krys1 18.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie ! musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Nooo, to ja będę kolejna na liscie (z tego co widzę, to druga) pozdrawiam jola To ja trzecia!!!!!! A będzie tam telewizor? Bo ja tylko bym tak jednym okiem zerkała na naszych jak w LŚ grają z Bułgarią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 18.06.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Hej, nie mogłem się powstrzymać by nie wstawić tego zdjęcia . Parę dni temu me zdziwione oczy ujrzały zaiste prowokacyjną tablicę, wystawioną naprzeciw naszej raczkującej budowy.poprost zbuduj kibel na budowie http://images22.fotosik.pl/164/a1eecf02639f5141m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 18.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie ! musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Nooo, to ja będę kolejna na liscie (z tego co widzę, to druga) pozdrawiam jola To ja trzecia!!!!!! A będzie tam telewizor? Bo ja tylko bym tak jednym okiem zerkała na naszych jak w LŚ grają z Bułgarią narazie az 3 chetnych to dla takiej ekipy mozemy zrobic u siebie na dzialce a nie wynajmowac altane a termin tak sobie powiedzialem kwestia do uzgodnienia aczkolwiek zainteresowanie znikome wiec pewnie temat legnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 19.06.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 prosze chetnych na spotkanie o zgloszenie sie ! musze wiedziec ile przyjdzie i czy to jest sens cos zalatwiac mysle o terminie za jakies 2 tygodnie jak bedzie wolna altanka ! Nooo, to ja będę kolejna na liscie (z tego co widzę, to druga) pozdrawiam jola To ja trzecia!!!!!! A będzie tam telewizor? Bo ja tylko bym tak jednym okiem zerkała na naszych jak w LŚ grają z Bułgarią narazie az 3 chetnych to dla takiej ekipy mozemy zrobic u siebie na dzialce a nie wynajmowac altane a termin tak sobie powiedzialem kwestia do uzgodnienia aczkolwiek zainteresowanie znikome wiec pewnie temat legnie Misiak, nie rozpaczaj - zawsze można spotkać się w Selgrosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Misiak, nie rozpaczaj - zawsze można spotkać się w Selgrosie No, jestem za. Może będą jakieś promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 19.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Misiak, nie rozpaczaj - zawsze można spotkać się w Selgrosie No, jestem za. Może będą jakieś promocje my juz z jolka mielismy spotkanie w selgorsie i dobrze ze moja zonka zna jole z spotkania w pubie bo jolka zaczepila mnie tak Misiak ???????? a ja na to jola.d ??? myślę ze mógłbym mieć problemy jak byłaby to jakaś nieznajoma ktora wola na mnie misak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 19.06.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ja również chętnie wybiorę się na kolejne spotkanie (bardzo miło wspominam pierwsze styczniowe). Proszę o dopisanie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.06.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Misiak, nie rozpaczaj - zawsze można spotkać się w Selgrosie No, jestem za. Może będą jakieś promocje my juz z jolka mielismy spotkanie w selgorsie i dobrze ze moja zonka zna jole z spotkania w pubie bo jolka zaczepila mnie tak Misiak ???????? a ja na to jola.d ??? myślę ze mógłbym mieć problemy jak byłaby to jakaś nieznajoma ktora wola na mnie misak Ja mogę mówić : Proszę Pana, zawsze to mnie troche odmłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 19.06.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ja mogę mówić : Proszę Pana, zawsze to mnie troche odmłodzi tak a ja staro sie poczuje (juz niedlugo 30 stuknie ) wlasnie dzwonilem do pani od altanki zaklepać moja prywatna imprezę na sierpnia i od razu zapytałem sie czy np. 30 czerwca ma wolne (sobota) altanka wolna tylko czy są chętni ?? oplata za altanke 5 zl od osoby moja propozycja aby na kiełbasę bułki tez pozbierać i kupić jednakowa (nie chciałbym później sytuacji ze ja dałem ta grubsza albo to wieksza - chce tego uniknac ) jest tez mozliwosc za 100 zl miejscowego DJ (syn wlascicielki) ze swoim sprzętem do grania czekam na wasze propozycje i uwagi !!! musze z wyprzedzeniem zamawiac altanke wiec za duzo czasu nie mam chyba ze pozniejszy termin tylko zaczynaja sie wakacje i nie wiem czy czasami nie bedzie to kolidowało z waszymi planami [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.06.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Moja propozycja Przywiozę skrzynkę piwa i ciasto, i ogon w postaci 4 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 19.06.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ja tez się zaklepuję na spotkanie Wielkopolan - moge dowieźć winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 19.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Gwoli wyjaśnienia - musiałam zmienić nicka (Matuszka), bo zmieniłam adres mailowy i w żaden sposób nie chciało mi zmienić w profilu nowego adresu mailowego. To nawet dobrze, bo Matuszka powstała przez przypadek przy zgubieniu literki "r" jak się rejestrowałam. Usprawiedliwia mnie jedynie fakt bycia blondynką Pozdrawiam serdecznie i prosze o wybaczenie, że tak mieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 19.06.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A dla tego REKLAMODAWCY - pustaki ceramiczne z Niemiec 24 są do kupienia za 9, 50 zł BRUTTO! z transportem, więc prosze dać sobie luz z szukaniem jeleni na forum muratora (przynajmniej w Wielkopolsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.06.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ajajajaj! Tak chciałem być na tym grillu, ale 30 czerwca jadę do mojej zajefajnej cioci na jej 50-te urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 20.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ajajajaj! Tak chciałem być na tym grillu, ale 30 czerwca jadę do mojej zajefajnej cioci na jej 50-te urodziny. marcin spoko mysle ze i tak nic z tego nie wyjdzie za mala ilosc osob szybciej zrobimy na mojej lub twojej dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 21.06.2007 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 marcin spoko mysle ze i tak nic z tego nie wyjdzie za mala ilosc osob Wcale nie. Zobacz, niech będzie nas 5 szt forumowiczów + rodzinki, nazbiera się kilkanaście osób. Warto powalczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.06.2007 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Co jest??!! Kazdy tylko praca i budowa???!! Nikt nie ma czasu na bla, bla, bla???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 22.06.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Co jest??!! Kazdy tylko praca i budowa???!! Nikt nie ma czasu na bla, bla, bla???!!! Marzin, a gdzie Twój Dziennik budowy ???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.06.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Co jest??!! Kazdy tylko praca i budowa???!! Nikt nie ma czasu na bla, bla, bla???!!! Zakończenie roku szkolnego wszyscy u swych dziatek, potem trzeba zaliczyć Mc Donalda albo inne lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.06.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Marzin, a gdzie Twój Dziennik budowy ???!!!! Nie ma Zakończenie roku szkolnego wszyscy u swych dziatek, potem trzeba zaliczyć Mc Donalda albo inne lody Aaaa, to już teraz wiem dlaczego dzieci stały dziś pod szkołą takie odstrzelone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts