Wciornastek 15.06.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Hip hip kolejny etap za sobą Nasze powiatowe starostwo jest the best. Musiałam złożyć papiery o pozwolenie na budowę instalacji gazowej (bo projekt domu tego nie miał) i bez problemu pozwolonko gotowe do odbioru. Leży podobno od 3 tygodni a jak głuptas czekałam przepisowy miesiąc. Ale wszystko oki bo roboty z gazem są w grafiku dopiero na sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 jakieś spotkanie szykujecie? czy karneciki są juz pełne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.06.2007 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Brzydlak, a macie sztywny dach, czy możesz sobie z Vitarki robić cabrio??? Natus, takie spotkanie jest w tym budowlanym bajzlu bardzo potrzebne! Dla odreagowania! Wciornastek - z tym gazem to cacy. W środę złożyliśmy wniosek, a instalator ma wejść od poniedziałku i ma też robić gaz od granicy do chałupy. Chciałem już to machnąć bez pozwolenia, ale z tego co piszesz, wszytsko powinno zatrybić! Z zasady zawsze wszystko się krytykuje, ale po moich doświadczeniach z urzędami, muszę powiedzieć, że Starostwo funkcjonuje całkiem, całkiem. Mam jeszcze jedną obserwację. Nie pracują tam stare nieuprzejme ropuchy, tylko niezłe młode babki Świercz, mam nadzieję, że na następnym spocie się pojawisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.06.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.06.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Marzin- mozemy sciagac dach Ale czad!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.06.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 niom mozna s nazrec komarow za darmo Eeee, przynajmniej wiatr we włosach! Lepsze komary w zębach niż spocona d... i plecy w zamkniętej puszce bez klimy! No i nie musisz jeść kolacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 15.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie !musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.06.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ja bede pierwszy! 1. Marzin czyli Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 15.06.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 niom mozna s nazrec komarow za darmo jak sciagniesz dach to polecam przejechac przez gleboka kaluze z duza szybkoscia (testowane tylko w Uazie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.06.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 15.06.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 brachol- niech bedzie. najwyzej postawisz mi fryzjera i kosmetyczke na fryzjera to sie zgadzam ale moim zdaniem kosmetyczne to zalatwisz blotem ktore wpadnie razem z woda maseczka jedyna w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.06.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 [quote name="Marzin- z tym gazem to cacy. W środę złożyliśmy wniosek, a instalator ma wejść od poniedziałku i ma też robić gaz od granicy do chałupy. Chciałem już to machnąć bez pozwolenia, ale z tego co piszesz, wszytsko powinno zatrybić! Marzin, czy może podać mi ile płacisz na ten gaz od granicy do domui co wchodzi w cenę? i ew. namiary na wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 16.06.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow z Wielkopolski.Mam do Was ogromna prosbe.Buduje dom i szukam sprawdzonej,dobrej i w miare taniej firmy,w ktorej moge zamowic okna i rolety zewnetrzne.Bede bardzo wdzieczna za jakies namiary.Pozdrawiam Roza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 16.06.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Marzin, czy może podać mi ile płacisz na ten gaz od granicy do domui co wchodzi w cenę? i ew. namiary na wykonawcę. Cześć! Przyłącze od granicy robi mi instalator, który robi całe CO i kanalize. Za gaz wychodzi coś około 800zł. Wykop od skrzynki do domu ok. 7 metrów. Witam serdecznie wszystkich forumowiczow z Wielkopolski.Mam do Was ogromna prosbe.Buduje dom i szukam sprawdzonej,dobrej i w miare taniej firmy,w ktorej moge zamowic okna i rolety zewnetrzne.Bede bardzo wdzieczna za jakies namiary.Pozdrawiam Roza Spróbuj w MS Okna na ul. Sokoła. Ja jestem zadowolony. Rozmawiałem tam z Grześkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 16.06.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Mam jeszcze pytanko, jak test teraz ze styropianem EPS pod wylewki? Jeszcze niedawno Kasia (K74) pisała, ze to deficytowy towar. Ja jestem dziś w swoim rodzinnym mieście, czyli Drezdenku, i w obu miejscowych hurtowniach lezy "od ręki" więc kupiłem nie pytając za bardzo o cenę.... Jeszcze tylko trezba to jakoś do Poznania dotargać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 17.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hej, nie mogłem się powstrzymać by nie wstawić tego zdjęcia . Parę dni temu me zdziwione oczy ujrzały zaiste prowokacyjną tablicę, wystawioną naprzeciw naszej raczkującej budowy. http://images22.fotosik.pl/164/a1eecf02639f5141m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.06.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hej, nie mogłem się powstrzymać by nie wstawić tego zdjęcia . Parę dni temu me zdziwione oczy ujrzały zaiste prowokacyjną tablicę, wystawioną naprzeciw naszej raczkującej budowy. Niezła ta tablica, między nią a dziewczynką zbierającą kwiatki jest taki niewiarygodny kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 18.06.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie ! musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Nooo, to ja będę kolejna na liscie (z tego co widzę, to druga) pozdrawiam jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts