brzydlak 25.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.07.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 no to masz co lubisz ja lubie sloneczko i zielona sucha trawke i brzozki i ciepelko i milutki wietrzyk a nie jesien caly rok A w Tarnowie znowu leje. No tak to ja nie lubię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 25.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 do Świercza witam, po sąsiedzku chyba gdzieś mieszkam, a dokładnie tuż za kicinem, na ul. trakt. poradźcie proszę- gdzie kupic 3 m stemple budowlane-chcę z nich zrobic podpórkę do huśtwaki dla małej. w kicinie w tartaku nie ma, znacie jakiś tartak w okolicy? ja juz od roku mieszkam, chociaż sporo jeszcze do zrobienia: podbitka, brama i płot od frontu i dolna łazienka goła. pozdrawiam joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 25.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 25.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Marzin- jesli mozesz to daj mi jakis namiar na gosci od posadzek bo moze jednak kogos wezmiemy jesli bedzie mial czas. z gory dziekiwitam mogę podać namiary na posadzki moje zaczynają w poniedziałek to ci sami faceci co u marzina skończyli tel.609 911-292 pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 25.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 proszę proszę proszę namiary na grupie "zaczynających na wiosnę" podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.07.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zeby nie było tak kolorowo, zobaczcie jak chłopaki od posadzek "zatopili" przewód elektryczny idący do rozdzielacza podłogówki: http://www.directupload.net/images/070725/temp/O69S8sKb.jpg http://www.directupload.net/images/070725/temp/E5pabRdx.jpg A tylko tam nie zajrzałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.07.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Marzin- jesli mozesz to daj mi jakis namiar na gosci od posadzek bo moze jednak kogos wezmiemy jesli bedzie mial czas. z gory dzieki Brzydlak, dzwoń do nich, bo chłopaki dopiero od niedawna na swoim. Na robotę napaleni jak cholera i grafik mają jeszcze pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 25.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.07.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 lidka87, Marzin - dzieki. na pewno zadzwonie. chcialabym ich miec jakos na 15 sierpnia. juz mysle ze s poddamy i jeszcze wrzesien przemieszkamy na głównej. trudno Brzydlaczku, ja też już się pogodziłem, że we wrzesniu nie da rady. A wy tynki juz macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 25.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.07.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Marzin- w calej chacie bedziemy robic nidy wiec zrobimy je po posadzkach. teraz musimy zlapac elektryka i oczy/szczalnie/. nie zauwazylam wczesniej tej SZCZALNI no i przed posadzkami Krzysztof / instalator/ polozy jeszcze podlogowke. juz mi s nie chce myslec o tej budowie. normalnie mam hustawke nastrojow jak...kobieta. marze tylko o tym zeby we wrzesniu wyskoczyc na mazury i zalapac s na ostatni zagiel, ech Rozumim. Czyli teoretycznie wrzesień możliwy, ale w praktyce bedzie cieżko. mi zostały tylko tynki i ocieplenie poddasza + płyty GK, ale biorąc pod uwagę to ze z tynkami wchodz ą 6 sieprnia i potem prawie miesiąc schnięcia, to nijak wrzesien nie wypali. Nie wspomnę o zrobieniu kuchni i łazienek. A potem już najprzyjemniejsze rzeczy. Podłączanie kontaktów, lamp, biały montaż. Sam będe to robił. Nikomu nie dam! Ajajajaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 25.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.07.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A czemu tak czarno to widzisz- oczyszczalnia jeden dzien - tak mysle , elektryk ok tydzien, posadzki do 3 dni,Krzysztof - jeden dzien , plyty i welna do tygodnia, ale czesc bedzie juz robiona na miejscu z nami mieszkajacymi, jedna lazienka plytki plus bialy montaz -do tyg/ w tym czasie reszta jedzie na plytach GK. panele tez kolejno a nie wszedzie jednoczesnie. spoko luz. tylko myslec o tym juz mi s nie chce. potrzebuje odmiany. i SŁOŃCA Brzydlaku, bo lepiej nastawić się, że przeprowadzka będzie później i cieszyć się jeżeli uda się wcześniej, niż być smutnym, bo termin się odwleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 26.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.07.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ale ja nie musze miec calej chaty zrobionej zeby s tam przeniesc. chodzi tylko o to, zeby bylo to minimum - czyli jedna lazienka, oczyszczalnia i 2 pokoje schody. reszte juz dodłubiemy na miejscu przy kawce. jak s w sierpniu nie uda, to we wrzesniu na pewno wyjdzie.a smutna s urodzilam bo było zimno, wiec to dla mnie stan naturalny Ja też chcę niezbędne minimum i wzzzziu z Poznania. Aby było tylko gdzie siusiu zrobić. Mało tego, jeden pokój starczy! A to miesiąc urodzenia ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A to miesiąc urodzenia ma znaczenie? Moze w szpitalu mocno grzali i dlaego taka goraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 26.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.07.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ja też chcę niezbędne minimum i wzzzziu z Poznania. Aby było tylko gdzie siusiu zrobić. Mało tego, jeden pokój starczy! To ja wobec tego mogę się już przeprowadzać, bo kanaliza podłączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts