Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej Stukpuk :p pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie 8) -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy :p poprostu to taka zaprawa :wink:

prawda ,chociaż nie do końca

jak zaczniesz budowę to dopiero jazda się zacznie.Zwróć uwagę na ekipę czy ma radio..u mnie bez tego ustrojstwa nie chcieli zaczynać roboty :evil: :evil: :evil:

pozdrawiam

Co do ekipy to spokojna czaszka moja bo sam buduje swój domek (ja, ojciec i brat) :D :D :D .

A co do radia to cię zmartwię bo my ja lubie posłuchać radia w pracy na budowie (zwłaszcza swojej)Naprawde lepiej mi się buduje!!!!!! :D I czas szybciej leci!! Tak więc jak bez radia nie wejdę na swoją budowę! :wink:

hej Stukpuk :p pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie 8) -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy :p poprostu to taka zaprawa :wink:

prawda ,chociaż nie do końca

jak zaczniesz budowę to dopiero jazda się zacznie.Zwróć uwagę na ekipę czy ma radio..u mnie bez tego ustrojstwa nie chcieli zaczynać roboty :evil: :evil: :evil:

pozdrawiam

Ale teraz to my jesteśmy górą -możemy wyrzucić nieudaczników-paproków- a przy papierologi to człowiek nic im niemógł powiedzieć :evil: bo mógłby papierka niedostać ,albo dostać w baaaardzo odległym terminie :o .Po tym papierku to już z górki :wink:

Siebie samego nie wyrzucę z budowy hahaaa :D , a jak wezmę kogoś do instalacji (bo tylko tego nie jestem sam/sami zrobić) to ja juz ich popilnuję. Będzie porządek jak na niemieckiej budowie!!!!

troche się musze wycofać z mojej wypowiedzi :oops: -tak mnie dziś podkur.... kafelkarze ,że przez cały dzień miałam wypieki ze złości :o .Wziełam ich ,bo pomyslałam ,że zrobią idealnie :roll: (bo mąż napewno nie będzie tak dokładny :oops: ) od tygodnia ,męża przepraszam 8) - a oni doprowadzają mnie do szeskiej pasji :evil: (oczywiście ,niepotrafie ich wyrzucić -niekrzycze tylko mówie - chyba niedociera :evil: .Mąż mnie pociesz,że będą tylko jeszcze z dwa trzy dni -ufff :wink: RÓB jak najwiecej sam :p i niech ci radyjko gra cały czas :p

troche się musze wycofać z mojej wypowiedzi :oops: -tak mnie dziś podkur.... kafelkarze ,że przez cały dzień miałam wypieki ze złości :o .Wziełam ich ,bo pomyslałam ,że zrobią idealnie :roll: (bo mąż napewno nie będzie tak dokładny :oops: ) od tygodnia ,męża przepraszam 8) - a oni doprowadzają mnie do szeskiej pasji :evil: (oczywiście ,niepotrafie ich wyrzucić -niekrzycze tylko mówie - chyba niedociera :evil: .Mąż mnie pociesz,że będą tylko jeszcze z dwa trzy dni -ufff :wink: RÓB jak najwiecej sam :p i niech ci radyjko gra cały czas :p

Nic się nie stało. Ja libie poprostu pracować przy muzyce i to przy kazdej robocie :D Jakoś lepiej mi się pracuje. Fakt teraz ciężko o dobra ekipę, zostali sami popaprańcy (prawie) Nasza skromna ekipa zrobi wszystko oprócz instalacji w domu, a kafelki to zostawię sobie na deser :D :D :D

Tak więc jak bez radia nie wejdę na swoją budowę! :wink:

A to proszę, tak za wczasu, żebyś później nie zapomniał :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/25/Radio_Diora_Pionier_U2_1.jpg/300px-Radio_Diora_Pionier_U2_1.jpg

front-szary

prawa elewacja-rustykalny żołty (bo okazało i się że prześwituje czerwona farba podkładowa) :lol:

Lewa elewacja-biała-lekko żółtawa(bo żółte plamy z nie umytego pędzla po malowaniu prawej elewacji)

Tył-piękny czerwony.

Osobiście wręcz pragnę to zobaczyć!!!!

front-szary

prawa elewacja-rustykalny żołty (bo okazało i się że prześwituje czerwona farba podkładowa) :lol:

Lewa elewacja-biała-lekko żółtawa(bo żółte plamy z nie umytego pędzla po malowaniu prawej elewacji)

Tył-piękny czerwony.

Osobiście wręcz pragnę to zobaczyć!!!!

Zdjecia mam na aparacie, ale nie chce ich teraz zgrywać bo sprzedaje kompa, a nowy odbieram jutro!!!!!!!!

Wygląda bosko!!!!!!! W życiu takiego blaszaka nie widziałaś :D :o :o :o

stuczek nie moge sie juz doczekac na fotki tego garazu 8) :D :D :D

musi ciekawie wygladac (prawie jak bus Froscha 8) :lol: )

czy na dach przewidujesz jakis iinny kolor ? np.zielony ? :roll: :D

moj tato tez tak maluje garaz (swoj na szczescie ) tzn . wykorzystuje do tego celu stare farby . z ta jednak roznica , ze je miesza ze soba , tworzac za kazdym razem niepowtarzalny nijaki bury kolor :D :D

jesli chodzi o skrzynke .....nam postawili w granicy , ale calkowicie na naszej posesji :o :evil: :evil: tlumaczac , ze gmina im tak kazala :o (faktycznie mila pani od drog w gminie powiedziala , ze maja w planach tworzyc chodnik kolo naszego przyszlego domu :D :D i taka skrzynka jest im nie na reke .nam tym bardziej nie , bo musielibysmy przesunac ogrodzenie frontowe 30cm wglab dzialki :evil: ).przyjechal elektryk i mowi: paaani, oni to tak zrobili na oko ,bo nie wiedzieli , gdzie ta skrzynka ma dokladnie stac , ja to wam przesune , nie dajcie sie wrobic :o :lol: .zrobil tak, energetyka odebrala i....mysle , ze bedzie dobrze. :D :D :D

przypilnuj , zeby przesunieto ci ta skrzynke , bo pozniej to moze byc ...po ptokach :-?

caluski :D :D :D

Stuku co ze zdjęciami tego orginalnego blaszaczka :roll: Miałęś komputer dzisiaj odebrać i co???

Kurczato :evil:

Odebrałem nowy nowiuteńki!!!!!!!!! :D

I zamówiłem kolegę co mi XP-ka wgra, i okazało się że by mi wgrał ale nie ma podzielonych "partycji!!!!!! :evil: :evil: :cry: :cry: A tego to on nie umie!!!!!!!!!!!!

Jak to potrwa dłużej to wrzuce na stary :D