Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze STUK PUKA!!!!!

Recommended Posts

agusia ,no takie mile juz jestesmy :D :D :D

nie chodzi o ciebie i o te ksiazke ,ale o to , ze gdziekolwiek nie wejdziemy czytamy to samo

troche to natretne :roll:

nie jestesmy osamotnione w takim osadzie z braza

w w ielu miejscach juz sie na temat pisalo 8)

ciesze sie oczywiscie razem z toba i zycze sukcesu najbardziej szczerze jak tylko potrafie :D :D :D

masz szczescie ze jestes ze Slaska 8) :D :D

wybaczam , pozdrawiam , sciskam i caluje

p.s. slodkie dzieciaczki masz :D :D

i powiem ci jeszcze w tajemnicy 8) ....podczytuje czasem twoj dziennik :) :)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiem wiem musicie mi to wybaczyć zaszalałam trochę, nie sądziłam jednak że tak źle to ludzie odbiorą a później nie wiedziałam co gorzej zrobiłam czy to że się pochwaliłam bo tak to wyszło czy że reklamę poniekąd zrobiłam. a jak wiadomo wszyscy mamy dość reklam. Choć choć czasem i się przydaję. Opowiem Ci frosh jak chciałam zarobić przez internet - śmiechu warte wydawało się to takie wiarygodne ale chyba trafiłam na oszustów. Wszyscy czyli my, znajomi, uczniowie i znajomi uczniów wszyscy się informowaliśmy że idzie zarobić aż w końcu krach pieniędzy nikt nam nie przelał i nie odpowiadali już nigdy więcej na nasze pytania.(mówię o tej firmie która miała płacic). Jednego jednak nie rozumie jak może nas otaczać tyle oszustów, jak się sam nie weżniesz za coś to nie masz o czym marzyć. A szczególnie firmy typu KOGUCIK nie wiadomo skąd się biorą i znikają. Dlatego pisząc co do niektórych tu na muratorze miałam dobre chęci podzielić się że nie jesteśmy oszustami i u nas jest wszystko legalne i na wyciągnięcie ręki. (Na dodatek poszukujemy ludzi którzy chcą zostać naszymi partnerami, i zarobić na siebie trochę gotówki)

A możesz mi powiedzieć frosch lub wskazać te kręgi gdzie jeszcze o mnie mówili, nie zdradzę was. Czasem prawda boli ale nie szkodzi . Grunt to dobrym być :)

HA ha Śląsk ale to miłe dzięki temu obszarowi być uznanym :) i dzięki za wszystkie uznania, wiesz teraz ja Ci powiem po cichu coś --- Teraz pije piwo jakie sobie naważyłam i troche mi już łysawo odpisywać każdemu podziękowania .( no tak głupiej babie się zachciało to ma teraz. ) :D :D :D :D :D

I serdecznie każdego zapraszam do siebie jak to mówią na kawkę. :D i podczytuj ile chcesz ja też was wszystkich obserwuję choć nie mam czasem co napisać bo nie mam doświadczenia. Dzięki znowu :oops: za dzieci .

Po cichutku się wycofuję .

wierze , ze dziaalas w dobrej wierze

ale sama widzisz , ze ludzie roznie odbieraja to , co piszemy

dla mnie bylo to natarczywe

inni niech pisza za siebie

niewazne , gdzie pisali

nie jestem donosicielka

wystarczy , ze napiszesz sprostowanie we wszystkich postach , gdzie zamiescilas twa "reklame" i bedzie po sprawie :D :D :D

pozdrawiam

p.s. stuk sie nie obrazi

to nasz serdeczny osobisty kolega 8) :lol:

stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin 8)

oczywiscie owiniete w super bielizne :p :p :p

taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania :D

Dobry pomysł :lol: ,w stanik to by i ze 4 lusterka weszły :oops: :wink:

niezly ma stanik :o

Eeee, to lusterka takie maciupkie pewnie są :wink: :D

wierze , ze dziaalas w dobrej wierze

ale sama widzisz , ze ludzie roznie odbieraja to , co piszemy

dla mnie bylo to natarczywe

inni niech pisza za siebie

niewazne , gdzie pisali

nie jestem donosicielka

wystarczy , ze napiszesz sprostowanie we wszystkich postach , gdzie zamiescilas twa "reklame" i bedzie po sprawie :D :D :D

pozdrawiam

p.s. stuk sie nie obrazi

to nasz serdeczny osobisty kolega 8) :lol:

Froschka prawde prawi :D

P.S. Stuk się nie obraził, bo to właśnie kolega jest :D

Jednego taiego lusterka :roll: , to w dwie łapki nie obejmę, a łapki mam słusznego rozmiaru........ :oops: :wink: :o

Jednego taiego lusterka :roll: , to w dwie łapki nie obejmę, a łapki mam słusznego rozmiaru........ :oops: :wink: :o

Eeee tam, zmyślasz .... :wink: :D

Eeee tam, zmyślasz .... :wink: :D

Słowo honoru :D

Pierwszy raz też myślałem że śnie, ale jak dotkłem :oops: :wink: to okazało się że to "natura" :oops: :wink:

Hm !!

wystarczy , ze napiszesz sprostowanie we wszystkich postach , gdzie zamiescilas twa "reklame" i bedzie po sprawie

pozdrawiam

Hm może i masz rację ale swój honor też mam - zrobiłam co zrobiłam ale nikogo nie zabiłam jak się to mówi , więc i też nie będę się poniżać i prosić o łaskę skoro mnie już zjedli nie znając dokładnie mnie i moich zamiarów. Właśnie pisząc i prosząc Cię o kręgi chciałam po niekąd wyjaśnić i jeszcze miałam taki zamiar ale skoro zostały już rzucone kości to nic tu po mnie w takich ich kręgach. Prosiłam bo nie wiem gdzie i kto pisał - pisałam do osób których dziennik budowy wzbudzał moje zainteresowanie- przypadkowo wchodziłam i pisałam. A znając życie głuchy telefon poleciał więc i tak nici. Ale ok spoko dzięki za dobre chęci .Wiesz co powiem Ci Frosh - Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie - słuszna racja - mam tu na myśli wszystkich tych do których pisałam a nawet niektórzy wogóle nie odpowiedzieli - pomimo że dobrze życzyłam i doradzałam . Więc widać że owe grupy chyba czekały na taką może sensacje aby mieć o czym pogadać.

Jeśli możesz( albo chcesz lub ktokolwiek kto ma na to ochote ) to rzuć im i ten kawałek na poczęstunek aby im bardziej smakowało - do głównego dania Bo ja ich nigdy nie znajdę bo piszą pewnie jeden u drugiego.

Pozostaje mi nic innego powiedzieć jak tylko :

DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA MIłE I CIEKAWE NASTAWIENIE DO MNIE.

A Tobie Frosh i Tobie stukpuk dziękuje za pomoc możecie zawsze na mnie liczyć.

Aż mi się od nie chciało wchodzić do jakiegokolwiek dziennika.

Jak to rozumiec ? :D :roll:

Co do ksiazki to domyslam sie , ze najlepiej zarobil ten kto poprawial bledy :D

Stuk mi sie nie odniechcialo , ja czytam , z tym , ze nie mam czasu na komentarze :D

To , ze trzymam kciuki to chyba oczywiste jest

:D

Witaj Stuk.Gratuluję poczucia humoru w relacjach z placu przedbudowlanego.Z takim podejściem będzie Ci łatwiej przez to przejść.Lubię czytać co tam nowego u Was.Zawsze się uśmieję i łatwiej mi spojrzeć na moje problemy budowlane.Twój dziennik jest superrrrr.Trzymaj tak dalej.Pozdrawiam i trzymam kciuki za Twoją budowę.