Gość 09.06.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 co lub ile grozi za rozpoczęcie prac budowlanych przed uprawomocnieniem się pozwolenia na budowę i przed zgłoszeniem rozpoczęcia budowy domu?? w sumie daje to 3 tygodnie dodatkowego czasu oczekiwania, aby móc wbić łopatę w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Ja nie czekałem na uprawomocnienie. Wbiłem łopatę od razu jak dostałem papier. Zanim się uprawomocniło mogłem ruszać ze ścianami. Ale wziąłem to na własne ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 09.06.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Wszystko zależy od tego, jak żyjesz z sąsiadami. Jeżeli spodziewasz się że mogą oprotestować decyzję, to lepiej nie zaczynać.Niekiedy pomaga uzyskanie od wszystkich stron postępowania (sąsiadów) oświadczenia, że nie wnoszą do decyzji zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 09.06.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Grozi Ci to, że urząd wstrzyma Ci budowę, i może to być na czas znacznie dłuższy, niż 3 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 09.06.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jeśli chcesz poczytać o kłopotach związanych z taką decyzją, zajrzyj do dziennika Anuli i Pawła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 10.06.2003 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Jeśli chcesz poczytać o kłopotach związanych z taką decyzją, zajrzyj do dziennika Anuli i Pawła ... Nie widziałem wcześniej dziennika Anuli i Pawła, ale potwierdza on tylko to co wcześniej pisałem. Jeżeli sąsiadom cokolwiek się na Twojej budowie nie spodoba, to mozesz mieć poważne kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 10.06.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Wbijaj łopatę tam gdzie nie potrzebujesz pozwolenia. Ogrodzenie, domek z serduszkiem... to też potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts