt nie każe do razu latać Ci tam co tydzień). Może te drobne przypadki zaczną Cię omijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 15.04.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 To jak będziesz w okolicy to zapraszam na odwiedziny... Zresztą, ja też chętnie popatrze na waszą budowę z bliska:) Naprawdę dziwie się tym działanią na twojej działce, że płot ktoś potrafi zepsuć żeby sobie przejechać... Kup flintę, jedną noc zaczaj sie na budowie i poslij pozdrowienia ze śrutem... To napewno nikt się nie odwazy podejść bliżej do dziełki niż na min. 100m. Osobiście czasem przechodzi mnie taka myśl, że jak sie spotkam z takim gwałtem na mojej własności to będzie wojna... Inż. -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.04.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) A może jakąś "kolczatkę" od policji wypożyczyć? Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.04.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Stuku, idź w końcu do kościoła daj na mszę ( nikt nie każe do razu latać Ci tam co tydzień). Może te drobne przypadki zaczną Cię omijać Narazie przyzwyczajam się do chodzenia o kuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.04.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 To jak będziesz w okolicy to zapraszam na odwiedziny... Zresztą, ja też chętnie popatrze na waszą budowę z bliska:) Naprawdę dziwie się tym działanią na twojej działce, że płot ktoś potrafi zepsuć żeby sobie przejechać... Kup flintę, jedną noc zaczaj sie na budowie i poslij pozdrowienia ze śrutem... To napewno nikt się nie odwazy podejść bliżej do dziełki niż na min. 100m. Osobiście czasem przechodzi mnie taka myśl, że jak sie spotkam z takim gwałtem na mojej własności to będzie wojna... Inż. -- No to zapraszam. Jeszcze nikogo z budowy nie pogoniłem, hhehehe Tylko musze budowę ogarnąć. Jakś świnia płot poniszczyła!!!!!!! Jutro ruszam po nowe kołki na ogrodzenie, musowo szkody naprawić. Chyba się jakieś kamery pozakłada. A jak już na stałe zamieszkam to wezmę się za nich, hehhehheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Noo widzę, że wreszcie przestałeś się obijać hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.04.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Noo widzę, że wreszcie przestałeś się obijać hehehe Nie ma lekko................jeszcze muszę juniorowi piaskownice wyrychtować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jak na taki wiek, to lepiej kup piaskownicę plastikową, zawsze możesz jej użyć jako wanna w gorąc dni, a i schować można, żeby zwierzaki tam nie sikały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.04.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jak na taki wiek, to lepiej kup piaskownicę plastikową, zawsze możesz jej użyć jako wanna w gorąc dni, a i schować można, żeby zwierzaki tam nie sikały. Dobry pomysł!!!!!! A po sezonie można w nim trzymać karasie!!!!!!! I robaki na ryby!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts