stukpuk 02.11.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Heloł stuk Będę czytać, gotuj się Mam się gotować na twardo czy na miękko? a co się pytasz??? na twardo fakt!!!!! Co za głupie pytanie, o ja niegodny!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Nooo fiuuuuu fiuuuuuuu nieźle malnięty jest ten blaszak prond już jezd, to i imprę można już jakąś skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.11.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Nooo fiuuuuu fiuuuuuuu nieźle malnięty jest ten blaszak prond już jezd, to i imprę można już jakąś skręcić To taki prawie "prond"narazie pusta skrzynka po wykonaniu robót muszę iść podpisać umowe i zrobia mi prowizorkę na czas budowy!!!!!!!Ale to, tom już formalność!!!!! Miło mi, że się blaszak podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Oooo, mnie się też blaszaczek podoba! Bardzo ładny zestaw kolorków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Nooo Stuku, blaszaczek jest "majstersztyk" Pomyślę, czy nie dać Ci swojej elewacji do zaprojektowania Bomba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.11.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam Stukpuk. Dobrze wybraliście tymka tymek to prześliczny domek i tani w budowie Będę kibicował tutaj Pozdrwiam Już lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam Stukpuk. Dobrze wybraliście tymka tymek to prześliczny domek i tani w budowie Będę kibicował tutaj Pozdrwiam Już lepiej?? bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 06.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Historia nie z palca wyssana. Czas:połowa października tego roku. Miejsce:fabryka płyt żerańskich. Występują:Inewstor, inwestorka, główny kierownik fabryki. Rola drugoplanowa, projekt Tymka. Chcieliśmy popytać się ile by nas wyniosły płyty żerańskie na nasz strop? No to kierownik z uśmiechem zaprasza, zachwala, nadskakuje jak "pogibany", i ogólni struga wielkiego znawce i fachowca!!!!! W biurze złapał za kalkulator i liczy i liczy ile by tu nas naciągnąć!!! Nie zdradzałem, że coś sie tam znam na budowlance, żonka tylko oczętami przewraca, bo nijak nic nie rozumie z tego o czym rozmawiamy, ale nie o tym miało być. Do wyliczenia wziął projekt i szukał rzutów stropu (w projekcie Teriva)I tu "mądry" otworzył na rzucie więźby dachowej!!!!!!!!!!!! i pokazuje mi paluchem na okolice komina, w miejscu gdzie jest wymian dla oparcia krokwi, bo szeroki komin. I z tekstem "TO JEST ŹLE ZAPROJEKTOWANE I TRZEBA BEDZIE POPRAWIĆ BO NIE MOŻNE TAK UŁOŻYĆ BELEK TERIVY!"!!!! Co za ciołek!!!!! Ja na to "ALE PRZECIERZ TO JEST RZUT WIĘŹBY" Z trudem powstrzymałem się od śmiechu!!!! Troche się zmieszał................. No to widać że fabryka takich pseudo fachowców zatrudnia Teraz zastanawiam się czy powinenieście brać płyty od niby fabryki z pseudo fachowcami jak pseudo fachowcy to pseudo płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Historia nie z palca wyssana. Czas:połowa października tego roku. Miejsce:fabryka płyt żerańskich. Występują:Inewstor, inwestorka, główny kierownik fabryki. Rola drugoplanowa, projekt Tymka. Chcieliśmy popytać się ile by nas wyniosły płyty żerańskie na nasz strop? No to kierownik z uśmiechem zaprasza, zachwala, nadskakuje jak "pogibany", i ogólni struga wielkiego znawce i fachowca!!!!! W biurze złapał za kalkulator i liczy i liczy ile by tu nas naciągnąć!!! Nie zdradzałem, że coś sie tam znam na budowlance, żonka tylko oczętami przewraca, bo nijak nic nie rozumie z tego o czym rozmawiamy, ale nie o tym miało być. Do wyliczenia wziął projekt i szukał rzutów stropu (w projekcie Teriva)I tu "mądry" otworzył na rzucie więźby dachowej!!!!!!!!!!!! i pokazuje mi paluchem na okolice komina, w miejscu gdzie jest wymian dla oparcia krokwi, bo szeroki komin. I z tekstem "TO JEST ŹLE ZAPROJEKTOWANE I TRZEBA BEDZIE POPRAWIĆ BO NIE MOŻNE TAK UŁOŻYĆ BELEK TERIVY!"!!!! Co za ciołek!!!!! Ja na to "ALE PRZECIERZ TO JEST RZUT WIĘŹBY" Z trudem powstrzymałem się od śmiechu!!!! Troche się zmieszał................. No to widać że fabryka takich pseudo fachowców zatrudnia Teraz zastanawiam się czy powinenieście brać płyty od niby fabryki z pseudo fachowcami jak pseudo fachowcy to pseudo płyty To był sam najgłówniejszy kierownik, i ma jako jedyny na okolicę certyfikat na płyty żerańskie. W okolicy nie ma innych wytwórców, to nie pustaki czy cegły!. Co do jakości to są ok, bo kilkakrotnie brali od nich nasi inwestorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jestem pod ogromny wrażeniem fachowości rzeczonego pana kierownika!!!!!! Boże, chroń nas przed za dużą ilością takich speców!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jestem pod ogromny wrażeniem fachowości rzeczonego pana kierownika!!!!!! Boże, chroń nas przed za dużą ilością takich speców!!!! Myślał "misiek", że oszuka starego budowlańca A co by było gdyby poszłą sama żonka?! Zło czaji się wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ty lepiej nie posyłaj żonki samej do wszelakiej maści budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ty lepiej nie posyłaj żonki samej do wszelakiej maści budowlańców. A co bedę jej żałował?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ty lepiej nie posyłaj żonki samej do wszelakiej maści budowlańców. A co bedę jej żałował?! Ehe, akurat Ci wierzę, że się tak chętnie dzielisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 06.11.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj !!! Super piszesz aż się uśmiałam o tych sadzonkach w Holandii. Pisz tak dalej i się nie zmieniaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2007 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Agusia i Marco dziękuje za wytrwałość w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Agusia i Marco dziękuje za wytrwałość w czytaniu A ja to o tej nowej książce już nie bardzo mogę czytać - zaczynam mieć obawy przed otwarciem drzwi do łazienki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Agusia i Marco dziękuje za wytrwałość w czytaniu A ja to o tej nowej książce już nie bardzo mogę czytać - zaczynam mieć obawy przed otwarciem drzwi do łazienki ... to samo wczoraj powiedzialam do froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Agusia i Marco dziękuje za wytrwałość w czytaniu A ja to o tej nowej książce już nie bardzo mogę czytać - zaczynam mieć obawy przed otwarciem drzwi do łazienki ... to samo wczoraj powiedzialam do froscha Zgodność myśli i telepatia razem wzięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 08.11.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ooooooooooooooooooooooo !!!!! :D :D Ale miłe powitanie kazdego tak witacie?????? Ale nie biorę sobie tego do serca i tak jesteście sympatyczni no nie. Uśmiałam się nie musicie mieć obaw nie jest tak źle jak miślicie na mózg jeszcze nie upadłam Spokojnie Pozdrowienia dla Ciebie frosch i braza . P.S. Rozumiem - te reklamy wciskające się tu i ówdzie ale nie to miałam na myśli. Szkoda tylko że źle mnie odebraliście. No chyba że w ogóle już patrzeć na mnie nie możecie to wtedy już inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts