Bluszcz 2 14.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witajcie zapaleni forumowicze, proszę was o pomoc w znalezieniu łazienki w stulu plaży, widziałam kiedyś ją na forum ale nie mam pojęcia gdzie a teraz mam problem z jej znalezieniem, może ktoś wie gdzie uda mi się znaleść właścicielkę tej pięknej łazienki. Za pomoc dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witajcie zapaleni forumowicze, proszę was o pomoc w znalezieniu łazienki w stulu plaży, widziałam kiedyś ją na forum ale nie mam pojęcia gdzie a teraz mam problem z jej znalezieniem, może ktoś wie gdzie uda mi się znaleść właścicielkę tej pięknej łazienki. Za pomoc dziękuję w galeri domów odszukaj domek Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 14.03.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dzięki Ewciu za podpowiedź, żeczywiście o tę łazienkę mi chodziło http://212.244.189.200/tola2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts