świercz1719500624 28.03.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 natus- kucyka mialam na mysli słodki Jezu to chyba jakas choroba psychiczna, a moze s uwsteczniam mimo obciachu pozdrawiam goraco ładnie ładnie!!! gratulacje! czy z karłowic widać cie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLO81 28.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam.Szukam dzialki w okolicach Poznania.Interesuje mnie wschód i północ.Może coś wiecie?Bo podejrzewam, że teraz łatwiej kupic kawałek ziemi na Marsie niż u nas :cry:N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 28.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 natus- kucyka mialam na mysli słodki Jezu to chyba jakas choroba psychiczna, a moze s uwsteczniam mimo obciachu pozdrawiam goraco ładnie ładnie!!! gratulacje! czy z karłowic widać cie?? jak się jest na motolotni, to widać i Brzydlaka i mnie a generalnie to: ja łoś, sąsiad kucyk, to może i osiołek się jakiś znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 28.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 28.03.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 we wtorek stane s szczesliwa posiadaczka stropu wspaniale. i moze nawet dekarz przyjedzie wczesniej jesli murarze wyjada w polowie kwietnia. zebym tylko tego dozyla i oni tez pogoda sprzyja. mam nadzieje ze wszyscy milczacy zawziecie buduja pozdrowienia z głównej Budują, budują. Nawet dachy robią! Ale dajecie czadu z tą budową! Nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 28.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 28.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.03.2007 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Marzin -dzis liczylam, ze dni roboczych na budowie spedzili 7. Gdyby nie 2 dni przestoju przez kierbuda i tydzien zlej pogody to pewnie mielibysmy juz wiezbe. ale co s stalo... jutro po zalewaniu chlopaki tez wyjezdzaja. sa bardzo romantyczni i co 4 dni musza jezdzic do domu wiadomo w jakim celu Romantycy mówisz. Pewnie jadą się z kolegami nawalić, z żonami się pokłócić sorki ze s tak chwale ale nie moge s nacieszyc A dziennik to ksiądz? Marzin- widze ze powaznie sam dach składasz moze w nastepnym sezonie dorobisz jako dekarz Zycze szczescia i pomyslnych wiatrow (hi hi) i zebys pozniej sam nie musial gipsu zakladac Kurcze, nie straszcie mnie tak. Bo niedługo na drabinę nie wlezę! No i nie dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 29.03.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 pogoda sprzyja. mam nadzieje ze wszyscy milczacy zawziecie buduja pozdrowienia z głównej pozdrawiam gorąco. Mam już coraz mniej okazji o pisania. U nas totalny zastój bez światełka w tunelu, oj trzeba będzie legitymację grupową oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 29.03.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Sluchajcie gdzies tu na forum jest czarna i biala lista wykonawcow roznorakich. MOzecie mi dac linka bo nie moge odszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 29.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Sluchajcie gdzies tu na forum jest czarna i biala lista wykonawcow roznorakich. MOzecie mi dac linka bo nie moge odszukac Alez prosze uprzejmie: BIALA LISTA CZARNA LISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 29.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 No to znowu w akcji. Zaczęło się wkroczyli do akcji wod kan-co uzbrojeni w rury i inne takie tego. Wiecie szybko to wszystko idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 29.03.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 pogoda sprzyja. mam nadzieje ze wszyscy milczacy zawziecie buduja pozdrowienia z głównej pozdrawiam gorąco. Mam już coraz mniej okazji o pisania. U nas totalny zastój bez światełka w tunelu, oj trzeba będzie legitymację grupową oddać krys glowa do gory ! ja tez mam dola, ladna pogoda a na dzialce begienko czekam teraz az wody troche opadna zeby mogl ziemie wymienic na glebokosc 2,7 m i zaplacic za to przeszlo 10 kawalkow 10 patoli pojdzie w bloto doslownie - mam ndzieje ze starczy gdyby nie kredyt to mialbym luz a tak cisnienie jest wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.03.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 pozdrawiam gorąco. Mam już coraz mniej okazji o pisania. U nas totalny zastój bez światełka w tunelu, oj trzeba będzie legitymację grupową oddać Nic nie działacie? Coś tam pewnie myślicie na temat "innych" opcji, co? Pisz co tam rozważacie, może akurat ktoś z forum w czymś pomoże... No i uszy do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.03.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 pozdrawiam gorąco. Mam już coraz mniej okazji o pisania. U nas totalny zastój bez światełka w tunelu, oj trzeba będzie legitymację grupową oddać Nic nie działacie? Coś tam pewnie myślicie na temat "innych" opcji, co? Pisz co tam rozważacie, może akurat ktoś z forum w czymś pomoże... No i uszy do góry! Dokładnie, USZY DO GÓRY i zaraz tu krys1 pisz w czym problemy to forum doradzi jak trzeba. Ja własnie przy szklaneczce whisky złożyłem wniosek do Gazowni w sprawie warunków przyłączenia i tak żeśmy z 4 godzinki roprawiali nad tym wnioskiem i buteleczka pękła, a ja przez to jutro do Gazowni nie musze sie fatygować, wniosek sam sie pofatyguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg7710 30.03.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam ostatnio mam słaby dostęp do Internetu więc mało pisze. U nas troszkę się posunęło do przodu czyli mamy projekt oddany nawet do adaptacji ale nie mamy murarzy żadnej ekipy nie mam nawet komu dać projektu do wyceny wkurza mnie ta całe błędne koło spokoju nie doznam tak szybko. Poratujcie mnie jakimiś namiarami Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 30.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Mam male pytanko co d oskladania wnioskow o war. przylaczenia gazu i pradu. Ktos tu kiedys wspominal konkretne osoby w ww. instytucjach do ktorych mozna sie udac celem "lepszego" (szybszego) zalatwienia sprawy.Kojarzycie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 30.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam ostatnio mam słaby dostęp do Internetu więc mało pisze. U nas troszkę się posunęło do przodu czyli mamy projekt oddany nawet do adaptacji ale nie mamy murarzy żadnej ekipy nie mam nawet komu dać projektu do wyceny wkurza mnie ta całe błędne koło spokoju nie doznam tak szybko. Poratujcie mnie jakimiś namiarami Bardzo proszę Zadzwoń do Bartka znanego z forum, miał tam jakieś wolne terminy Bartek Sekowski 695 476 453 i może jeszcze tu (namiary z forum) Józef Miller 696 414 136 Nic nie działacie? Coś tam pewnie myślicie na temat "innych" opcji, co? Pisz co tam rozważacie, może akurat ktoś z forum w czymś pomoże... Działamy tzn. siwiejemy. A tak poważnie to faktycznie desperacko 1. szukamy projektu małego parterowego domku (gdyż lepiej stracić na nowym projekcie niż miliony podczas budowy) ale serce się ściska bo tamten projekt był taki kochany i przemyślany i zaplanowany jak dziecko 2. robimy rozeznanie czy nie tańsza będzie budowa z drewna lub keramzytu po tych skokach cenowych tradycyjnych materiałów. Kristofuros, Misiak, Brzydlak dzięki za kolejne dobre słowa ja tez mam dola, ladna pogoda a na dzialce begienko czekam teraz az wody troche opadna zeby mogl ziemie wymienic na glebokosc 2,7 m i zaplacic za to przeszlo 10 kawalkow Misiak Ciebie to dopiero trudno pocieszyć, zastanawiam się co Ci tu napisać dla wsparcia ale nic nie mogę wykrzesać, no może to: musi być dobrze!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 2. robimy rozeznanie czy nie tańsza będzie budowa z drewna lub keramzytu po tych skokach cenowych tradycyjnych materiałów.... Zerknij tutaj: http://www.budujemydom.pl/cozaile/sciany_stropy_scianki/technologia_murowana_technologia_szkieletowa/ tu masz porównanie kosztów budowy ścian w różnych technologiach ( niedawno uaktualniany artukuł) i akurat to co rozważasz nie jest dobrym wyborem ekonomicznie. Najtaniej teraz z betonu komórkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts