ojciec_wielebny 14.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 WitamWlasnie jak to zrobic? Dodam ze jestem 2 lata po remoncie na podlodze panele wiec w gre nie wchodzi plyta stg, wolalbym cos innego ale nie moge wpasc na pomysl dodam kaloryfer zeliwny i na dodatek wisi krzywo brrrrrraz mnie ciary przechodza myslalem nad jakas kratka ze stalowego materialu ale hmmmm sam nie wiem?? moze macie jakis pomysl?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 24.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam Wlasnie jak to zrobic? Dodam ze jestem 2 lata po remoncie na podlodze panele wiec w gre nie wchodzi plyta stg, wolalbym cos innego ale nie moge wpasc na pomysl dodam kaloryfer zeliwny i na dodatek wisi krzywo brrrrrr az mnie ciary przechodza myslalem nad jakas kratka ze stalowego materialu ale hmmmm sam nie wiem?? moze macie jakis pomysl? pozdro Witam. Dwa wyjscia wyciac grzejnik badz wymienic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika266 01.05.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam,może coś tego typu? Parawan- koniecznie z prześwitami na krążące powietrze: http://www.livingathome.de/wohnen_einrichten/vorher_nachher/images/_detail/detail_sw200312065.jpg http://www.livingathome.de/wohnen_einrichten/vorher_nachher/images/_detail/detail_sw200312066.jpg Może na jakichś zawiasach- żeby się łatwo dostać do kaloryfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa11 13.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Nie znam się na takich sprawach od strony technicznej,ale w programie "dekoratornia",laski kiedyś zabudowywały kaloryfer dając po bokach ściany listwy,do których przymocowały ażurowy, zdejmowany parawan,może być z płyty mdf.Na stronach sklepów budowlanych np castorama, są fajne i zrozumiałe opisy "jak to zrobić",tam spróbuj poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts