świercz1719500624 27.04.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 PROSZE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.04.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Co jest świerczu? Czasami nick nie ma nic wspólnego z rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.04.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 yyyyy..... a w tym przypadku??? brzydlak mów!...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.04.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 yyyyy..... a w tym przypadku??? brzydlak mów!...... Eee, no chyba juz wiadomo, nick brzydlak, a fota pewnie nie ma z tym nic wspólnego. No chyba, że na zdjęciu to jej mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 27.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 27.04.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 brzydlak To za iile Ci wyjdzie dach razem za komplet? Ja szacuję: wiezba, łaty i kontr, deskowanie, dachówka - taka jaką chce inwestorka, okna połaciowe, rynny i robocizna to 60 kpln toż to prawie 20% całości. Walczę ze sobą: deskować czy nie. Ta dachówka czy tańsza. Ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 27.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 a ja tak niebudowlanie jakby ktos mial czas i checi w niedziele to zapraszam na mecz zuzlowy z Lotosem Gdansk na stadion na Golecinie na 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.04.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 a ja tak niebudowlanie jakby ktos mial czas i checi w niedziele to zapraszam na mecz zuzlowy z Lotosem Gdansk na stadion na Golecinie na 15.00 Brachol!!! Toś Ty też żuzlowiec???!!! W Poznaniu się uchowałeś, w mieście bez żużlowych tradycji??? Teraz już nie, bo i daleko i brak czasu, ale średnia szkoła, studia nie odpuściłem żadnego meczu w Gorzowie. Teraz muszę się nastawić, że Stal już nię będzie "moja", tylko Milin Team Do rzeczy. Będę na meczu. Browara jakiegoś wypijemy?? Bo ja stadion mam pod nosem, z okna widzę jupitery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.04.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 wiadomo ze to moj pies.duzo zre i duzo szczeka wiec czesto zbiera kopy pod stolem Ale o co chodzi?? Brzydlak, Wasz dach będzie kosztował więcej 20 patyków??? Toż to koszt całego mojego dachu Jaka to dachówka, bo 55 złociszy za m2 to dużo. Wogóle jestem oszołomiony, w cenie całego Waszego dachu ja mam stan surowy zamknięty mojego domu! Jacie kręcę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Brachol!!! Toś Ty też żuzlowiec???!!! W Poznaniu się uchowałeś, w mieście bez żużlowych tradycji??? Do rzeczy. Będę na meczu. Browara jakiegoś wypijemy?? Bo ja stadion mam pod nosem, z okna widzę jupitery. ja to zuzlowiec jestem ale taki troche z krotkim stazem szwagier mnie jakos tak wciagnal (szwagier jest z Gniezna) Co do browara to zawsze moge wypic tylko ze na stadionie nie mozna tylko w tym ogrodku przy wejsciu a co do jupiterow to ja tez prawie widze z okna tylko mi blok zaslania z tego co piszesz to mieszkamy blisko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 27.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 przepraszam za milczenie wszystkich którzy się do mnie zwracali, ale w robocie mama małą polkę-galopkę a w domu kiedy już mam czas czyli późnym wieczorem, to już na komputer nie mogę patrzeć.Nie mniej jestem i żyję (jeszcze...)jakby co to proszę powtórzyć pytania jeśli jeszcze jakieś do mnie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Włoczykij, i co - zdecydowałeś się na keramzytobeton? Mamy tego samego wykonawcę, podpisaliśmy z nimi umowę i też proponują nam kera (na razie jeszcze nie zamówiony bo nie mamy PNB ale lada chwila trzeba będzie sie zdecydować ostatecznie). Co do keramzytu to słyszałem niemal same dobre opinie, zastanawiałbym się tylko nad marką - proponują od Muchy (http://www.mucha.com.pl), nie udało mi się dotrzeć do nikogo kto by z tego wybudował dom. Ale podobno inne materiały od Muchy są OK. Keramzytobeton zamówiony u Muchy ma być na początek maja - miałem nadzieję, że do tego czasu będę już miał ściany fundamentowe, ale chyba nic z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witajcie, poszukuje sprawdzonej ekipy do zrobienia fundamentu okolice POZNANIA dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.04.2007 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Witajcie, poszukuje sprawdzonej ekipy do zrobienia fundamentu okolice POZNANIA dziękuję za pomoc napisz na kiedy ten fundament bo jakby co to mam jedna znajoma solidna ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 28.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 W Poznaniu się uchowałeś, w mieście bez żużlowych tradycji??? Kolega lepiej uważa z takimi tekstami Kiedyś Poznań miał mocny żużel. Ja dawno temu chodziłem w Poznaniu na żużel, cała moja rodzina chodziła, łącznie z mamą , dziadkiem itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 28.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 stare obiecane http://images21.fotosik.pl/220/09014ffbd54b893em.jpg przydaje się dość mocno, co prawda dzięki nemu udało mi się zgubić telefon z większością ważnych budowlanych numerów telefonów i teraz się męczę z odzyskiwaniem...ale radości z niego dużo (a taki mały) ale na żużel, to ja się tym nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 28.04.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 28.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Witajcie, poszukuje sprawdzonej ekipy do zrobienia fundamentu okolice POZNANIA dziękuję za pomoc napisz na kiedy ten fundament bo jakby co to mam jedna znajoma solidna ekipe zakładam, że do lipca dostanę pozwol. na budowę czyli fundament można kopać gdzieś sierpień/ wrzesień... choć czuję przez skórę że moje problemy z budowaniem dopiero się zaczynają. Ale pewnie fundamenty można zrobić tak czy inaczej... Brachol, a będziesz może na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts