brzydlak 02.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 02.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 No własnie brzydlak, wrzuć jakies foty. Na spotkaniu będę sama nie licząc małych ogonów w postaci mojego 4,5 =letniego syna i 2-letniej córki. Mój mąż - osoba najlpiej zorientowana w naszej budowie, niestety nie przyjdzie, bo ma jeszcze obowiązki na uczelni. Szkoda. A ja pewnie będę biegać z wywieszonym jęzorem za moimi potworkami, no chyba, że je przywiążemy do jakiegś płotu Ale jak się impreza rozkręci to i może mój mąż jeszcze zdąży, bo kończy egzamin koło 19.00. Pada, niedobrze, naleje mi się wody do labiryntu fundamentow, a w srodę planowaliśmy zalewać ławy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 02.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 brzydlak, wyprzedziłas mojego posta. Pięknie wygląda Twoja dachówka! Co to za firma i kolor? Mąż mnie męczy o decyzję w sprawie koloru dachowki - mocno skłaniam się ku antracytowi lub brązom, ewentualnie jakaś winna czerwień. Pada coraz mocniej. Zatopi moje labirynty. Topię smutek w lampce wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 02.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 02.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 jaloska- topienie w alkoholu jest dobre przy kazdej okazji dzieki za slowa uznania- dachowka von muller kasztan E 32 JEZU jak s ciesze ze moje dziecko jest juz wyrosniete i nie musze go wiazac do plotu na imprezkach Prawda, tylko wino się skończyło Von muller kasztan - pierwsza, ktora wpadła mi w oko. Potem oglądałam inne i już wszystkie kształty i nazwy mi się wymieszaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 02.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 02.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 po winko zawsze mozesz wyskoczyc do sklepu za rogiem nie mogę, bo 5 minut temu zamknęli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 02.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Na spotkaniu będę sama nie licząc małych ogonów w postaci mojego 4,5 =letniego syna i 2-letniej córki. widzę że będzie nasz 3-latek miał towarzystwo potwierdzamy swój udział w liczbie 2+1 jak przywiążecie swoje dzieci, to naszego już nie będziemy musieli uwielbia się bawić z dziećmi więc nie powinien przejawiać chęci oddalenia samotnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 02.07.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Na spotkaniu będę sama nie licząc małych ogonów w postaci mojego 4,5 =letniego syna i 2-letniej córki. widzę że będzie nasz 3-latek miał towarzystwo potwierdzamy swój udział w liczbie 2+1 jak przywiążecie swoje dzieci, to naszego już nie będziemy musieli uwielbia się bawić z dziećmi więc nie powinien przejawiać chęci oddalenia samotnego... to mój 5 -latek widze ze nie bedzie sie nudził bo ekipa robi sie niezła Marzin wiesz tak dokładnie to sam muszę sobie przypomnieć od środy wieczorem przez najbliższy tydzień będę mieszkał w rokietnicy pilnując żony siostry domu wiec przygotuje dokładna mapkę ! proponuje jednak może wpisywać uczestników tak Misiak + żonka + 1 D Marcin + żonka + 1 D jjsod + mąż + 1 D jaloska+ 2D itp... będzie wiadomo ile dzieciaków a ile dorosłych przyjedzie bo nie wiem jak tam ta kobitka policzy czy dzieciaki tez wliczy czy nie - tylko mówiła 5 zł od osoby ! ;-( będę negocjował mam nadzieje ze godzina 14 jest ok bo oczywiście nikt nie odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.07.2007 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Brzydlak, to co zaznaczyłem jest poprawione, czy dekarze tak zostawili? Chodzi o ołowianą karbowaną blachę z kołnierza okna. http://img218.imageshack.us/img218/7937/obraz1427ac4si2.jpg Dachówka cacy! Marzin wiesz tak dokładnie to sam muszę sobie przypomnieć od środy wieczorem przez najbliższy tydzień będę mieszkał w rokietnicy pilnując żony siostry domu wiec przygotuje dokładna mapkę ! OK! Widziałeś plan, który jest podlinkowany w topicu informacyjnym? proponuje jednak może wpisywać uczestników tak Misiak + żonka + 1 D Marcin + żonka + 1 D jjsod + mąż + 1 D jaloska+ 2D itp... będzie wiadomo ile dzieciaków a ile dorosłych przyjedzie bo nie wiem jak tam ta kobitka policzy czy dzieciaki tez wliczy czy nie - tylko mówiła 5 zł od osoby ! ;-( będę negocjował OK, wpiszę tak jak proponujesz. mam nadzieje ze godzina 14 jest ok bo oczywiście nikt nie odpowiedział Pewnie, że jest OK. Wszystkim nie dasz rady dogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 jeśli dam radę z przeprowadzką do tego czasu to będzie:świercz + małża + 1,5D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 To ja się dopisuję: ja+utrzymujący rodzinę+dzieci (6,3,1) Aby nikogo nie przywiązywać wezmę piłkę do nogi, niech sobie za nią biegają aż padną. A z pozytywnych informacji: moja ekipa, która miała problem (nie będę już pisać jaki bo może czytają) sama zadzwoniła i w tym tygodniu mogą zaczynać pracę. Dzięki temu nie odstaję tak bardzo od grupy i będę w niedzielę miała "wspólne" tematy. Będziemy mogli godzinami rozmawiać o moich fundamentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Chyba czegoś nie doczytałam W którym miejscu Rokietnicy ten gril? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 świerczu wlasnie to 0,5 D Kto to jest? w interesie Tw żonki mam nadzieje ze dziewczynka Pozwolę się wtrącić. Dziewczynka się udaje dopiero za szóstym czy siódmym razem Pamiętam jak kiedyś pewna Pani w szpitalu oszalała z radości rodząc ósme dziecko. Później dowiedzieliśmy się, że ona nie zwariowała poprostu miała siedmiu synów a teraz się urodziła dziewczynka. Wniosek: warto czekać i próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 03.07.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts