Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nooo fiuuuuu fiuuuuuuu

nieźle malnięty jest ten blaszak :D

prond już jezd, to i imprę można już jakąś skręcić :roll:

To taki prawie "prond"narazie pusta skrzynka :cry: po wykonaniu robót muszę iść podpisać umowe i zrobia mi prowizorkę na czas budowy!!!!!!!Ale to, tom już formalność!!!!!

Miło mi, że się blaszak podobał :D

Historia nie z palca wyssana.

Czas:połowa października tego roku.

Miejsce:fabryka płyt żerańskich.

Występują:Inewstor, inwestorka, główny kierownik fabryki.

Rola drugoplanowa, projekt Tymka.

Chcieliśmy popytać się ile by nas wyniosły płyty żerańskie na nasz strop?

No to kierownik z uśmiechem zaprasza, zachwala, nadskakuje jak "pogibany", i ogólni struga wielkiego znawce i fachowca!!!!!

W biurze złapał za kalkulator i liczy i liczy ile by tu nas naciągnąć!!! Nie zdradzałem, że coś sie tam znam na budowlance, żonka tylko oczętami przewraca, bo nijak nic nie rozumie z tego o czym rozmawiamy, ale nie o tym miało być. Do wyliczenia wziął projekt i szukał rzutów stropu (w projekcie Teriva)I tu "mądry" otworzył na rzucie więźby dachowej!!!!!!!!!!!! i pokazuje mi paluchem na okolice komina, w miejscu gdzie jest wymian dla oparcia krokwi, bo szeroki komin. I z tekstem "TO JEST ŹLE ZAPROJEKTOWANE I TRZEBA BEDZIE POPRAWIĆ BO NIE MOŻNE TAK UŁOŻYĆ BELEK TERIVY!"!!!!

Co za ciołek!!!!! Ja na to "ALE PRZECIERZ TO JEST RZUT WIĘŹBY" Z trudem powstrzymałem się od śmiechu!!!! Troche się zmieszał.................

No to widać że fabryka takich pseudo fachowców zatrudnia :o

Teraz zastanawiam się czy powinenieście brać płyty od niby fabryki z pseudo fachowcami :wink: jak pseudo fachowcy to pseudo płyty :roll: :wink:

Historia nie z palca wyssana.

Czas:połowa października tego roku.

Miejsce:fabryka płyt żerańskich.

Występują:Inewstor, inwestorka, główny kierownik fabryki.

Rola drugoplanowa, projekt Tymka.

Chcieliśmy popytać się ile by nas wyniosły płyty żerańskie na nasz strop?

No to kierownik z uśmiechem zaprasza, zachwala, nadskakuje jak "pogibany", i ogólni struga wielkiego znawce i fachowca!!!!!

W biurze złapał za kalkulator i liczy i liczy ile by tu nas naciągnąć!!! Nie zdradzałem, że coś sie tam znam na budowlance, żonka tylko oczętami przewraca, bo nijak nic nie rozumie z tego o czym rozmawiamy, ale nie o tym miało być. Do wyliczenia wziął projekt i szukał rzutów stropu (w projekcie Teriva)I tu "mądry" otworzył na rzucie więźby dachowej!!!!!!!!!!!! i pokazuje mi paluchem na okolice komina, w miejscu gdzie jest wymian dla oparcia krokwi, bo szeroki komin. I z tekstem "TO JEST ŹLE ZAPROJEKTOWANE I TRZEBA BEDZIE POPRAWIĆ BO NIE MOŻNE TAK UŁOŻYĆ BELEK TERIVY!"!!!!

Co za ciołek!!!!! Ja na to "ALE PRZECIERZ TO JEST RZUT WIĘŹBY" Z trudem powstrzymałem się od śmiechu!!!! Troche się zmieszał.................

No to widać że fabryka takich pseudo fachowców zatrudnia :o

Teraz zastanawiam się czy powinenieście brać płyty od niby fabryki z pseudo fachowcami :wink: jak pseudo fachowcy to pseudo płyty :roll: :wink:

To był sam najgłówniejszy kierownik, i ma jako jedyny na okolicę certyfikat na płyty żerańskie. W okolicy nie ma innych wytwórców, to nie pustaki czy cegły!.

Co do jakości to są ok, bo kilkakrotnie brali od nich nasi inwestorzy

Agusia i Marco dziękuje za wytrwałość w czytaniu :D

A ja to o tej nowej książce już nie bardzo mogę czytać - zaczynam mieć obawy przed otwarciem drzwi do łazienki ...

to samo wczoraj powiedzialam do froscha :o :lol:

Zgodność myśli i telepatia razem wzięte :D

ooooooooooooooooooooooo !!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Ale miłe powitanie kazdego tak witacie?????? :lol:

Ale nie biorę sobie tego do serca i tak jesteście sympatyczni no nie.

Uśmiałam się nie musicie mieć obaw nie jest tak źle jak miślicie na mózg jeszcze nie upadłam

Spokojnie

Pozdrowienia dla Ciebie frosch i braza .

P.S.

Rozumiem - te reklamy wciskające się tu i ówdzie ale nie to miałam na myśli. Szkoda tylko że źle mnie odebraliście. No chyba że w ogóle już patrzeć na mnie nie możecie to wtedy już inna sprawa.