brzydlak 04.04.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 05.04.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a ja mam wreszcie nowy sprzęt...dobrze bo już myślałam, że mnie zrujnują te dojazdy samochodem na działkę a teraz będzie połączenie przyjemnego z pożytecznym, jak już zarejestrujemy, to się pochwalę, ale wczoraj w nocy ujeżdżałam!!! mmm jak miło i na te rozryte drogi dojazdowe do mojej działki idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.04.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a ja mam wreszcie nowy sprzęt...dobrze bo już myślałam, że mnie zrujnują te dojazdy samochodem na działkę a teraz będzie połączenie przyjemnego z pożytecznym, jak już zarejestrujemy, to się pochwalę, ale wczoraj w nocy ujeżdżałam!!! mmm jak miło i na te rozryte drogi dojazdowe do mojej działki idealny hmmm jestem bardzo ciekaw co to za sprzęt - przecież mamy te same fantastycze stęszewskie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg7710 05.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kurcze mnie też by się przydał. Dziury u nas niesamowite może na starość doczekam się pożądnej drogi. A tak na marcginesie to chętnie wpisze sie na liste grilujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 05.04.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 nie chwal dnia przed zachodem? kupiłam z kumplem na pół, ale jemu się za bardzo spodobał i stwierdziliśmy, że tylko byśmy się o niego bili, więc decyzja zapadła i kupujemy drugi, najwyżej nie będę mieć okien dachowych a tak w ogóle, to podpisałam dziś umowę kredytową, może taki motocykl łapie się jako jakaś maszyna budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.04.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 nie chwal dnia przed zachodem? kupiłam z kumplem na pół, ale jemu się za bardzo spodobał i stwierdziliśmy, że tylko byśmy się o niego bili, więc decyzja zapadła i kupujemy drugi, najwyżej nie będę mieć okien dachowych a tak w ogóle, to podpisałam dziś umowę kredytową, może taki motocykl łapie się jako jakaś maszyna budowlana Chyba jakiś Cross, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.04.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Kurcze mnie też by się przydał. Dziury u nas niesamowite może na starość doczekam się pożądnej drogi. A tak na marcginesie to chętnie wpisze sie na liste grilujących Spoko! Mam pomysł na termin. Jak zrobię jedną stornę dachu. Będziecie mogli ocenić live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 05.04.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 nie chwal dnia przed zachodem? kupiłam z kumplem na pół, ale jemu się za bardzo spodobał i stwierdziliśmy, że tylko byśmy się o niego bili, więc decyzja zapadła i kupujemy drugi, najwyżej nie będę mieć okien dachowych a tak w ogóle, to podpisałam dziś umowę kredytową, może taki motocykl łapie się jako jakaś maszyna budowlana Chyba jakiś Cross, co? no tak prawie...pokażę Wam jak sobie przywiozę swojego, bo do tamtego już się przykleił na dobre ten mój pasqdny kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 06.04.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 brzydlak, WOW ...i nie bolało ? Czekamy na Dziennik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 06.04.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 nie chwal dnia przed zachodem? kupiłam z kumplem na pół, ale jemu się za bardzo spodobał i stwierdziliśmy, że tylko byśmy się o niego bili, więc decyzja zapadła i kupujemy drugi, najwyżej nie będę mieć okien dachowych a tak w ogóle, to podpisałam dziś umowę kredytową, może taki motocykl łapie się jako jakaś maszyna budowlana Chyba jakiś Cross, co? A mi się coś wydaje, że to jakiś quad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.04.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 06.04.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 marzin- iiitam hurtowni...przymierzamy s do zalozenia firmy budowlanej powaznie jest teraz taki boom oby to s udalo- AMEN /nawet nie bede o tym dyskutowac / moze zostaniesz deweloperem? w sumie wkladu wlasnego wiele nie potrzeba bo ludzie wplacaja kase na mieszkania z wyprzedzeniem byle tylko kupic pozostaje tylko znalezc odpowiednia ilosc wykonawcow i teren i mozna budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.04.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 06.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 brachol - iiitam lepiej miec kilku dobrych murarzy i 10 tys na poczatek na sprzet. murarzy mamy na oku , kasa na sprzet s znajdzie. ale to pewnie w przyszlym sezonie bo jeszcze przeciez budujemy swoj domek i ja musze tez rozszerzyc swoja dzialalnosc nic mnie nie zniecheci wiec s nie smiej jak macie dobrych murarzy to pomysl jest calkiem dobry tylko zeby nie uciekli gdzies za granice no ale temu mozna przeciwdzialac proponujac sensowne stawki za robote tak czy inaczej zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.04.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.04.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 a wiezbe pociagne z czarnego /200km/ - 680zl za m netto wiec zwroci mi s transport ok 1 tys. wszystkie tartaki wielkopolskie ktore dzis obdzwonilam mialy kosmiczne terminy a niektore nawet chwilowo nie mialy materialu jest wspaniale a mozna jakis kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 10.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts