Megana 31.07.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 To Ty się koleś nie obijaj i bierz się za czyszczenie tej cegły, a nie na słabą płeć zwalasz robotę :) I pośpiesz się, bo na imprezę nie zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 To Ty się koleś nie obijaj i bierz się za czyszczenie tej cegły, a nie na słabą płeć zwalasz robotę :) I pośpiesz się, bo na imprezę nie zdążysz Co ja zrobię,że doba ma tylko 24 godziny. A kiedy tu jeszcze na ryby jechać?????? PS.Wkońcu to tylko..................900 cegiał............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hyyy wiesz Stuku, dopiero dzisiaj jak popatrzyłam na zdjęcia gdzie masz "TV", to widać, że to już prawie do zamieszkania, taki klimacik widać. Okna, ściany , drzwi - gratuluję, pamiętam kiedy zaczęłam czytać Wasz dziennik, wówczas jeszcze mieliście daleeeeeko do końca. Super mam nadzieję, że uda Wam się szybko skończyć, chociaż te najważniejsze rzeczy, abyście mogli zamieszkać A o rybach zapomnij , w domu i koło domu zawsze jest tyle roboty, że tego czasu wciąż mało, i mało, i mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hyyy wiesz Stuku, dopiero dzisiaj jak popatrzyłam na zdjęcia gdzie masz "TV", to widać, że to już prawie do zamieszkania, taki klimacik widać. Okna, ściany , drzwi - gratuluję, pamiętam kiedy zaczęłam czytać Wasz dziennik, wówczas jeszcze mieliście daleeeeeko do końca. Super mam nadzieję, że uda Wam się szybko skończyć, chociaż te najważniejsze rzeczy, abyście mogli zamieszkać A o rybach zapomnij , w domu i koło domu zawsze jest tyle roboty, że tego czasu wciąż mało, i mało, i mało.... Chcemy się wprowadzić na same betony!!!!!! Byle na swoim. Prąd w domu jest, kotłownie się zrobi. Parapety są, jeszcze tylko kibel na podwórku!!!!!!!! Byle junior miał swój kąt i miał gdzie wracać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jak będziecie już mieszkać, to szybciej można wiele rzeczy zrobić, oby tylko lenistwo nie zapanowało My tak mieliśmy - zmęczenie materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Stuku, ściana wygląda rewelacyjnie :) Lubię klimaty cegły, a ta stara po prostu jest boska..... Czy przyszło Ci do głowy, żeby tą cegłę z napisem umieścić, gdzieś w widocznym miejscu? Hyyy podkowa, na mur beton będziecie tam szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.09.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Stuku, ściana wygląda rewelacyjnie :) Lubię klimaty cegły, a ta stara po prostu jest boska..... Czy przyszło Ci do głowy, żeby tą cegłę z napisem umieścić, gdzieś w widocznym miejscu? Hyyy podkowa, na mur beton będziecie tam szczęśliwi Witam. Ależ oczywiście,że ta cegła bedzie wmurowana na honorowym miejscu!! Wkońcu to cegła z mojego regionu!! Straszna żadkość. Wmuruję ją tak , aby jak sprzedam dom to ją zabieram ze sobą! hehhee A podkowa?! hehhehee mam ich kilka porozwieszanych po całej chałupie. jak jeszcze ze dwie powiesze to mnie żona.........powiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 My mamy jedną podkowę i to tylko taką, która otrzymaliśmy od przyjaciela, więc to chyba się nie liczy, bo nie znaleziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 My mamy jedną podkowę i to tylko taką, która otrzymaliśmy od przyjaciela, więc to chyba się nie liczy, bo nie znaleziona E tam..... takie się nie liczą!!!!!!! ja już kilka znalazłem, a największą przytargałem ze Szkocji!!! kurcze tam konie chyba mają po 10 ton!!!!!! w życiu takiej wielgaśnej podkowy nie widziałem! Tylko kuzyn mi podpowiedział,że trzeba ją wieszać ramionami do góry!!! żeby szczęście do niej wpadało!! A wszyscy wieszają odwrotnie bo wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Aaa tego nie wiedziałam, że do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ścianki z cegły wyglądają super Jak widzę, to Ty wszystko potrafisz zrobić, normalnie Zosia samosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ścianki z cegły wyglądają super Jak widzę, to Ty wszystko potrafisz zrobić, normalnie Zosia samosia Nie ma to tamto!!! Dzewa umiem sadzić, dom zbudować, i mam nadzieję,że Kermit to też moje dzieło........ Wkońcu ojciec budowlaniec i od małego mnie wciągał do zawodu..........i takim to sposobem lubię sobie pomajsterkować na budowie. I trochę grosza zostaje w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Oj myślę, że zostaje więcej niż trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Stuku, do jakiego Ty snu się przygotowywać chcesz, coś ty niedźwiedź?Lepiej się do roboty weź hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 24.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) a czy mnie ktoś jeszcze pamięta? Wieki mnie tu nie było :/ W moim dzienniku zaległości ogromne, ale widzę, ze Ty pięknie sobie radzisz Jak dobrze pójdzie to przeprowadzka już pewnie niedługo oooo i doczytałam, ze Junior nawet jest gratuluję i ścianki z cegły również gratuluję - wyszła super! Edytowane 24 Lutego 2012 przez Trajkotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 27.02.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Czołem... kolega jakiś nerwowy po tej zimie:)Daj się kobiecie wyszaleć na zakupach to zobaczysz co się w nocy będzie działo:P Nikt nie zapomniał, patrzymy i podgladamy....Powodzenia w nowym sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Głodny to i nerwowy, hhehehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hej Stuku , żonka miała rację, że dala wszędzie takie same płytki, nam nikt nie podpowiedział i dałam do kuchni inne, w wiatrołapie inne i wszędzie są listwy, które są już porysowane - listwą mówię nie A teraz pochwal żonkę za decyzje Na piecach się nie znam - wcale Junior rośnie jak na drożdżach, czym go karmicie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witaj Meguś Dala mnie takie same płytki oznaczają tylko mniej odpadów, bo kolory mnie nie interesują hhehehhee Żony się chwali bo zacznie się panoszyć, ................. A Kermit wcina wszystko co się rusza!!!!! I bedzie wielki jak tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts