Gość 17.12.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 lolomamaGratuluje przeprowadzki.Mam pytanie odnosnie kuchni. Czy kuchnia nie jest troche mala. Czy jest miejsce na duza lodowke i czy powiekszaliscie pomieszczenie gospodarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 19.12.2007 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Bonnie - nasza kuchnia nie jest docelowa - mamy stare meble, ale dla nas jest wystarczająca - nie jestem fanką gotowania, nie mam więc urządzeń typu - sokowniki, roboty, szybkowary itp. Mamy sporą lodówkę i bez problemu mieści się na lewej stronie ściany przy wejściu do pomieszczenia gosp. Co do pom. gosp - poszerzyliśmy je do 15 m2 - 0,5 m na szerokości (poszerzaliśmy garaż, więc tak wyszło), a tesztę na długości (kosztem tarasu, który i tak pozostał spory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 lolomama Ja wlasnie duzo gotuje i lubie eksperymetowac w kuchni. D 08 bardzo mi sie podoba jest jak dla nas idealny , tylko sie boje , ze sie nie zmieszcze w kuchni i ,ze bedzie brakowalo mi troche blatu..Moze jeszcze przed decyzja wybrania projektu uda mi sie zobaczyc dom juz wybudowany.Twoj dom bardzo mi sie podoba i czekam na zdjecia jak juz sie troche rozpakujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.PopDarts.com/Comments/Special_Graphic_Glitters/Christmas_Cards/images/happy-holidays.gif Wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts