Mice 18.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 dzieki krys bede mial kierasa, chcialbym poglebic na ile jest to mozliwe wiedze na temat budowy... glupio sie czlowiek czuje, jak ktos do ciebie gada, o czyms o czym nie masz zielonego pojecia Jak nie macie pojęcia to kiepsko to widzę Co nie znaczy, że się nie da samemu ale kiero nie będzie raczej codziennie po 8h na budowie, żeby Was pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.11.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 http://www.drzwi-lapawa.prv.pl/zew.htm Marzin tak jak się umawialiśmy, link do tych drzwi od Wciornastka wszystkim dzięki za miłe spotkanie wczoraj, szkoda, że nie zdążyłam na kris1 Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodack 19.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 tak źle nie jest moich dwóch kuzaji ma firmy budowlane, a kumpel sam domek postawil. szukam ludzi, ktorzy budowali sami i beda sie mogli ze mna wymienic pogladami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 19.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 tak źle nie jest moich dwóch kuzaji ma firmy budowlane, a kumpel sam domek postawil. szukam ludzi, ktorzy budowali sami i beda sie mogli ze mna wymienic pogladami Tutaj przynajmniej połowa robi sporo rzeczy siłami własnymi, jedni mury, inni dachy, jeszcze inni jakieś instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 29.11.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ale musiał być przeciąg, że tak wszystkich wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 01.12.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 no, nudy straszne, wątek zaniedbany aż wstyd, trzeba by go przed świętami trochę odkurzyć. No co tam ludzie u was słychać? Ja już postanowiłam się nie przejmować niskimi temperaturami, trudno zima idzie, a u mnie jeszcze murarka ścian szczytowych i kominów i też mam stresy, dach to może w marcu będzie. No piszcie co u Was, bombki na choinkę już kupione?????........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 02.12.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Bombki pod choinkę niekoniecznie, prezenty też jeszcze nie. Ale za to instalacja elektryczna już prawie gotowa. No i dom zamknięty na zimę, koza kupiona i już podłączona. Same radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 03.12.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 U mnie robią pojazd do domu. Wyszło z tego niezłe lotnisko I co tam jeszcze? Organizujemy się powoli w nowym miejscu. Ostatnio zrobiłem dostęp do świata, czyli mamy telewizję. Aż 5 programów. Znowu wieczorami słychać muzyczki seriali.... Dla równowagi muszę pomyśleć o internecie. Dziesięć razy dziennie zmieniam ustawiania kotła CO :wink:Do pracy jadę kilka minut, a jedyny korek jaki napotykam do 5 samochodów pod szkołą podstawową, gdzie matki wysadzają swoje dzieciątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 U mnie robią pojazd do domu. Wyszło z tego niezłe lotnisko I co tam jeszcze? Organizujemy się powoli w nowym miejscu. Ostatnio zrobiłem dostęp do świata, czyli mamy telewizję. Aż 5 programów. Znowu wieczorami słychać muzyczki seriali.... Dla równowagi muszę pomyśleć o internecie. Dziesięć razy dziennie zmieniam ustawiania kotła CO :wink:Do pracy jadę kilka minut, a jedyny korek jaki napotykam do 5 samochodów pod szkołą podstawową, gdzie matki wysadzają swoje dzieciątka. No to, ogólnie mówiąc GRATULACJE, a tak niedawno zaczynałeś swoją budowę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 04.12.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 U mnie robią pojazd do domu. Wyszło z tego niezłe lotnisko I co tam jeszcze? Organizujemy się powoli w nowym miejscu. Ostatnio zrobiłem dostęp do świata, czyli mamy telewizję. Aż 5 programów. Znowu wieczorami słychać muzyczki seriali.... Dla równowagi muszę pomyśleć o internecie. Dziesięć razy dziennie zmieniam ustawiania kotła CO :wink:Do pracy jadę kilka minut, a jedyny korek jaki napotykam do 5 samochodów pod szkołą podstawową, gdzie matki wysadzają swoje dzieciątka. Tylko pozazdrościć. Nieżle mnie przegoniłes. U mnie nadal temat kafelki. W zasadzie to juz koniec. Mam nadzieje, że jeszcze przed Świetami cyklinowanie i lakierowanie. W styczniu drzwi wewnetrzne (chyba zdecydujemy sie jednak na Portę). Potem zabudowy wewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.12.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 U mnie robią pojazd do domu. Wyszło z tego niezłe lotnisko I co tam jeszcze? Organizujemy się powoli w nowym miejscu. Ostatnio zrobiłem dostęp do świata, czyli mamy telewizję. Aż 5 programów. Znowu wieczorami słychać muzyczki seriali.... Dla równowagi muszę pomyśleć o internecie. Dziesięć razy dziennie zmieniam ustawiania kotła CO :wink:Do pracy jadę kilka minut, a jedyny korek jaki napotykam do 5 samochodów pod szkołą podstawową, gdzie matki wysadzają swoje dzieciątka. Tylko pozazdrościć. Nieżle mnie przegoniłes. U mnie nadal temat kafelki. W zasadzie to juz koniec. Mam nadzieje, że jeszcze przed Świetami cyklinowanie i lakierowanie. W styczniu drzwi wewnetrzne (chyba zdecydujemy sie jednak na Portę). Potem zabudowy wewnetrzne. To też prawie finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 05.12.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 U mnie nadal temat kafelki. W zasadzie to juz koniec. Mam nadzieje, że jeszcze przed Świetami cyklinowanie i lakierowanie. W styczniu drzwi wewnetrzne (chyba zdecydujemy sie jednak na Portę). Potem zabudowy wewnetrzne. To też prawie finisz No tak prawie ale, gdzie podjazdy płot, całość zagospodorowania terenu, kafle w garażu, klafle na tarasie i schodach , obudowa kominka, podbitka kolorki ścian. Jednym słowem jeszcze pracy i pracy no i kasy i kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 U mnie nadal temat kafelki. W zasadzie to juz koniec. Mam nadzieje, że jeszcze przed Świetami cyklinowanie i lakierowanie. W styczniu drzwi wewnetrzne (chyba zdecydujemy sie jednak na Portę). Potem zabudowy wewnetrzne. To też prawie finisz No tak prawie ale, gdzie podjazdy płot, całość zagospodorowania terenu, kafle w garażu, klafle na tarasie i schodach , obudowa kominka, podbitka kolorki ścian. Jednym słowem jeszcze pracy i pracy no i kasy i kasy. Niby tak Ale ja przy tobie dopiero murując szczytówki to dopiero jestem w polu. Jak czytam co u ciebie to wydaje mi się, że to już koniec budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 14.12.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ludziska , kurcze gdzie jestescie? jestem taka szcfzesliwa i juz nie mam s komu pochwalic , bo do wdszystkich juz dzwonilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.12.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ludziska , kurcze gdzie jestescie? jestem taka szcfzesliwa i juz nie mam s komu pochwalic , bo do wdszystkich juz dzwonilam No to dziel się szczęściem a szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 14.12.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 dzieki : bylam na budowie i widzialam jak ladnie zaciagneli klejem ocieplenie. to ekipa podarowana mi przez Altariele. pieknie zrobili schody, podolewali tarasy, ganek i garaz. fajnie niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.12.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 No fakt jak widać postepy to cieszy . Szczególnie gdy ekipa jest Ok. Mi najwiecej dali popalic tynkarze. Przyznam że troche piórka opadły bo wykończeniówka się wlecze. Zostało jeszcze cyklinowanie i lakierowanie parkietu no i drzwi wewnętrzne. Mam takiego lenia budowlanego , że nie mogę sie wybrać zamówic drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 14.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 pogon lenia mi tez na jakis czas opadly piorka tzn opadl mi je ktos a poza tym ze WSZYSTKICH naszych ekip jestem bardzo zadowolona. tfu tfu zeby nie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.12.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 pogon lenia mi tez na jakis czas opadly piorka tzn opadl mi je ktos a poza tym ze WSZYSTKICH naszych ekip jestem bardzo zadowolona. tfu tfu zeby nie zapeszyc Hmm, lenia może nie ale karpia napewno W końcu Swieta za pasem. W domu uno grosso burdello, a ja mam dosyc rozdwojenia jażni miedzy dwoma domami (bo tak juz teraz jest), nie mam nawet odkurzacza bo został na budowie. Ale nic to ide piec pierniczki. A co do ekip do odpukaj w niemalowane a dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 14.12.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts