Mice 05.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Z innej dziedziny: jakie atrkacje dla ekpiy 3 i 7 lat w Poznaniu lub okolicach bliskich? Oprócz zoo nowego i starego, malty ze skakankami, placach zabawa? Gdzie warto iść i pojechać, żeby zająć ekipę? Ja ze swojej strony polecam na dłuższy wyjazd park dinozaurów w Rogowie za Gnieznem. Skoro już byłeś nad Maltą to jeszcze mini golf serio zabraliśmy tam chrześniaki w wieku 4 i 6 kiedyś. Poza tym ale daleko od Poznania (gdzieś pod Gorzów aż) jest tzw. safari park czy cuś z karuzelami dodatkowo, też byliśmy Może być jakieś wiosłowanie choćby w Parku Sołackim, kto będzie wiosłował kwestia do ustalenia No i automaty do grania ... no ale teraz każdy dzieciak ma komputer, kiedyś to była frajda Qrde, a nie wystarczą rowery, deskorolka czy coś ? Świat schodzi na psy normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 05.09.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 natusa ja szukam drzwi wejściowych i do garażu (wyjście na ogród)- w marketach budwlanych nic mi się nie podoba więc jeśli ktoś już to przechodził i może polecić...byłabym wdzięczna Witam! Też to przechodzę... niestety Od wczoraj mamy zamontowane okna i drzwi do garażu... Za jekieś 2 tygodnie będzie brama garażowa. Jednak cały czas mamy problem z wyborem drzwi zewnętrznych. Mamy wycene z firmy, która montowała nam okna, ale kurcze nie można na żywo zobaczyć tych drzwi, więc się troszkę boimy - tym bardziej, że nie są najtańsze (ok.5 tys) Z drzwiami do garażu było podobnie- jak u Ciebie - tzn. te w marketach rzeczywiście były tanie ale wydawały się jakieś takie "słabe" - dlatego zamówiliśmy drzwi w "firmie od okien" i jesteśmy bardzo zadowoleni - wyglądają porządnie, są stabilne i cięzkie (blacha 2mm z obu stron ), ocieplone i w kolorze takim jak rolety zewnętrzne... - na minus jest tylko cena - kosztowały 1100zł - ale chyba było warto Pozdrawiam i życzę udanych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 05.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Z innej dziedziny: jakie atrkacje dla ekpiy 3 i 7 lat w Poznaniu lub okolicach bliskich? Oprócz zoo nowego i starego, malty ze skakankami, placach zabawa? Gdzie warto iść i pojechać, żeby zająć ekipę? Ja ze swojej strony polecam na dłuższy wyjazd park dinozaurów w Rogowie za Gnieznem. Skoro już byłeś nad Maltą to jeszcze mini golf serio zabraliśmy tam chrześniaki w wieku 4 i 6 kiedyś. Poza tym ale daleko od Poznania (gdzieś pod Gorzów aż) jest tzw. safari park czy cuś z karuzelami dodatkowo, też byliśmy Może być jakieś wiosłowanie choćby w Parku Sołackim, kto będzie wiosłował kwestia do ustalenia No i automaty do grania ... no ale teraz każdy dzieciak ma komputer, kiedyś to była frajda Qrde, a nie wystarczą rowery, deskorolka czy coś ? Świat schodzi na psy normalnie No co Ty, świat idzie do przodu, już nie wystarczy pomysłów, żeby zadowolić te "bestie" nienasycone wrażeń A się pytam, bo w weekend będę musiał ich zająć. Fajny był wątek na forum o takich miejscach, ale w całym kraju. Sam się zdziwiłem, że jest tyle atrakcji, szkoda, że rozrzuconych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 05.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Z innej dziedziny: jakie atrkacje dla ekpiy 3 i 7 lat w Poznaniu lub okolicach bliskich? Oprócz zoo nowego i starego, malty ze skakankami, placach zabawa? Gdzie warto iść i pojechać, żeby zająć ekipę? Ja ze swojej strony polecam na dłuższy wyjazd park dinozaurów w Rogowie za Gnieznem. Skoro już byłeś nad Maltą to jeszcze mini golf serio zabraliśmy tam chrześniaki w wieku 4 i 6 kiedyś. Poza tym ale daleko od Poznania (gdzieś pod Gorzów aż) jest tzw. safari park czy cuś z karuzelami dodatkowo, też byliśmy Może być jakieś wiosłowanie choćby w Parku Sołackim, kto będzie wiosłował kwestia do ustalenia No i automaty do grania ... no ale teraz każdy dzieciak ma komputer, kiedyś to była frajda Qrde, a nie wystarczą rowery, deskorolka czy coś ? Świat schodzi na psy normalnie No co Ty, świat idzie do przodu, już nie wystarczy pomysłów, żeby zadowolić te "bestie" nienasycone wrażeń A się pytam, bo w weekend będę musiał ich zająć. Fajny był wątek na forum o takich miejscach, ale w całym kraju. Sam się zdziwiłem, że jest tyle atrakcji, szkoda, że rozrzuconych.jak chcesz atrakcji to polecam zaurolandie -jurajski biskupin moja córeczka była w czerwcu i bardzo jej się podobało zobacz mają swoją stronkę (Wiktorcia ma 6 lat)pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 06.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 lidka87, zaurolandię już znam Byliśmy tam 2 tygodnie temu. Ale właśnie się przypomniało, że około 20tego znów w Biskupinie festyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 06.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Też to przechodzę... niestety Od wczoraj mamy zamontowane okna i drzwi do garażu... Za jekieś 2 tygodnie będzie brama garażowa. Jednak cały czas mamy problem z wyborem drzwi zewnętrznych. Mamy wycene z firmy, która montowała nam okna, ale kurcze nie można na żywo zobaczyć tych drzwi, więc się troszkę boimy - tym bardziej, że nie są najtańsze (ok.5 tys) Z drzwiami do garażu było podobnie- jak u Ciebie - tzn. te w marketach rzeczywiście były tanie ale wydawały się jakieś takie "słabe" - dlatego zamówiliśmy drzwi w "firmie od okien" i jesteśmy bardzo zadowoleni - wyglądają porządnie, są stabilne i cięzkie (blacha 2mm z obu stron ), ocieplone i w kolorze takim jak rolety zewnętrzne... - na minus jest tylko cena - kosztowały 1100zł - ale chyba było warto no to u mnie od wczoraj postęp- drzwi garażowe zamówiłam u gościa od bramy- też w kolorze rolet i bramy garażowej za 900zł (liczyłam na mniejszy koszt) co do wejściowych to zadzwoniłam do gościa z firmy amstol- mówi,że dębowe takie proste około 3.500, tyle że czas oczekiwania jakieś 8 tygodni, więc pojawia mi się nowy problem poszukuję teraz tymczasowych drzwi wejściowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.09.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ludziska, wątek nam spadł na drugą stronę! Nikomu nie chce się bablać? W ramach odreagowywania od budowy poszliśmy wczoraj z Misiakiem pojeździć na gokartach. Zabawa nie z tej ziemi! Jak ktoś chętny to zapraszam za tydzień w niedzielę do Kinepolis, robimy małe Garnd Prix. Godz chyba 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 10.09.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ludziska, wątek nam spadł na drugą stronę! Nikomu nie chce się bablać? W ramach odreagowywania od budowy poszliśmy wczoraj z Misiakiem pojeździć na gokartach. Zabawa nie z tej ziemi! Jak ktoś chętny to zapraszam za tydzień w niedzielę do Kinepolis, robimy małe Garnd Prix. Godz chyba 12. Gdzie koło Kinepolis? Masz na myśli Kinepolis na Franowie? Jeśli koło 12tej, to bym się może pisał, ale lekko po 12tej, tak o 12:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 10.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Marzin - Kinepols jest po drugiej stronie Warty Czyli w tej części Poznania dla mnie nie poznańskiej... Dalej nie szło nic znaleźć? Pewnie przesmradzam, ale jak będzie coś następnym razem bliżej Poznania, to na pewno przyjdę Już nawet Rokietnica bliżej jest A wątek spadł - faktycznie widziałam - strona druga czyli obciach. Wszystkie "wioski" polskie nas wyprzedziły.... Pozdrawiam serdecznie Wszystkich i proszę się na mnie nie denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 10.09.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ludziska, wątek nam spadł na drugą stronę! Ja mam zwolnienie lekarskie, przewiało mnie na budowie...http://www.cosgan.de/images/midi/muede/k070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.09.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Acidtea - dokładnie w Kinepolis. Zobacz tutaj http://www.gokartypoznan.pl/ Jeżeli chodzi o godzinę, to Misiak zwołuje swoich znajomych, bo ja tu sam jak palec jestem, więc niech on się wypowie, czy te pół godziny jest OK Martuszek - będziesz z nami się ścigać? Byłoby fajnie! No i odległością się nie przejmuj, ja też blisko nie mam! Krys1 - siedź w domu, pogoda pod psem. Zbieraj siły na następne etapy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel1309 10.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam!Może pozostały komuś z was deski po budowie? Potrzebuję sporo na szalunki, a wiadomo, szkoda wyrzucac tyle kasy, bo wykorzystam je tylko raz.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.09.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Gokarty fajne sa szkoda ze nie bede mogl przyjechac w niedziele no chyba ze cos sie zmieni to sie pojawie chociaz tez blisko nie mam ale kiedys mieszkalem po tej niepoznanskiej stronie i zreszta dom tez bede mial z tamtej strony Warty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ludziska, wątek nam spadł na drugą stronę! Nikomu nie chce się bablać? W ramach odreagowywania od budowy poszliśmy wczoraj z Misiakiem pojeździć na gokartach. Zabawa nie z tej ziemi! Jak ktoś chętny to zapraszam za tydzień w niedzielę do Kinepolis, robimy małe Garnd Prix. Godz chyba 12. Ja mogę dziś bablać Siedzę w stolycy, pokój 9m2 na oko mam tylko laptopa, projekt i muratora Aporpos laptopa, jakby komuś przyszło do głowy kupować BlueConnect to stanowczo odradzam (budowa to hobby, tutaj mówię zawodowo i z doświadczenia ) mają tak masakrycznie połączoną sieć, że do najbliższego publicznego IP pakiet błąka się przez min. 9 routerów, że o czasach przez grzeczność nie wspomnę C:\Documents and Settings\Administrator>tracert http://www.wp.pl Tracing route to http://www.wp.pl [212.77.100.101] over a maximum of 30 hops: 1 2297 ms 1253 ms 986 ms 10.158.194.1 2 1473 ms 1334 ms 1804 ms 10.158.194.6 3 1377 ms * 1016 ms 10.158.194.65 4 * 866 ms 1293 ms 10.158.194.122 5 915 ms 1081 ms 1198 ms 10.9.196.133 6 1534 ms 1802 ms 1695 ms 10.9.196.53 7 1413 ms 1300 ms * 10.9.195.205 8 1137 ms * 1336 ms 10.9.195.131 9 1199 ms 1356 ms 1237 ms 10.9.196.6 10 * 1640 ms 1042 ms rou20240z-atm1-0-1.eranet.pl [213.158.195.21] C:\Documents and Settings\Administrator> Na budowie przez deszcze zastój, kierownik nie zauważył jednego dużego byka murarzy, normalnie pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 10.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Acidtea - dokładnie w Kinepolis. Zobacz tutaj http://www.gokartypoznan.pl/ Jeżeli chodzi o godzinę, to Misiak zwołuje swoich znajomych, bo ja tu sam jak palec jestem, więc niech on się wypowie, czy te pół godziny jest OK Martuszek - będziesz z nami się ścigać? Byłoby fajnie! No i odległością się nie przejmuj, ja też blisko nie mam! Krys1 - siedź w domu, pogoda pod psem. Zbieraj siły na następne etapy! No to ja się pisze. Nie powiem, jestem wygodny, bo mam blisko Ale fajnie by było, te pare minut po 12tej, może chociaż 12:15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 10.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Używam BC, nie narzekam. Może w tym obszarze się sieć już nie wyrabia. W końcu stolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 10.09.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Na budowie przez deszcze zastój, kierownik nie zauważył jednego dużego byka murarzy, normalnie pięknie jest co się stało? blueconncta też nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 11.09.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 cześć- wątek nam się telefoniczny zrobił...a mi się kończy umowa z Iplusem-miałam tego najwolniejszego i jak na net dodatkowy to mi wystarczało, ale teraz jak się na te moje włości całkiem mam przenieść, to może czas pomyśleć o czymś szybszym? Ktoś coś mocno poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 11.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kierownik nie zauważył jednego dużego byka murarzy, normalnie pięknie jest co się stało? No właśnie, co sie stało? Moi też popełniają błędy, trzeba wszystkigo pilnować, mi drzwi zamurowali...... a poza tym nery mnie bolą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 11.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kierownik nie zauważył jednego dużego byka murarzy, normalnie pięknie jest co się stało? No właśnie, co sie stało? Moi też popełniają błędy, trzeba wszystkigo pilnować, mi drzwi zamurowali...... a poza tym nery mnie bolą..... a qrde, "zapomnieli" o 2 słupkach betonowych w ścianie kolankowej (po jednym na stronie), w których powinny być kotwy do murłaty i cieśle będą musieli rzeźbić, żeby dołożyć kotwy A Ty Krys1, co taka nerwowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts