świercz1719500624 19.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wciornastek a co z bramą że tak wtrące? coś zdziałaś? A pogoda bedzie brzydka w tym tyg? nic nie wiem..... nie oglądał je ze tele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wciornastek a co z bramą że tak wtrące? coś zdziałaś? A pogoda bedzie brzydka w tym tyg? nic nie wiem..... nie oglądał je ze tele Wlaśnie odpowiedziałam w Twoich kometarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.03.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jak będzie lało i berger A o co biega z tym bergerem? Trzymam kcikuki co by nie padało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.03.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jak będzie lało i berger A o co biega z tym bergerem? Trzymam kcikuki co by nie padało! widać żeś ty przyjezdny ja kiedyś też niekumał tego Pyrki no wytłumaczcie koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.03.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ok wiec ja jako nitowany pyrak tłumacze że berger to to zamo co zakur...cie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 19.03.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ok wiec ja jako nitowany pyrak tłumacze że berger to to zamo co zakur...cie zimno bardzo spodobalo mi sie wyjasnbienie świerszca, krotko, zwiezle i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.03.2007 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ok wiec ja jako nitowany pyrak tłumacze że berger to to zamo co zakur...cie zimno Kanoldy, gumówki, porysać, szkieły ... to już słyszałem. Ale berger? W życiu bym na to nie wpadł. Prędzej Begier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 19.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam Musze się pochwalić, że mamy prąd na działce - szybko No i dzisiaj założyłam dziennik budowy. Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 19.03.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 brzydlak, natus> bedzie któraś z Was dziś około 18:30 na swej działce, bo ja dziś jadę na swoją i zastanawiam się czy wracając nie zrobić sobie "wycieczki krajoznawczej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 19.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Poza tym trzeba bylo sprawdzic dzien wczesniej zakupiona w tym celu stara ale jara vitarke heh ciekawe, czy to Wy mnie mijaliście w Dębogórze... przy takim domu z bali Padam na pysk, że tak się brzydko wyrażę, ale zalali te fundamenty... teraz czekam na bloczki, chociaż coś się sprawy przeciągają i będę je mieć dopiero w czwartek lub piątek...właśnie wtedy, kiedy mnie nie ma na miejscu Włóczykiju, też nie zdążyłam i w tygodniu to cieńko to widzę, ale w sobotę, albo niedzielę bez problemu moglibyśmy urządzić jakieś "Zielonkowe" spotkanie, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.03.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 19.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 no to, ten srebrny peugeot po lewej... taki uwalany w błocie był mój (znaczy służbowy), też uprawiałam rajdy po tych drogach, a na Was zwróciłam uwagę, bo zatrzymałam się prawie na środku, żeby pogadać z gościem od tego domu i patrzyłam czy się zmieścicie tą terenówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ogłaszam wszem i wobec, że u nas zakończono stan "zerowy" !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 19.03.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Chyba oficjalnie muszę się z WAMI pożegnać. Po totalnej burzy mózgów stwierdziliśmy, że na budowę domu nas nie stać. Może jutro zmienimy zdanie ale na chwilę obecną jesteśmy zdecydowani wstrzymać się z pracą. Chyba mamy za mały wkład własny, działka to za mało, a kredyt na całą budowę nas zrujnuje. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c020.gif krys1 dzasz rade ! ja tez juz widze ze 300k mi moze nie starczyc ale sie tym nie przejmuje zrobie na ile mi starczy a bedzie widac to przy stanie surowym zamkniętym i wtedy zaczne dzielic kase na kolejne etapy mi dojdzie wymiana gruntu jakies 250 m3 wiec jakies 15 k (mam nadzieje starczy ) pojdzie w doslownie mowiac w bloto ale dzieki naszemu wspaniałemu koledze i mojemu sąsiadowi morale moje wzrosły bo bylem juz gotow sprzedac to w diabły w sobote wiercilem sobie otwory wypożyczonym specjalnym wiertlem do badan geotechniczych (firma kotra mi robila badania udostepnila mi to za free !!!) wiec w najgorszym miejscu mam do wybrania jakies 170 cm ale srednio jest jakies 150 cm oczywiscie te pomiary byly robione juz w dziurze ktora mam wykopana tak na 1 m wiec 270 cm od normalnego poziomu !!! woda pojawila mi sie na 1 m wiec 70 cm bedzie w wodzie i tu bedzie problem z wypompowaniem jej - dlatego potrzebny jest mi tluczen albo kruszywo ktore bedzie wysypywane na spod wykopu (pod namułami jest glina) i bedzie pelnic role naturalnego drenażu pozniej na to po 40 cm piasku i ubijanie ubijakiem i jeszcze raz i jeszcze raz po 40 i bedzie git ! jak uda mi sie to zrobic bede mogl normalnie posadawiac budynek zgodnie z projektem wiec naprawde chcialbym miec wasze problemy - chetnie sie wymienie (oprócz kasy ktora czeka na mnie ) dzieki sąsiad ze zaglądasz na moja dzialke pewnie jesteś częściej na niej ni ja sam stwierdzam ze jakos to bedzie Mice kto tobie robil badania ile placiles ? gratuluje wszystkim zaawansowania na budowach kto pierwszy sie wprowadza organizuje grila ludziska moze jakies 2 spotkanie bo widze ze sporo osob ma problemy wieksze lub mniejsze a spotkania relaksują co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts