Gość Gosc_gość 03.04.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 >> TU << Misiak, Ty lepiej uważaj bo zaraz Ci się posypią oferty finansowe od firm, które będą się chciały znaleźć na twojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 03.04.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Brzydlak? a skąd braliście piasek, albo żwir jak go tam zwał... i za ile? jutro moi będą zasypywać i ubijać,a u Ciebie znów pusto dzisiaj...ale działka wygrabiona-widziałam na własne oczy a sąsiada mi zamknęli...teraz tylko dwa psy, kot i krety zostały... jeśli o mnie chodzi, to z prac murarskich-jestem pomocnikiem do przesiewania piasku i zbieram okoliczne kamienie na skalniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.04.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 03.04.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 u mnie na polu... zapraszam serdecznie:) nawet taczkę Ci pożyczę, a widziałam dzisiaj inwestora jak jechałam drugi raz-w otworze okiennym z jakimś innym Panem nad rysunkami się głowili no cegły starej niemieckiej to zazdroszczę, chyba też się rozejrzę bo to moje marzenie, w środku zresztą jedną działówkę też z takiej chciałam mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 03.04.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 zaznaczam ze to moja pierwsza strona w zyciu wiec dlatego wyglada bardzo prosto - dopiero sie ucze jak to sie robi !!! >> TU << Misiak, co mam zrobić, żeby mieć dostęp do namiarów na materiały ? wyslij sms-a pod nr 7225 z dopiskiem "materialy" a dostaniesz sms-a z haslem ktore umozliwi tobie wejscie w szczegolowe dane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 03.04.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 >> TU << Misiak, ty lepiej uważaj bo zaraz Ci się posypią oferty finansowe od firm, które będą się chciały znaleźć na twojej stronie jola d. żartowałem jest jakis blad bo pod innymi przegladarkami typu firefox dziala dobrze ale pod internet explorerem cos sie sypie narazie do konca tygodnia nie mam czasu bo ruszam z moim wykopem a dokladniej wymieniam moje nie nośne grunty na nosne ! juz 150 ton piasku mam jeszcze drugie tyle jutro przyjedzie (razem 300 ton - mam nadzieje ze starczy ) i bede zapierniczal z zageszczarka przez 2 dni po swietach poprawie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 04.04.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 wyslij sms-a pod nr 7225 z dopiskiem "materialy" a dostaniesz sms-a z haslem ktore umozliwi tobie wejscie w szczegolowe dane ! Kurcze, Misiak wisisz mi parę złotówek Trzymam kciuki, żebyś choroby wibracyjnej nie dostał i żeby piachu Ci wystarczyło - wreszcie ruszyłeś, teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 04.04.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 już mi się mózg lasuje od telefonu - obdzwoniłem 75 miejsc w sprawie betonu komórkowego i nie jestem zadowolony tym co wiem, może zdecyduje się na keramzytobeton... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.04.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 już mi się mózg lasuje od telefonu - obdzwoniłem 75 miejsc w sprawie betonu komórkowego i nie jestem zadowolony tym co wiem, może zdecyduje się na keramzytobeton... A co na to Twój wykonawca ?? rozkłada ręce ?? przecież oni mieli się martwić o materiały - jak masz to w umowie ?? Też mam ich na oku - dlatego tak wnikam. To dla nich spory minus wg mnie. Korzystałeś z tego może ?? http://www.betonkomorkowy.com.pl/main_f.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 04.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A co na to Twój wykonawca ?? rozkłada ręce ?? przecież oni mieli się martwić o materiały - jak masz to w umowie ?? Tak mam to w umowie, ale sytuacja jest na rynku szczególna (jak już gdzieś BK mają to drogo, a na 75 miejsc BK maję tylko w 7) a mnie "trochę" na terminie zależy to też "zakasałem rękawy". Też mam ich na oku - dlatego tak wnikam. To dla nich spory minus wg mnie. No ja też nie jestem zachwycony, ale podkreślam - według mnie to wszystkich zaskoczyła sytuacja. Poza tym jeśli Tobie nie będzie się tak spieszyło jak mi (ja chcę wprowadzić się jeszcze w tym roku) to nie musisz szukać - to szukanie to moja własna inicjatywa. Korzystałeś z tego może ?? http://www.betonkomorkowy.com.pl/main_f.htm Między innymi stamtąd też mam adresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 04.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.04.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 jest wspaniale Co ty brzydlak, właścicielem hurtowni mat budowlanych jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 04.04.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 04.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.04.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 marzin- iiitam hurtowni...przymierzamy s do zalozenia firmy budowlanej powaznie jest teraz taki boom oby to s udalo- AMEN /nawet nie bede o tym dyskutowac / a jak Tw dach? ciesle Cie nie gonia ze im roboty nie dajesz tylko s jeszcze za darmo przy nich doksztalcasz? Ten booooooom to mógłby dopiero za rok wyskoczyć! A swoja drogą to nieźle dajecie czadu z tą budową! Beton nadąża wiązać? A mój dach? No cóż. Wzrokowo nie widać żadnych postępów. Ale juz niedługo...... oj się będzie działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 04.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.04.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 no i spiesz s spiesz bo obiecales kielbaski Eeee, do kiełbasek dach średnio potrzebny. Za to po świętach przywiozę od ojca wielki dębowy stół ogrodowy! I to jest już przydatne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.04.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 no i spiesz s spiesz bo obiecales kielbaski Eeee, do kiełbasek dach średnio potrzebny. Za to po świętach przywiozę od ojca wielki dębowy stół ogrodowy! I to jest już przydatne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts