Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bla, bla, bla... Wielkopolska

Marzin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Brzydlak? a skąd braliście piasek, albo żwir jak go tam zwał... i za ile? jutro moi będą zasypywać i ubijać,a u Ciebie znów pusto dzisiaj...ale działka wygrabiona-widziałam na własne oczy :wink:

a sąsiada mi zamknęli...teraz tylko dwa psy, kot i krety zostały...

jeśli o mnie chodzi, to z prac murarskich-jestem pomocnikiem do przesiewania piasku i zbieram okoliczne kamienie na skalniak :lol:

u mnie na polu... zapraszam serdecznie:) nawet taczkę Ci pożyczę, a widziałam dzisiaj inwestora :) jak jechałam drugi raz-w otworze okiennym z jakimś innym Panem nad rysunkami się głowili :roll:

no cegły starej niemieckiej to zazdroszczę, chyba też się rozejrzę bo to moje marzenie, w środku zresztą jedną działówkę też z takiej chciałam mieć

zaznaczam ze to moja pierwsza strona w zyciu wiec dlatego wyglada bardzo prosto - dopiero sie ucze jak to sie robi !!! 8)

>> TU <<

Misiak, co mam zrobić, żeby mieć dostęp do namiarów na materiały ?

wyslij sms-a pod nr 7225 z dopiskiem "materialy" a dostaniesz sms-a z haslem ktore umozliwi tobie wejscie w szczegolowe dane !

Misiak, ty lepiej uważaj bo zaraz Ci się posypią oferty finansowe od firm, które będą się chciały znaleźć na twojej stronie 8)

8)

jola d.

żartowałem :wink:

jest jakis blad bo pod innymi przegladarkami typu firefox dziala dobrze ale pod internet explorerem cos sie sypie

narazie do konca tygodnia nie mam czasu bo ruszam z moim wykopem

a dokladniej wymieniam moje nie nośne grunty na nosne !

juz 150 ton piasku mam jeszcze drugie tyle jutro przyjedzie (razem 300 ton - mam nadzieje ze starczy )

i bede zapierniczal z zageszczarka przez 2 dni :(

po swietach poprawie !

wyslij sms-a pod nr 7225 z dopiskiem "materialy" a dostaniesz sms-a z haslem ktore umozliwi tobie wejscie w szczegolowe dane !

Kurcze, Misiak wisisz mi parę złotówek :wink: :lol:

Trzymam kciuki, żebyś choroby wibracyjnej nie dostał i żeby piachu Ci wystarczyło - wreszcie ruszyłeś, teraz to już z górki :)

Gość Gosc_gość
już mi się mózg lasuje od telefonu - obdzwoniłem 75 miejsc w sprawie betonu komórkowego i nie jestem zadowolony tym co wiem, może zdecyduje się na keramzytobeton...

A co na to Twój wykonawca ?? rozkłada ręce ?? przecież oni mieli się martwić o materiały - jak masz to w umowie ??

Też mam ich na oku - dlatego tak wnikam. To dla nich spory minus wg mnie.

Korzystałeś z tego może ??

http://www.betonkomorkowy.com.pl/main_f.htm

A co na to Twój wykonawca ?? rozkłada ręce ?? przecież oni mieli się martwić o materiały - jak masz to w umowie ??

Tak mam to w umowie, ale sytuacja jest na rynku szczególna (jak już gdzieś BK mają to drogo, a na 75 miejsc BK maję tylko w 7) a mnie "trochę" na terminie zależy to też "zakasałem rękawy".

Też mam ich na oku - dlatego tak wnikam. To dla nich spory minus wg mnie.

No ja też nie jestem zachwycony, ale podkreślam - według mnie to wszystkich zaskoczyła sytuacja. Poza tym jeśli Tobie nie będzie się tak spieszyło jak mi (ja chcę wprowadzić się jeszcze w tym roku) to nie musisz szukać - to szukanie to moja własna inicjatywa.

Korzystałeś z tego może ??

http://www.betonkomorkowy.com.pl/main_f.htm

Między innymi stamtąd też mam adresy

marzin- iiitam hurtowni...przymierzamy s do zalozenia firmy budowlanej :-) powaznie :-) jest teraz taki boom :-) oby to s udalo- AMEN /nawet nie bede o tym dyskutowac :-) /

a jak Tw dach? ciesle Cie nie gonia ze im roboty nie dajesz tylko s jeszcze za darmo przy nich doksztalcasz? :wink:

Ten booooooom to mógłby dopiero za rok wyskoczyć!

A swoja drogą to nieźle dajecie czadu z tą budową! Beton nadąża wiązać?

A mój dach? No cóż. Wzrokowo nie widać żadnych postępów. Ale juz niedługo...... oj się będzie działo!