braza 30.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć Stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 hej Stukpuk pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy poprostu to taka zaprawa prawda ,chociaż nie do końca jak zaczniesz budowę to dopiero jazda się zacznie.Zwróć uwagę na ekipę czy ma radio..u mnie bez tego ustrojstwa nie chcieli zaczynać roboty pozdrawiam Co do ekipy to spokojna czaszka moja bo sam buduje swój domek (ja, ojciec i brat) . A co do radia to cię zmartwię bo my ja lubie posłuchać radia w pracy na budowie (zwłaszcza swojej)Naprawde lepiej mi się buduje!!!!!! I czas szybciej leci!! Tak więc jak bez radia nie wejdę na swoją budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 hej Stukpuk pobudowanie domu to bedzie pesta-wręcz przyjemność po przejściu przez papierologie -ale uda Ci się wszyscy przez to przeszliśmy poprostu to taka zaprawa prawda ,chociaż nie do końca jak zaczniesz budowę to dopiero jazda się zacznie.Zwróć uwagę na ekipę czy ma radio..u mnie bez tego ustrojstwa nie chcieli zaczynać roboty pozdrawiamAle teraz to my jesteśmy górą -możemy wyrzucić nieudaczników-paproków- a przy papierologi to człowiek nic im niemógł powiedzieć bo mógłby papierka niedostać ,albo dostać w baaaardzo odległym terminie .Po tym papierku to już z górki Siebie samego nie wyrzucę z budowy hahaaa , a jak wezmę kogoś do instalacji (bo tylko tego nie jestem sam/sami zrobić) to ja juz ich popilnuję. Będzie porządek jak na niemieckiej budowie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 troche się musze wycofać z mojej wypowiedzi -tak mnie dziś podkur.... kafelkarze ,że przez cały dzień miałam wypieki ze złości .Wziełam ich ,bo pomyslałam ,że zrobią idealnie (bo mąż napewno nie będzie tak dokładny ) od tygodnia ,męża przepraszam - a oni doprowadzają mnie do szeskiej pasji (oczywiście ,niepotrafie ich wyrzucić -niekrzycze tylko mówie - chyba niedociera .Mąż mnie pociesz,że będą tylko jeszcze z dwa trzy dni -ufff RÓB jak najwiecej sam i niech ci radyjko gra cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 troche się musze wycofać z mojej wypowiedzi -tak mnie dziś podkur.... kafelkarze ,że przez cały dzień miałam wypieki ze złości .Wziełam ich ,bo pomyslałam ,że zrobią idealnie (bo mąż napewno nie będzie tak dokładny ) od tygodnia ,męża przepraszam - a oni doprowadzają mnie do szeskiej pasji (oczywiście ,niepotrafie ich wyrzucić -niekrzycze tylko mówie - chyba niedociera .Mąż mnie pociesz,że będą tylko jeszcze z dwa trzy dni -ufff RÓB jak najwiecej sam i niech ci radyjko gra cały czas Nic się nie stało. Ja libie poprostu pracować przy muzyce i to przy kazdej robocie Jakoś lepiej mi się pracuje. Fakt teraz ciężko o dobra ekipę, zostali sami popaprańcy (prawie) Nasza skromna ekipa zrobi wszystko oprócz instalacji w domu, a kafelki to zostawię sobie na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Tak więc jak bez radia nie wejdę na swoją budowę! A to proszę, tak za wczasu, żebyś później nie zapomniał http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/25/Radio_Diora_Pionier_U2_1.jpg/300px-Radio_Diora_Pionier_U2_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Tak więc jak bez radia nie wejdę na swoją budowę! A to proszę, tak za wczasu, żebyś później nie zapomniał http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/25/Radio_Diora_Pionier_U2_1.jpg/300px-Radio_Diora_Pionier_U2_1.jpg biere dwa egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ty się czerwonym tyłkiem nie przejmuj, dumny bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 front-szary prawa elewacja-rustykalny żołty (bo okazało i się że prześwituje czerwona farba podkładowa) Lewa elewacja-biała-lekko żółtawa(bo żółte plamy z nie umytego pędzla po malowaniu prawej elewacji) Tył-piękny czerwony. Osobiście wręcz pragnę to zobaczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.10.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 front-szary prawa elewacja-rustykalny żołty (bo okazało i się że prześwituje czerwona farba podkładowa) Lewa elewacja-biała-lekko żółtawa(bo żółte plamy z nie umytego pędzla po malowaniu prawej elewacji) Tył-piękny czerwony. Osobiście wręcz pragnę to zobaczyć!!!! Zdjecia mam na aparacie, ale nie chce ich teraz zgrywać bo sprzedaje kompa, a nowy odbieram jutro!!!!!!!! Wygląda bosko!!!!!!! W życiu takiego blaszaka nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 stuczek nie moge sie juz doczekac na fotki tego garazu musi ciekawie wygladac (prawie jak bus Froscha ) czy na dach przewidujesz jakis iinny kolor ? np.zielony ? moj tato tez tak maluje garaz (swoj na szczescie ) tzn . wykorzystuje do tego celu stare farby . z ta jednak roznica , ze je miesza ze soba , tworzac za kazdym razem niepowtarzalny nijaki bury kolor jesli chodzi o skrzynke .....nam postawili w granicy , ale calkowicie na naszej posesji tlumaczac , ze gmina im tak kazala (faktycznie mila pani od drog w gminie powiedziala , ze maja w planach tworzyc chodnik kolo naszego przyszlego domu i taka skrzynka jest im nie na reke .nam tym bardziej nie , bo musielibysmy przesunac ogrodzenie frontowe 30cm wglab dzialki ).przyjechal elektryk i mowi: paaani, oni to tak zrobili na oko ,bo nie wiedzieli , gdzie ta skrzynka ma dokladnie stac , ja to wam przesune , nie dajcie sie wrobic .zrobil tak, energetyka odebrala i....mysle , ze bedzie dobrze. przypilnuj , zeby przesunieto ci ta skrzynke , bo pozniej to moze byc ...po ptokach caluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.10.2007 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 na dach nie ma koncepcji!!!!!!!Jest z dobrego ocynku to pewnie bez kolorka zostanie.Co do skrzynki sprawdzę po świętach i narobie rabanu w elektrowni!!!!!! Nie pierwszy i nie ostatni raz!! hahahaaaa Na wszelki wypadek obfociłem całą skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 przesle ci troche niebieskiego Hamerajta , ktory zostal Froschowi po malowaniu busa jesli zostalo ci troche tej zoltej , zmeszasz i masz sliczny zabowy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Stuku co ze zdjęciami tego orginalnego blaszaczka Miałęś komputer dzisiaj odebrać i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.10.2007 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Stuku co ze zdjęciami tego orginalnego blaszaczka Miałęś komputer dzisiaj odebrać i co??? Kurczato Odebrałem nowy nowiuteńki!!!!!!!!! I zamówiłem kolegę co mi XP-ka wgra, i okazało się że by mi wgrał ale nie ma podzielonych "partycji!!!!!! A tego to on nie umie!!!!!!!!!!!! Jak to potrwa dłużej to wrzuce na stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.11.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Stukuś dawaj tego pomalowanego blaszaka Ja mam mieć dom czerwono szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 No i znowu jesteś zbyt otwarty, młodzieńcze. Muszę Ci głowę zmyć na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Heloł stuk Będę czytać, gotuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.11.2007 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Heloł stuk Będę czytać, gotuj się Mam się gotować na twardo czy na miękko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Heloł stuk Będę czytać, gotuj się Mam się gotować na twardo czy na miękko? a co się pytasz??? na twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts