Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bla, bla, bla... Wielkopolska

Marzin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Brzydlak?? Głuchnij...łatwo mówić, jeszcze mi trzeba nr telefonu podać :lol:

Parę postów wyżej był ten phon do brzydlaka.

Natalia, a Ty budujesz gdzies blisko brzydlaczka? Z twojego avatarka pamiętałem że Stęszewko, ale z tej drogi z Pobiedzisk do Poznania jest kilka drogowskazów. W jedną z tych leśnych dróg skeciłem. Już teraz wiem, dlaczego brzydlak ma Vitarkę, a Ty odpowiedni motocykiel :roll:

Ale tereny fajne. Tak jak z moich rodzinnych stron. Gdzie okiem sięgnąć tam las.

Świerczu, jeżeli to nie tajemnica, to która to Twoja wieś?

Podczytuję regularnie i milczę na forum również regularnie.

Chciałam się pochwalić, że mam już fundamentu pieknie skonczone.

I niestety mam teraz przerwe na budowie, bo debety w koncie wykorzystane, pieniądze pożyczone od znajomych i siostry również wydane i dalej bez kredytu nie ujedziemy, a decyzji nadal nie ma......

Nadal nie mam więc z czego budować ścian, bo nikt mi nie zagwarantuje cegly czy BK na tzw. piękne oczy i obietnicę pieniędzy z kredytu.

Jadę więc nad morze. A co.

Decyzja spontaniczna. Noclegownie znaleźliśmy jakieś 4,5 km od morza. Może być hardcorowo, bo cena za dobę śmiesznie niska.

Jak wrócę to wkleję zdjęcia moich fundamentów, bo dziś już nie dam rady - padam na pysk.

no to spadam....