lolomama 13.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Zapraszam czytających do wpisywania swoich uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 04.04.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Gratulacje z powodu dziennika - mnie wciąż brakuje na to czasu. Może jakieś foteczki?? Będę pilnie śledzić Twoje zapiski. Pozdrawiam gorąco, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 04.04.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Kasia - dziękuję za dziewiczy wpis. . Zdjęcia mam, ale musze zabrać się za ich wklejenie. A na to wciąż czasu brakuje. Mój murarz goni mnie do robity - aż miło, ale z drugiej strony zajmuje to nustwo czasu - ciągle dzwoni, że czegoś potrzebuje. Jeszcze raz dziękuję za wpis i Tobie również życzę pomyślności na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 04.04.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a tak Olu było dwa dni temu u mnie http://images20.fotosik.pl/192/d3c75da9a8a49ca4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 05.04.2007 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Fajnie u Ciebie. Masz ciekawą kuchnię - pole do popisu jeżeli chodzi o meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.04.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 kuchnię zupełnie poprzestawiałam, nie będzie w niej nic z przedstawionej w biurze projektowym wizualizacji - booooju, żebym tylko tego nie pożałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 09.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Trzymam kciuki za budowę. Szczególnie... bo już za kilka dni wprowadzamy się do D08. Będę obserwować Twoją budowę, jak idzie budowanie w tym całym zamieszaniu z cenami i materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 10.04.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Tab - zanim z mężem kupiliśmy projekt przeczytałam Twój dziennik budowy. Ale Tobie zazdroszczę, że już się wprowadzasz. Ja już nie mogę się doczekać. Czy w urządzeniu domu coś byś zmieniła? Chodzi mi o np. łazienki, salon. Czy mogłabyś przysłać mi trochę zdjęć z wnętrza na priv? Te w dzienniku nie wszystkie mi się otwierają. Materiały na ściany kupiłam w styczniu - były drogie, ale teraz ja sprawdzałam to są o przynajmniej 50% droższe. Musiałam dokupić blioczki betnowe, bo zabrakło. Buduję z gazobetonu, będę mieć drewniany strop i na poddaszu pomieszczenie gospodarcze. Mam też zaliczkowane drewno i częściowo kupione okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 10.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Tab - zanim z mężem kupiliśmy projekt przeczytałam Twój dziennik budowy. Ale Tobie zazdroszczę, że już się wprowadzasz. Ja już nie mogę się doczekać. Czy w urządzeniu domu coś byś zmieniła? Chodzi mi o np. łazienki, salon. Czy mogłabyś przysłać mi trochę zdjęć z wnętrza na priv? Te w dzienniku nie wszystkie mi się otwierają. Materiały na ściany kupiłam w styczniu - były drogie, ale teraz ja sprawdzałam to są o przynajmniej 50% droższe. Musiałam dokupić blioczki betnowe, bo zabrakło. Buduję z gazobetonu, będę mieć drewniany strop i na poddaszu pomieszczenie gospodarcze. Mam też zaliczkowane drewno i częściowo kupione okna. W dzienniku częśc zdjęć nie otwiera się - są usunięte. Ale pod koniec miesiąca powinno być więcej zdjęć, bo przeprowadzka a co do cen materiałów..... to nie mam słów, cieszę się, że nie musimy nic kupować, żadnych bloczków, ani innych pustaków. Szczęka mi ostatni opadła, jak dowiedziałam się, że przyszły sąsiad kupował swoje pustaki po ponad 10 zł, a my dwa lata temu za około 3,7 pln. czy płace też tak urosły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 11.04.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja kupowałam gazobeton 24 za 6,75 zł. brutto - więc nie aż tak źle, a bloczki betonowe za 2,60 zł. brutto, ale musiałam dokupić już za 4,15 zł. . Mam nadzieję, że mateiału na ściany mi nie zabraknie . Będę śledziła Twój dziennik Tab. Powodzenia w przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 11.05.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Cześć, właśnie przeczytałam Twój dziennik. Zaczynamy budowę Przestronnego, tzn. w przyszłym tygodniu geodeta wytyczy nam budynek i wchodzimy Tym bardziej cenne jest dla mnie Twoje doświadczenie. Będę śledzić z uwagą Twoje wpisy i proszę o duuużo zdjęć Szkoda tylko, że na forum przestronnego taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 15.05.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Fajnie, że też wybrałeś ten projekt - mnie on się bardzooo podoba. Jak się zmobilizuję to zamieszczę więcej zdjęć. Czas tak szybko ucieka w trakcie budowy. Mam jeszcze rocznego synka, więc na brak pracy nie marzekam. To prawda, że na forum przestronnego cisza - przeczytałam je całe i wydaje mi się, że w poprzednich latach więcej ludzi budowało Przestronnego. Może teraz też budują, ale siedzą cicho. . Życzę powodzenia w budowaniu i duuużo cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 lololama -chciałam zapytac o okna? jaki to kolor? to PCV czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 16.11.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Okna są z pcv, kolor złoty dąb z fabryki "m&s". Miałam okna tego producenta w mieszkaniu 6 lat i nic się z nimi nie działo (miałam białe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 BARDZO SPRAWNIE WAM IDZIE.GRATULUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 22.11.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dziękuję . Chwilami mam juz dosyc. Dzisiaj jeździłam i wybierałam parapety zewnętrzne i nie moge się zdecydować , takich dylematów jest pełno na każdym kroku, a ekipa chce je nieć, by zdążyć przed mrozami. Juz bym chciała mieszkać - mam dosyc ciąłego jeżdżenia tam i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 23.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 lolomama,ale ci zazdroszcze......juz przeprowadzka? my też nie będziemy mieć dużo rzeczy jak się wprowdzimy,cóz....własnie nikt nie mówil ,że będzie łatwo kasa się kończy.a tu jeszcze tyle do zrobienia życzę miłej przeprowadzki,a na pewno będzie miła,bo przecież do własnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 25.11.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dziękuję Stelka za życzenia. Widzę, że zaczęłyśmy w podobnym czasie budować. Brak kasy to duża przeszkoda . Przy wykończeniówce to idzie 1.000 za 1.000 nie wiadomo na co. U nas do końca tygodnia mają zrobić łazienki, wie wiem, czy zdążą, bo dorzuciałam im robienie parapetów zew., a chcą je zrobić przed mrozami. W łazience tez będę miała glazurę z drewnem łączoną (merbau). Jak będzie gotowa to wkleję zdjęcia. Życzę Ci powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 07.12.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 lolomama Jak tam łazienki? już skończone?,wrzuć jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 10.12.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Cześć Stelka Łazienki skończone (poza umywalką w dużej - stolarz spóźnia się z szafką - ma być w czwartek). Zdjęcia wrzucę w sobotę - w piątek mam zamiar spać już w moim domu . U nas teraz jest wszystko postawione na głowie - ja leżę chora z zapaleniem oskrzeli, mąż na budowie myje okna i kładzie wykładziny, w tzw. między czasie zwozi nasze graty, a na wigilę mam jeszcze całą rodzinę . Trochę tego się nazbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts