Megana 10.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 A gdzie się ma panoszyć, jak nie w swoim domu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Stuku, a może wklej zdjęcie , to ktoś podpowie co położyć między szafką a blatem, wszystko zależy od tego w jakim klimacie chcecie mieć wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.03.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Stuku, a może wklej zdjęcie , to ktoś podpowie co położyć między szafką a blatem, wszystko zależy od tego w jakim klimacie chcecie mieć wnętrza. A co tu wklejać.......narazie robię gładzie "powyżej" lini płytek. A kuchnię sobie żona kupiła w kolorze hebanu, a na podłogę ciemno-brązowy podłużny gresik. I nijak się dogadać nie możemy. Mi się podobają płytki ze starej cegły rozbiórkowej, ale marne szanse na przepchnięcie mojej koncepcji hhehehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 06.04.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://img100.imageshack.us/img100/6320/wielkanoco.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@http://systemc.pl/domek/2012/04/SNC15454CC.jpg@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid i karolina 09.04.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam mam na imie Karolina śledzę twój dziennik od początku twej budowy i trzymam kciuki szybkiego zakończenia budowy, widzę że duzo wam juz nie zostało. mam pytanie kiedyś upierałeś się ze jesteś w stanie wybudować tymka za ok 200 tyś czy przekroczyłes juz ten budzet czy się zmieścisz w tej kwocie ? mam jeszcze jedno pytanie w tymku macie zamiar zamieszkać tylko na samym dole a z tego co wiem to łączyliście mały pokój z salonem i macie małe dziecko nie będzie wam za ciasno? mieszkajac w bloku jest inaczej majac dom i wolne pokoje u góry zobaczycie ze będziecie je chcieli jak najszybciej zajać-takie jest moje zdanie, chciałabym pozac twoja opinię. my budujemy też systemem gospodarczym dopiero powstają mury więc jestesmy daleko w polu ale patrząc na twoją budowę to daje mi to troche otuchy ze może i nam sie kiedys uda Pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.04.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witraj Karolina. Cieszę się,że ktoś czyta te moje "głupty" jak to określa czasem moja żona. hehheee No to teraz odpowiadamy na pytania. Spokojnie się zmieszczę w kwocie 200 tys. O ile bym nią dysponował. Narazie wydaliśmy coś około 160 tys. Ale trzeba odjąć działkę i opłaty z tym związane(40 tys., czyli fizycznie na samą budową wydaliśmy około 120 tys. Oczywiście pod warunkiem wykonania samemu sporej części prac budowlanych. Co do zlikwidowania pokoju na dole. Ja jestem zwolennikiem "przestrzeni" ale żona marudzi i chce jednak tymczasowo podzielić ten salon. Ze względu właśnie na juniora. I chyba zostanę przegłosowany i zrobię ten pokój na dole. Ale to będzie tylko prowizoryczna ściana/przegroda. A na poddasze będe się przenosił na wakcyjne miesiące hehhehe A metrażu starczy spokojnie na parterze dla naszej dwójki. Życzę spełnienia marzeń przy budowaniu swojego Tymka!!! Nie ma co się poddawać. Nie każdy musi wydać pół miliona, aby wybudowac własny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 25.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Pierwsze fugi zaraz pójdą... gratuluję...Budowa idzie w dobrym tempie, chodz chciałoby sie wiecej... Sam chciałbym żeby szło szybciej...Powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.04.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Niestety na więcej nie ma czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Super już u Was A piaskownicę, to zeszlifowałeś, żeby Kermit drzazgi nie wbił sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.06.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Super już u Was A piaskownicę, to zeszlifowałeś, żeby Kermit drzazgi nie wbił sobie ? Piaskowownica powstała ze starych desek budowlanych, ale przed oddaniem do uzytku zostałą gruntownie wyczyszczona i przeszlifowana. Ale Kajtek jej jeszcze nie wypróbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adas 13.07.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Hej Stuku,postanowiłam się przwitać. Od dawna czytam Twój dziennik i muszę przyznać, że jestem pełna podziwu dla pracy jaką włożyłeś w tworzenie Waszego Tymka. Przeprowadzka już chyba tuż , tuż.... Czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia.Pozdrawiam, Ola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.07.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Witam. Przepraszam,że tak późno odpisuję............Witam serdecznie na tym naszym zwariowanym forum i oczywiście w moim dzienniku!Fakt , przeprowadzka tuż tuż!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu szczęśliwych chwil, sukcesów i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku Zyczy Mmelisa z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 26.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam. Właśnie przeczytałam cały Twój dziennik Kurcze fajnie tu u Ciebie , a i dziennik piszesz super - tak na luzie. Ciekawa jestem reszty , ale to pewnie powolutku , nie ma co czterech liter spinać na hurra Pozdrawiam i powodzenia. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam. Właśnie przeczytałam cały Twój dziennik Kurcze fajnie tu u Ciebie , a i dziennik piszesz super - tak na luzie. Ciekawa jestem reszty , ale to pewnie powolutku , nie ma co czterech liter spinać na hurra Pozdrawiam i powodzenia. Renata Witam. Miło słyszeć,że jeszcze ktoś do mnie zagląda, takie mam zaległości. Od czasu przeprowadzki i pojawienia się Kermitka czas trzeba dzielić na 3: dom, syn i sex Ale po mału ogarniam temat i wracam do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.02.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No widać żyjesz , piszesz, że czas dzielisz na trzy, to ostatnie, to znaczy, że robicie dziewczynkę? Proszę zdjęcia jak mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 27.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 he he dziennik spokojnie nadrobisz Gorzej było by z domem, synem i seksem ... Wracej do gry - a jak ! będę Cię podglądać znacze Twój DOM Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkrejza 10.04.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witaj Stukpuku. Jakie miałeś przekroje i długości krokwi i jętek więźby dachowej. Ja podobnie jak ty chcę zrobić więźbę krokwiowo-jętkową bez słupów na poddaszu i podobnie jak u Ciebie projektant/konstruktor kręcą nosem że się nie da. U mnie rozpiętość między ścianami zewnętrznymi 9,7m podobnie jak u ciebie. Pokryć zamierzam blachodachówką. A jak dwój dach, nadal stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Na swaroga, StukPuku zatkało mnie!!!!!! się Ciebie nie mogłam a tutaj taka niespodzianka!!!Gratuluję!!!! I uściski dla Kajtka, świetny chłopak:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts