Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bla, bla, bla... Wielkopolska

Marzin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja po czwartym browarku zawsze robie striptis (czy streptease???) :D

no nieźle sie zapowiada :o

mam nadzieje ze wszyscy trafia i opis zrozumiały ?

obawiam sie ze mogą być problemy z powrotem co niektórych :wink:

Marcin gdzie lista bo juz nie wiem kto bedzie ?

krys

teściowa może pranie zrobić ugotować coś, a ty na imprezę przyjeżdżaj !!! :wink:

ostatecznie może przyjechać z tobą !

zawsze najlepsze musi mnie ominac :evil:

Bo ja wiem, czy jest na co patrzeć :roll:

Marzin to twa żona jeżdząca jest.... jak se zapodasz 4 browarki... :roll: u mnie bydzie cieżko wsadzić ją do za kierownice.... :-?

O tak, jeździ jak szalona. Ma swoje wozidełko i ma w nosie męża samochód! Ale dzięki temu mogę wypić kilka browarów.

Odnośnie transportu i picia piwka, czy co tam kto woli.

Mieszkamy na Ogrodach (skrzyzowanie Niestachowskiej i Dąbrowskiego) i jeżeli trzeba to możemy kogoś zabrać. Mamy trzy wolne miejsca.

Mieszkamy na Ogrodach (skrzyzowanie Niestachowskiej i Dąbrowskiego) i jeżeli trzeba to możemy kogoś zabrać. Mamy trzy wolne miejsca.

my w sumie też w tej okolicy (skrzyżowanie Grochowska/Grunwaldzka) i mamy 2 miejsca wolne - tyle że trudno określić jak długo młody wytrzyma imprezę ;)

u mnie bydzie cieżko wsadzić ją do za kierownice.... :-? [/color]

no żartujesz... ja dzień przed porodem robiłam zakupy w castoramie dojeżdżając do niej cinquecento... (prowadziłam dla ścisłości :) )

no chyba że po prostu żona nie chce...

:lol: :lol: :lol: taka gruba to ona nie jest.... :lol: :lol: :lol: raczej to drugie... :roll: ale spoko jakos damy rade ;)