Marzin 26.07.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 bo ja z natury jestem smutna / chociaz ciagle s smieje / a siebie za wlosy nie podniose. a smutna jestem bo TYLU ludzi ma zle i nigdy NIGDY nie moge o tym zapomniec. nawet kiedy ciesze s z mojego nowego dachu. a przeciez nie wszystkim moge pomoc dlatego koniecznie musze wygrac w totka. wcale nie dla siebie , bo mi starcza to co mam. wlsnie dla tych ktorzy sobie nie radza :/ wspolczuje im Wszystkim nie pomożesz brzydlaku To ja wobec tego mogę się już przeprowadzać, bo kanaliza podłączona Heh, kanalizę to ja mam od 2006 roku, Tylko ciężko trafić w tak niewielką rurkę w tak niewygodnej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 26.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 marzin. mam pytanko co do posadzek? co kładli ci (siatkę, czy włókno) dokładali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.07.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 marzin. mam pytanko co do posadzek? co kładli ci (siatkę, czy włókno) dokładali . Dosypywał włókno. To była ukryta opłata, bo do metra za to włókno doliczają sobie 1zł. U mnie wyszła stówka dodatkwo. Nie chciało mi się już z nimi o to spierać. Ale może to włókno kosztuje 10zł/ kg i warto samemu kupić.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 27.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Marzin, Fibremix czyli włókna 44 zł za 1 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 27.07.2007 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Marzin, Fibremix czyli włókna 44 zł za 1 kg. No to chyba lepiej kupić to samemu. Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 27.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 a ile się tego włókna dosypuje na m/2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 27.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.07.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 a ile się tego włókna dosypuje na m/2. cos mi swita ze okolo 0,6 kg na 1 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 28.07.2007 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 a ile się tego włókna dosypuje na m/2. cos mi swita ze okolo 0,6 kg na 1 m3 Chyba lepiej se wyluzować, i niech sami to włokno sypią. Więcej pierniczenia jak to wszystko warte. Tak na oko, to do tego baniaka który miesza gość dawał parę garstek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.07.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Brzydlak Bo ludziska zarobieni, a nie tak jak my bąki zbijamy Miałem jechać na budowę, ale usłyszałem ze stadionu Olimpii ryk motorów. Chyba pójdę na żużel! Brrrym, brrrymm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.07.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 ''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 30.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam Ja mam 100 za stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.07.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 30.07.2007 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Znowu pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 30.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a ile się tego włókna dosypuje na m/2. Niestety nie wiem, kiedyś coś kupowałem i z głupa frant się zapytałem, ile to kosztuje. Marzin: po pytaniu lidki nie byłbym już taki pewien, czy warto samemu. Jeśli z 1 kg wyrabiają więcej m2 posadzki to tak, w przeciwnym razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 30.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam Ja mam 100 za stopień witam serdecznie,czy moge prosic o jakies namiary na te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 31.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam serdecznie i mam pytanie.Ile płaciliscie za wykonanie schodow betonowych ( stawka za 1 stopien).Dziekuje za pomoc ,chce sie zorientowac jakie sa ceny.Mi zawołali 250 zl za robocizne za 1 stopien ! Juz sama nie wiem czy to czasem nie za duzo. Ponadto moze ktos z WAs ma do oddania ziemie na wyrównanie terenu z okolic Rokietnicy,Goleczewo .Budowa jest w Goleczewie ,wiec w gre wchodzi tylko ta okolica.Dziekuje i pozdrawiam Ja mam 100 za stopień witam serdecznie,czy moge prosic o jakies namiary na te schody? tak wycenili mi to moi budowlańcy ale narazie są związani z moją budową i są mi mocno potrzebni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.08.2007 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 tak wycenili mi to moi budowlańcy ale narazie są związani z moją budową i są mi mocno potrzebni ..i boimy się podać namiary, co ? H ehe A u mnie punktualnie o godz 7 pojawiła się ekipa od tynków. Dziś przygotowują sobie robotę, gruntują, rusztowania i te sprawy, a od jutra ostro zaczynają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 01.08.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 witam też się pochwalę posadzki skończone podłoga jak lustro teraz podlewanie a w piątek gruntowanie ścian i do przodu dzisiaj jedziemy oglądać płytki.pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts