brzydlak 29.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.06.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ...boże ale zamotałaś dobra a ty pojawaisz sie na tym spotkaniu co ma byc gdzies tam u kogoś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.06.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.06.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 - rewela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 29.06.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 http://img95.imageshack.us/img95/3696/obraz1406df7.jpg tak dzis wiezlismy brakujace laty Wyglądaliście jak czołg. Nikt się nie wystraszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.06.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.06.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 http://img95.imageshack.us/img95/3696/obraz1406df7.jpg tak dzis wiezlismy brakujace laty Ale czad! Przebiliście mnie, myślałem, że ja miałem ponadgabaryt http://www.directupload.net/images/070629/temp/7GqXOiHn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.06.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 29.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 marzin zmien ze 7 nie bo wolnej altanki nie ma !!! no chyba ze 8 w niedziele ale nie slycze zadnych opini na ten temat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.06.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 marzin zmien ze 7 nie bo wolnej altanki nie ma !!! no chyba ze 8 w niedziele ale nie slycze zadnych opini na ten temat !!! Ja jestem za 8 lipca - niedziela! Najwyżej mniej się skuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.06.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 hm.... jak s jest biedakiem to wszedzie trzeba szukac oszczednosci, nawet na transporcie Eee, bo ja wiem. Gdybym miał za duzo siana, to by mi pewnie odbiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 29.06.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 za duzo to chyba nikt nie ma / jego zdaniem/ . wraz z kasa zmieniaja s i rosna potrzeby i oczekiwania. mnie przy budowie nie stac zeby za kazdy pojedynczy kurs z castoramy czy tartaku placic 100. wole to dac konkretnym specom ktorzy maja cos waznego na budowie do zrobienia czego sami dobrze nie zrobimy. trudno ze s czasem przejade z katiusza lubie dac zarobic innym ale w tej chwili musze to bardzo kontrolowac :/ bo wszystko jeszcze jest z kredytu. mam ciagle na uwadze ze niektorzy zbudowlai s z gotowy i nasz kredyt mi wadzi. niestety nic na to nie poradze nie zarabiam tyle zebym mogla postawic dom bez kredytu staram s szukac oszczednosci tam gdzie sa one mozliwe i bezpieczne ale luz jestem dobrej mysli. jest jak jest. robie co w mojej mocy zeby bylo cool. czasem nie pracuje bo jestem zmeczona albo mi s nie chce ale mam do tego prawo obiecalam sobie ze przez budowe nie bede sobie niczego odmawiac, ze ona nie odbierze mi przyjemnosci zycia i tego s trzymam ogolnie jestem b zadowolona / tfu tfu/ i mysle ze poszczescilo mi s w zyciu mam nadzieje ze dalej bedzie tylko lepiej hi hi bo gorzej juz bylo Z takim podejściem do życia musi sie udać, gratuluję i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 29.06.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Podobno jutro od godz. 11 do 18 ma się odbyć jakiś piknik rodzinny z atrakcjami w okolicach Rokietnicy, bodajże gdzieś między Sobotą a Pawłowicami (u Wciornastka za płotem???). Ktoś z przyszłych Rokietniczan się wybiera? My z dzieciakami chyba zajrzymy przy okazji wizyty na budowie, warto chyba poznać sąsiadów z pobliskiej gminy ? Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 30.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 30.06.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 czy juz nikogo nie ma na tym forum ? zadnej odpowiedzi Misiak, te p...ne emaile nie przychodzą i potem nikt nic nie wie Dobrze, że zajrzałem bo już zaklepałem sobie tego 7-ego i byłby dym jakby pojechał sam 8 może być, co prawda mamy u siebie przez weekend chrześniaka żony z siostrą ale najwyżej przyjadę z nimi (9 i 7 latek czy jakoś tak). Chociaż obawiam się o altankę, bo dzieci z ADHD to przy nich pikuś Jest tam jakiś słupek żeby smycze przywiązać ? Albo jakieś duże pole do biegania ? Bo inaczej nie dadzą żyć Apropos własnego transportu http://img404.imageshack.us/img404/6539/img7029fm0.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 30.06.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 heh jeśli uda mi się wrócić, to melduję się tego 8 naimprezie Brzydlak 3mam kciuki za walkę z tym kierbudem bo poważnie chyba mu się poprzewracało... Brzydlak? po ile łaty? też mi zabrakło i po 2,20 za mb mi załatwili, nie mam pojęcia czy to dużo czy mało, ale już siły nie miałam i czasu na sprawdzanie... Świerczu, my palimy często ogniska i siedzimy długo, więc zapraszam, tylko wcześniej zadzwoń, żebym nie spała przypadkiem (byle nie 3-ciego bo jadę na Red Hotów- obowiązkowe oderwanie od budowy) a co do transportu, to chyba manię mamy- ja wiozłam ostatnio paletę pustaków wentylacyjnych (bolidy nie są tak nisko zawieszone jak był mój nietopeugeot pod tym ciężarem ), dziś okna dachowe i właz, a w poniedziałek zamierzam klinkier na kominy wieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 30.06.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 30.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Brzydlak? co się psu stało?? a tak w ogóle, to suczka mi się na budowę wprowadziła, jeść dam i napoję, ale nie wiem co będzie potem-mój pies jest duży i nie toleruje innych żywych stworzeń w domu, jeśli więc ktoś z Was cierpi na brak psa, to chętnie oddam w dobre ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts