Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bla, bla, bla... Wielkopolska

Marzin

Recommended Posts

też piszę żeby kreatywnie korzystać a nie zmieniać naturę...

zamiast powtarzać że ma to zostawić bo i tak to zchrzani to lepiej dać do roboty coś co mu się uda i jeszcze pochwalić...

nie rozumiem po co się kłócić skoro można prościej...

my z mężem jesteśmy razem od 11lat i ani jednej kłótni :)

grunt to rozmowa i znanie swoich słabych i mocnych stron :)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam też inne doświadczenie życiowe. Bycie ze sobą to kompromisy, czasami trzeba ustąpić.

Rzadkie połączenie cech : geniuszu i wrodzonej skromności

To się zgadza, wogóle to ja jestem ideałem i dlatego mój mąż mimo kłótni, ciągle ze mną jest, chyba widzi co ma.................ideał

krys1-dobre, tak trzymaj

To nie jest tak do końca, przerabiałam kłótnie do upadłego kto wie lepiej, to nie ma sensu, coraz częściej sobie odpuszczam i nie jest źle............

my z mężem jesteśmy razem od 11lat i ani jednej kłótni

Łaaaaaaaaaaaa :D :D :D

U nas spęcia powstają tylko i wyłącznie przy dyskusjach pt co magda chciałaby mieć, a co może. Czytaj na co nas stać. Decyzja o budowie zapadła nie dlatego że śpimy na peiniądzach i nie chcieliśmy żeby wchodziły nam w gacie, tylko po analizie, że normalne mieszkanie to wydatek ok 200 tyś.

Czyli: mały skromny domek, zamiast mieszkania. Ja staram się trzymać się tego kurczowo, z małymi potknięcami. Np dachówka zamiast blachodachówki, drewniane okna zamiast PCV. Tutaj Magda lobbowała. Mój wywmysł to CO, które mogło być jak nasz house zdecydowanie tańsze.

i co ze 2 glowy skoro tylko jeden mózg :lol:

Brzydlaczku, najcenniejszy pracownik, to ten, który pracuje uzywając instynktu, a nie mózgu. Takim dobrym przykładem z życia wziętym są np mrówki. :D

krys1- ustapic- nawet to słowo sprawia mi BÓL

No w końcu to wydusiłaś z siebie :lol:

:)

ale on WSZYSTKO potrafi i zna s na wszystkim lepiej niz inni, a na pewno lepeij niz ja. widocznie uwaza ze ja posiadlam w szkole sztuke czytania a on sztuke czytania ze zrozumieniem.

a czy przed ślubem też taki był? :)

jeśli tak: widziały gały co brały ;)

jeśli nie, to cóż go tak zmieniło...?? ciekawe pod czyim wpływem zmienia się facet po ślubie... :D

sorry za złośliwość :)