bingo-ada 13.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Potrzebuję szybko podpowiedzi, czy cena 30 zł / mb wykonania ogrodzenia, tj. wykop ręczny, szalunek, postawienie słupków (profili), umocowanie ze zbrojeniem - to dużo czy dobra cena? Mamy ok. 400 mb podmurówki do wykonania, przygotowanie pod sztachety drewniane. Ewentualne dospawanie wąsów i mocowanie sztachet dodatkowo płatne. Muszę dzisiaj dać odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 13.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Nie piszesz jak glęboki wykop, cena rozumiem tylko za robociznę, wydaje mi się że do przyjęcia, ale nie najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mistic_2005 13.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Potrzebuję szybko podpowiedzi, czy cena 30 zł / mb wykonania ogrodzenia, tj. wykop ręczny, szalunek, postawienie słupków (profili), umocowanie ze zbrojeniem - to dużo czy dobra cena? Mamy ok. 400 mb podmurówki do wykonania, przygotowanie pod sztachety drewniane. Ewentualne dospawanie wąsów i mocowanie sztachet dodatkowo płatne. Muszę dzisiaj dać odpowiedź! Bingo u nas za mb (tylko robocizna) trzeba zapłacić (jak dobrze poszukasz) około 20 zł. No ale to jest Wielkopolska w wiadomo, ze STOLYCA ma ceny "miastowe". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 13.03.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 miałem oferty w zeszłym roku za 30zł ale ogrodzenie z siatką i fundamentem pod brame moje deski na szalunki i beton z betoniarki masz duzo metrów co powinno działać na twoją kożyść poza tym proponuje sprawdzić obsadzenie słupków lub dogadać sie do całości Mistic_2005 wbrew pozorom większe problemy mieli ludzie ze wschodu ( brak siły roboczej ) i z zachodu np wielkopolska ( ceny niemieckie ) niż my ze stolycy mówie o realiach zeszłorocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts