jjsod 19.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 też piszę żeby kreatywnie korzystać a nie zmieniać naturę... zamiast powtarzać że ma to zostawić bo i tak to zchrzani to lepiej dać do roboty coś co mu się uda i jeszcze pochwalić... nie rozumiem po co się kłócić skoro można prościej... my z mężem jesteśmy razem od 11lat i ani jednej kłótni grunt to rozmowa i znanie swoich słabych i mocnych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Mam też inne doświadczenie życiowe. Bycie ze sobą to kompromisy, czasami trzeba ustąpić. Rzadkie połączenie cech : geniuszu i wrodzonej skromności To się zgadza, wogóle to ja jestem ideałem i dlatego mój mąż mimo kłótni, ciągle ze mną jest, chyba widzi co ma.................ideał krys1-dobre, tak trzymaj To nie jest tak do końca, przerabiałam kłótnie do upadłego kto wie lepiej, to nie ma sensu, coraz częściej sobie odpuszczam i nie jest źle............ my z mężem jesteśmy razem od 11lat i ani jednej kłótni Łaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.07.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 U nas spęcia powstają tylko i wyłącznie przy dyskusjach pt co magda chciałaby mieć, a co może. Czytaj na co nas stać. Decyzja o budowie zapadła nie dlatego że śpimy na peiniądzach i nie chcieliśmy żeby wchodziły nam w gacie, tylko po analizie, że normalne mieszkanie to wydatek ok 200 tyś. Czyli: mały skromny domek, zamiast mieszkania. Ja staram się trzymać się tego kurczowo, z małymi potknięcami. Np dachówka zamiast blachodachówki, drewniane okna zamiast PCV. Tutaj Magda lobbowała. Mój wywmysł to CO, które mogło być jak nasz house zdecydowanie tańsze. i co ze 2 glowy skoro tylko jeden mózg Brzydlaczku, najcenniejszy pracownik, to ten, który pracuje uzywając instynktu, a nie mózgu. Takim dobrym przykładem z życia wziętym są np mrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.07.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 krys1- ustapic- nawet to słowo sprawia mi BÓL Wiem, to naprawdę czasami trudne. Brzydlaczku zrób sobie dziś dobrze, coś miłego tylko dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.07.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 tylko skoro tak uwaza to nie wiemco ze mna robi. do prania i sprzatania a takze bzykania taniej byloby wynajac gosposie i prostytute Ale nie ma tych emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 19.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 krys1- ustapic- nawet to słowo sprawia mi BÓL No w końcu to wydusiłaś z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 la, la, la, fiu, fiu, fiu,...................................nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 19.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 krys1- ustapic- nawet to słowo sprawia mi BÓL No w końcu to wydusiłaś z siebie ale on WSZYSTKO potrafi i zna s na wszystkim lepiej niz inni, a na pewno lepeij niz ja. widocznie uwaza ze ja posiadlam w szkole sztuke czytania a on sztuke czytania ze zrozumieniem. a czy przed ślubem też taki był? jeśli tak: widziały gały co brały jeśli nie, to cóż go tak zmieniło...?? ciekawe pod czyim wpływem zmienia się facet po ślubie... sorry za złośliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.07.2007 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Brzydlaczku zrób sobie dziś dobrze, coś miłego tylko dla Ciebie. Ciekawe co to będzie..... Marzin to u ciebie on robi za pracownika Kiedyś częściej pracował..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.07.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Brzydlaczku powiedz no, ile to latek jesteście razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 krys1- wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze za dlugo- 13 lat. o Boże to przerazajace jak ja to przezylam No to ja Ci już nic pisać nie będę, sama sobie ze wszystkim poradzisz. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.07.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Marzin- o pracownika to trzeba dbac, chodzic kolo niego, dawac mu podwyzke, zapewniac dobry socjal i wakacje , przerwe i fajne kolezanki. a ty nic tylko wymagasz [/size] Proszę pisać dużymi literkami albo wysyłać sobie priva. Każdy chce poczytać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts