Claudia 14.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam,prosze o pomoc. Otóż mam dylemat w wyborze koloru sofy, waham się pomiędzy dwoma jakże skrajnymi kolorami - mianowicie ecru a burgund. Pokój ma prawie 24m (3.7x6) jest pomalowany na bardzo delikatny krem wpadający w róż (zależy od światła). Na podłodze parkiet jesion, na krótszej ścianie szafa (na całą szerokość i wysokość pokoju) w kolorze limba biała, w takim samym kolorze komoda na sprzety RTV. Drzwi wejściowe do pokoju to tafla matowego szkła o wymiarach 1,2x2,6 (przesuwne, chowane w ściane) Sofa ma być skórzana, bardzo podoba mi się kolor ecru - jednak obawiam się, że może być mdło jesli wszystko bedzie jasne..... Jak myślicie, który kolor wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanusiaS 14.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam Cię Claudio Ja chyba wybrałabym coś ciemniejzego niż ecru, ale ciężko doradzać nie widząc tego na własne oczy. Może wrzucisz nam zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 14.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Wg mnie lepszy burgund. Przy ecru powinny być ciemniejsze i bardziej wyraziste ściany (mam na myśli bardziej zdecydowany kolor, przynajmniej w części pokoju). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 14.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ja kupiłam 5 lat temu skórzane w kolorze ciemnej zieleni. Do dziś wyglądają jak nowe!! Kiedy skończę budowę zabiorę je ze sobą. Jestem bardzo zadowolona ze skóry i koloru. Nic na nim nie widać, a nawet jak ktoś czymś wysmaruje to lekko sciereczką przetrę i jest ok. Wcześniej miałam jasne kolory z materiału. Nie polecam. Brudzi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.03.2007 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 jesli masz małe dzieci, albo planujesz je miec to koniecznie burgund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 16.03.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 dałabym burgund lub inny ciemniejszy - wspomnianą zieleń lub brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babeczkaa 16.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 nie będe oryginalna ale proponowałabym ciemniejszy kolor, jeśli z tych dwóch to oczywiście burgund (trudno tez doradzać jak nie widzimy całości pomieszczenia, jego rozmiarów i pozostałych mebli), poza tym, juz ktoś napisał o brązie, ciemnej zieleni, fajne kolory, a ecru czy beż to teraz w co drugim nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudia 16.03.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zamówiliśmy burgund Dziękuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babeczkaa 16.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 no i bardzo fajnie, a można zapytac w jakiej firmie i jaki model, jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudia 16.03.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 no i bardzo fajnie, a można zapytac w jakiej firmie i jaki model, jestem ciekawa Domofaber, model Frida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babeczkaa 16.03.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 całkiem przyjemna dobrego użytkowania życze B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts