BRATER 14.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mam zamiar kupić do nowego mieszkania panele laminowane. Oczywiście głównym kryterium doboru jest deficyt finansowy, więc nie doradzajcie mi innego rodzaju podłogi. Ale ponieważ nawet w tym - budżetowym rozwiązaniu - chcę kierować się wyborem najlepszym z możliwych mam pytanie. U jednego z przedstawicieli m.in. podłóg Witexa dowiedziałem się, że opłaca się rozważyć zakup paneli o enigmatycznej nazwie handlowej WLU, będącymi w rzeczywistości niczym innym, jak panelami Witexa, tyle tylko, że w wersji budżetowej (bez warstwy Sound Protect) puszczanej na rynek pod inną marką, żeby nie psuć wizerunku marki. Faktycznie, warianty kolorystyczno/gatunkowe wyglądają identycznie jak z oferty Witex Marena. Cena nieporównywalnie niższa. Czy ktoś mógłby potwierdzić te rewelacje? Czy przedstawiciel próbuje zrobić mnie w balona? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/74400-panele-wluwitex/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts