krys1 04.07.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Krys1, kto teraz koło mnie usiądzie pewnie jakaś laska............... Kurcze, chyba będę lał po dupskach, tych co nie przyjadą! No, to może być przyjemne.............., to ja już się zapisuję, chyba, że zapowie się teściowa i znów kicha ............póki co wykopane fundamenty, jak piszecie, dają złudzenie, że wszystko jest takie małe.... Też mi się wydaje, że dopiero przy otynkowanych ścianach widać dopiero przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 04.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 witam! Mnie też męczy przeziębienie, ale się nie daje. U mnie budowa co prawda z przerwami ale się posuwa. Teraz jestem na etapie myślenia: A) co dalej po stanie surowym otwartym B) dam radę wprowadzić się jeszcze w tym roku, czy już nie... Włóczykij jak tam co się dzieje - jak czytam w dzienniku murarze sobie poszli?! Dlaczego - za mało im płacą?Na jakim jesteś etapie? U mnie idzie całkiem szybko - od 5 tygodni od rozpoczęcia kopania mury dochodzą do stropu Po tych paru tygodniach mam wrażenie że nasz wykonawca jest OK, stąd z tym większym zaciekawieniem czytam Twój dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.07.2007 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zaczynam się już gubić, kto będzie na grillu, a kto nie. Tutaj lista, jak jest błąd to proszę o info: 1. Natus 2. Świercz + żona + 1,5D 3. jola.d 4. jaloska 5. Martuszek + mąż + 2D6. Mice + ? 7. Altariela + mąż 8. jjsod + mąż + 1D 9. Misiak + żona +1D 10. Marzin + żona + 0,5D11. Celt + żona + 1D Jakieś 24 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 05.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dopisuje się czyli: celt + żonka + 1D Mapka z dojazdem sie znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 05.07.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jeszcze raz poTwwierdzam - będę ja oraz mąż i 2 dzieci. Mapkę Rokietnicy widzę, ale gdzie w tej Rokietnicy to nadal nie wiem. Może na maila [email protected] ktoś mi wrzuci Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.07.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Hej ludziska. własnie wprowadziłem aktualizacje! Mapka dojazdu będzie na 100% Myślę, że jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czy ktoś dzwonił juz w sprawie pogody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 05.07.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czy ktoś dzwonił juz w sprawie pogody??? Dzwoniłem, niestety z Samoobrony mają lepszego negocjatora i mówią, że susza jest Trza jakąś zrzutę zrobić to może wodę zakręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.07.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ha ! ja dzwonilam .mowili ze jak nie ma justynki to sloneczka tez hmmm to musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czy ktoś dzwonił juz w sprawie pogody??? Dzwoniłem, niestety z Samoobrony mają lepszego negocjatora i mówią, że susza jest Trza jakąś zrzutę zrobić to może wodę zakręcą no musisz sie poprawić w negocjacjach/.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 05.07.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czy ktoś dzwonił juz w sprawie pogody??? Dzwoniłem, niestety z Samoobrony mają lepszego negocjatora i mówią, że susza jest Trza jakąś zrzutę zrobić to może wodę zakręcą no musisz sie poprawić w negocjacjach/.... własnie negocjuję z energetyką, żeby ruszyli d..y i też mi nie idzie więc chyba tej umiejętności faktycznie nie mam Ktoś tu jest dobry z PR czy cuś ? Zatrudnię negeocjatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.07.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.07.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 własnie negocjuję z energetyką, żeby ruszyli d..y i też mi nie idzie więc chyba tej umiejętności faktycznie nie mam Ktoś tu jest dobry z PR czy cuś ? Zatrudnię negeocjatora Najlepsza technika jest do tzw. zajeb..... Czyli dzwonisz i dzwonisz, pytasz, odwiedzasz i odwiedzasz, aż zrobię co chcesz żeby mieć tylko święty spokój! Pogoda bydzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 05.07.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mice, Marzin ma rację - upierdliwie depcz po piętach. Ja tak w 4 miesiące uzbroiłam działke, doprowadziłam do przekształcenia drogi wewnętrznej miasta w publiczną (żeby dostać warunki), załatwiłam warunki i odebrałam pozwolenie na budowę. Mieli mnie dość, ale muszę powiedzieć, że ostatnia obsługująca mnie Pani architekt w UMP zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie zyczliwością i kompetencją. Jednak nawet ona czuła mój oddech na plecach!Ale efekty są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 05.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam, oto dokładniejsze dane dotyczące spotkania startujemy od 14 do ........... (ile dacie radę - światło jest wiec może być do późnego wieczora) Opłata za altankę 5 zł za osobę (dzieci po utargowaniu - gratis ) Na miejscu dość spora Altanka z ławkami, oświetleniem http://www.directupload.net/images/070626/temp/xa4BFE2b.jpg obok murowany grill http://www.directupload.net/images/070626/temp/N9QZlWJL.jpg jest tez miejsce na ognisko, obok jest stawek, rozwieszona siatka do grania np. w babinktona (chyba tak to sie pisze ) albo siatkówkę na miejscu tez jest wc (drewniane ale to chyba budujących nie zrazi ) właścicielka ma konie wiec pewnie przyjdzie i chętni za opłatą będą mogli przejechać sie Każdy przynosi to co chce i na co ma ochotę typu kiełbasa, mięso, kanapki, surówki, napoje dla dzieci i dla dorosłych to co zwykle macie na grillu ! Pogoda myślę ze nam dopisze (zaznaczyć cały link i wkleić do przeglądarki !) http://www.accuweather.com/world-forecast-details.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|PL|PL015|POZNAN&metric=1&fday=4 jak dojechać? będąc w Rokietnicy kierujemy sie na Rostworowo/Żydowo za 2 przejazdem kolejowym po ujechaniu ok. 450 m skręcamy w prawo zaraz za takim sporym płotem betonowym i jedziemy polna drogą miedzy budującymi sie domami do końca ok. 400 m aż do drzew ! W tym gąszczu znajduje sie nasze miejsce spotkania !!! poniżej dokładniejsze namiary MapaTargeo Altanka Namiar GPS dla posiadających N 52 31'16.29" E 16 45'08.89" Mapa internetowa altanka Wjazd na polna drogę ok 400 m do altanki Namiar GPS dla posiadających N 52 31'17.15" E 16 44'51.38" Mapa internetowa wjazd ps. można pobrać swoje projekty, wyceny itp. żeby temat sie kleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 05.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ja też się z mężem potwierdzam na niedzielę.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 05.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Najlepsza technika jest do tzw. zajeb..... Czyli dzwonisz i dzwonisz, pytasz, odwiedzasz i odwiedzasz, aż zrobię co chcesz żeby mieć tylko święty spokój! Mice, Marzin ma rację - upierdliwie depcz po piętach A myślicie, że co ja robię ? dzwonię i dzwonię Jutro osobista misja specjalna, zobaczymy Najgorsze jest to, że na 4 pracowników każdy inaczej mi odpowiedział. Rozmawiałem z ich szefową, w ciągu 2 dni zmieniła wersję tego co muszę dostarczyć i jak dalej sprawę ciągnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts