Marzin 06.07.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Tutaj jest plan dojazdu na grill w Rokietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ps. można pobrać swoje projekty, wyceny itp. żeby temat sie kleił Będzie, będzie się kleił. Na wszelki wypadek wezmę parę buteleczek ...... "kleju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 zrobcie jakies fajne kompromitujace foty zebym Was rozpoznala na ulicy i w hurtowni ja po czwartym browarku zawsze robie striptis (czy streptease???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Marzin to twa żona jeżdząca jest.... jak se zapodasz 4 browarki... u mnie bydzie cieżko wsadzić ją do za kierownice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 06.07.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 u mnie bydzie cieżko wsadzić ją do za kierownice.... [/color] no żartujesz... ja dzień przed porodem robiłam zakupy w castoramie dojeżdżając do niej cinquecento... (prowadziłam dla ścisłości ) no chyba że po prostu żona nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 06.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mój mąż był niezwykle zadowolony gdy miał żonę w ciąży, bo nie trzeba było pertraktować, losować czy wykłócać się kto ma wracać. Teraz mu sie skończyło dobre. Przypominałam sobie o swoich prawach. Szkoda tylko, że na niedzielę nie mam kierowcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 06.07.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ja po czwartym browarku zawsze robie striptis (czy streptease???) no nieźle sie zapowiada mam nadzieje ze wszyscy trafia i opis zrozumiały ? obawiam sie ze mogą być problemy z powrotem co niektórych Marcin gdzie lista bo juz nie wiem kto bedzie ? krys teściowa może pranie zrobić ugotować coś, a ty na imprezę przyjeżdżaj !!! ostatecznie może przyjechać z tobą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 zawsze najlepsze musi mnie ominac Bo ja wiem, czy jest na co patrzeć Marzin to twa żona jeżdząca jest.... jak se zapodasz 4 browarki... u mnie bydzie cieżko wsadzić ją do za kierownice.... O tak, jeździ jak szalona. Ma swoje wozidełko i ma w nosie męża samochód! Ale dzięki temu mogę wypić kilka browarów. Odnośnie transportu i picia piwka, czy co tam kto woli. Mieszkamy na Ogrodach (skrzyzowanie Niestachowskiej i Dąbrowskiego) i jeżeli trzeba to możemy kogoś zabrać. Mamy trzy wolne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Marcin gdzie lista bo juz nie wiem kto bedzie ? Kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 06.07.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mieszkamy na Ogrodach (skrzyzowanie Niestachowskiej i Dąbrowskiego) i jeżeli trzeba to możemy kogoś zabrać. Mamy trzy wolne miejsca. my w sumie też w tej okolicy (skrzyżowanie Grochowska/Grunwaldzka) i mamy 2 miejsca wolne - tyle że trudno określić jak długo młody wytrzyma imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 06.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Marcin gdzie lista bo juz nie wiem kto bedzie ? Kilka postów wyżej. no tak a ja caly czas wchodzę na na twoj temat odnosnie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 u mnie bydzie cieżko wsadzić ją do za kierownice.... [/color] no żartujesz... ja dzień przed porodem robiłam zakupy w castoramie dojeżdżając do niej cinquecento... (prowadziłam dla ścisłości ) no chyba że po prostu żona nie chce... taka gruba to ona nie jest.... raczej to drugie... ale spoko jakos damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.07.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.07.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no tak a ja caly czas wchodzę na na twoj temat odnosnie spotkania Już wprowadziłem aktualizacje! Sorki! no co ty Marzin - jakies kompleksy? Chciałem być skromny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 06.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 07.07.2007 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 ach...to sorki ...sie nie obraziłem. P.s. Widzę, że z avatarka zniknął psiutek z żyrandolem. Już zdrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 07.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 08.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 brzydlak bylam, widziałam - masz najpiękniejszy dach na całym osiedlu! Jestem zauroczona dachówką! Jeśli nie pojedziesz do babci, to ma się rozumiec w altance się pojawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts