frosch 08.11.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 agusia ,no takie mile juz jestesmy nie chodzi o ciebie i o te ksiazke ,ale o to , ze gdziekolwiek nie wejdziemy czytamy to samo troche to natretne nie jestesmy osamotnione w takim osadzie z braza w w ielu miejscach juz sie na temat pisalo ciesze sie oczywiscie razem z toba i zycze sukcesu najbardziej szczerze jak tylko potrafie masz szczescie ze jestes ze Slaska wybaczam , pozdrawiam , sciskam i caluje p.s. slodkie dzieciaczki masz i powiem ci jeszcze w tajemnicy ....podczytuje czasem twoj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin oczywiscie owiniete w super bielizne taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin oczywiscie owiniete w super bielizne taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania Dobry pomysł ,w stanik to by i ze 4 lusterka weszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin oczywiscie owiniete w super bielizne taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania Dobry pomysł ,w stanik to by i ze 4 lusterka weszły niezly ma stanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 08.11.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Wiem wiem musicie mi to wybaczyć zaszalałam trochę, nie sądziłam jednak że tak źle to ludzie odbiorą a później nie wiedziałam co gorzej zrobiłam czy to że się pochwaliłam bo tak to wyszło czy że reklamę poniekąd zrobiłam. a jak wiadomo wszyscy mamy dość reklam. Choć choć czasem i się przydaję. Opowiem Ci frosh jak chciałam zarobić przez internet - śmiechu warte wydawało się to takie wiarygodne ale chyba trafiłam na oszustów. Wszyscy czyli my, znajomi, uczniowie i znajomi uczniów wszyscy się informowaliśmy że idzie zarobić aż w końcu krach pieniędzy nikt nam nie przelał i nie odpowiadali już nigdy więcej na nasze pytania.(mówię o tej firmie która miała płacic). Jednego jednak nie rozumie jak może nas otaczać tyle oszustów, jak się sam nie weżniesz za coś to nie masz o czym marzyć. A szczególnie firmy typu KOGUCIK nie wiadomo skąd się biorą i znikają. Dlatego pisząc co do niektórych tu na muratorze miałam dobre chęci podzielić się że nie jesteśmy oszustami i u nas jest wszystko legalne i na wyciągnięcie ręki. (Na dodatek poszukujemy ludzi którzy chcą zostać naszymi partnerami, i zarobić na siebie trochę gotówki) A możesz mi powiedzieć frosch lub wskazać te kręgi gdzie jeszcze o mnie mówili, nie zdradzę was. Czasem prawda boli ale nie szkodzi . Grunt to dobrym być HA ha Śląsk ale to miłe dzięki temu obszarowi być uznanym i dzięki za wszystkie uznania, wiesz teraz ja Ci powiem po cichu coś --- Teraz pije piwo jakie sobie naważyłam i troche mi już łysawo odpisywać każdemu podziękowania .( no tak głupiej babie się zachciało to ma teraz. ) :D :D I serdecznie każdego zapraszam do siebie jak to mówią na kawkę. i podczytuj ile chcesz ja też was wszystkich obserwuję choć nie mam czasem co napisać bo nie mam doświadczenia. Dzięki znowu za dzieci . Po cichutku się wycofuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 08.11.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 I jeszcze coś do stukpuk - przepraszam że u Ciebie ten wątek był poruszany a mianowicie mój rozszalały dzień - który się tak odbił. sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 wierze , ze dziaalas w dobrej wierze ale sama widzisz , ze ludzie roznie odbieraja to , co piszemy dla mnie bylo to natarczywe inni niech pisza za siebie niewazne , gdzie pisali nie jestem donosicielka wystarczy , ze napiszesz sprostowanie we wszystkich postach , gdzie zamiescilas twa "reklame" i bedzie po sprawie pozdrawiam p.s. stuk sie nie obrazi to nasz serdeczny osobisty kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin oczywiscie owiniete w super bielizne taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania Dobry pomysł ,w stanik to by i ze 4 lusterka weszły niezly ma stanik Eeee, to lusterka takie maciupkie pewnie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 wierze , ze dziaalas w dobrej wierze ale sama widzisz , ze ludzie roznie odbieraja to , co piszemy dla mnie bylo to natarczywe inni niech pisza za siebie niewazne , gdzie pisali nie jestem donosicielka wystarczy , ze napiszesz sprostowanie we wszystkich postach , gdzie zamiescilas twa "reklame" i bedzie po sprawie pozdrawiam p.s. stuk sie nie obrazi to nasz serdeczny osobisty kolega Froschka prawde prawi P.S. Stuk się nie obraził, bo to właśnie kolega jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin oczywiscie owiniete w super bielizne taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania Dobry pomysł ,w stanik to by i ze 4 lusterka weszły niezly ma stanik Poszczęściło mi się Stanik to nic, zawrtość warzniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin oczywiscie owiniete w super bielizne taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania Dobry pomysł ,w stanik to by i ze 4 lusterka weszły niezly ma stanik Eeee, to lusterka takie maciupkie pewnie są Jednego taiego lusterka , to w dwie łapki nie obejmę, a łapki mam słusznego rozmiaru........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin oczywiscie owiniete w super bielizne taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania Dobry pomysł ,w stanik to by i ze 4 lusterka weszły niezly ma stanik Eeee, to lusterka takie maciupkie pewnie są Jednego taiego lusterka , to w dwie łapki nie obejmę, a łapki mam słusznego rozmiaru........ Eeee tam, zmyślasz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 stuczek to lusterko podaruj zonce z okazji twoich imienin oczywiscie owiniete w super bielizne taki prezent potrzebuje odpowiedniego opakowania Dobry pomysł ,w stanik to by i ze 4 lusterka weszły niezly ma stanik Eeee, to lusterka takie maciupkie pewnie są Jednego taiego lusterka , to w dwie łapki nie obejmę, a łapki mam słusznego rozmiaru........ Eeee tam, zmyślasz .... Słowo honoru Pierwszy raz też myślałem że śnie, ale jak dotkłem to okazało się że to "natura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Eeee tam, zmyślasz .... Słowo honoru Pierwszy raz też myślałem że śnie, ale jak dotkłem to okazało się że to "natura" Nie wiem czy zazdrościć, czy współczuć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Eeee tam, zmyślasz .... Słowo honoru Pierwszy raz też myślałem że śnie, ale jak dotkłem to okazało się że to "natura" Nie wiem czy zazdrościć, czy współczuć ... Przyzwyczaiłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 08.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Hm !! wystarczy , ze napiszesz sprostowanie we wszystkich postach , gdzie zamiescilas twa "reklame" i bedzie po sprawie pozdrawiam Hm może i masz rację ale swój honor też mam - zrobiłam co zrobiłam ale nikogo nie zabiłam jak się to mówi , więc i też nie będę się poniżać i prosić o łaskę skoro mnie już zjedli nie znając dokładnie mnie i moich zamiarów. Właśnie pisząc i prosząc Cię o kręgi chciałam po niekąd wyjaśnić i jeszcze miałam taki zamiar ale skoro zostały już rzucone kości to nic tu po mnie w takich ich kręgach. Prosiłam bo nie wiem gdzie i kto pisał - pisałam do osób których dziennik budowy wzbudzał moje zainteresowanie- przypadkowo wchodziłam i pisałam. A znając życie głuchy telefon poleciał więc i tak nici. Ale ok spoko dzięki za dobre chęci .Wiesz co powiem Ci Frosh - Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie - słuszna racja - mam tu na myśli wszystkich tych do których pisałam a nawet niektórzy wogóle nie odpowiedzieli - pomimo że dobrze życzyłam i doradzałam . Więc widać że owe grupy chyba czekały na taką może sensacje aby mieć o czym pogadać. Jeśli możesz( albo chcesz lub ktokolwiek kto ma na to ochote ) to rzuć im i ten kawałek na poczęstunek aby im bardziej smakowało - do głównego dania Bo ja ich nigdy nie znajdę bo piszą pewnie jeden u drugiego. Pozostaje mi nic innego powiedzieć jak tylko : DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA MIłE I CIEKAWE NASTAWIENIE DO MNIE. A Tobie Frosh i Tobie stukpuk dziękuje za pomoc możecie zawsze na mnie liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Aż mi się od nie chciało wchodzić do jakiegokolwiek dziennika. Jak to rozumiec ? Co do ksiazki to domyslam sie , ze najlepiej zarobil ten kto poprawial bledy Stuk mi sie nie odniechcialo , ja czytam , z tym , ze nie mam czasu na komentarze To , ze trzymam kciuki to chyba oczywiste jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 08.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witaj Stuk.Gratuluję poczucia humoru w relacjach z placu przedbudowlanego.Z takim podejściem będzie Ci łatwiej przez to przejść.Lubię czytać co tam nowego u Was.Zawsze się uśmieję i łatwiej mi spojrzeć na moje problemy budowlane.Twój dziennik jest superrrrr.Trzymaj tak dalej.Pozdrawiam i trzymam kciuki za Twoją budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Stuczku, pogoda okropna, ale praca i tak wre, nie? Trzymam kciuki cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 09.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 no nie....ta roladka z sierściucha jest rewelacyjna jak tylko będę miała kota zrobię z nim to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts