Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakim lakierem najlepiej polakierować drewniane podłogi?

gercia

Recommended Posts

Przeczytaj najpierw to co napisane drobnym drukiem. Zapytaj co musisz zrobic aby ci w siódmym roku uznano reklamację. Najlepiej spiszcie to i niech przedstawiciel firmy podpisze. Byc moze wszystkie wskazówki są na opakowaniu! Tak powinno byc!

Słońce da sobie radę szybciej niż myślisz. Bezposrednio padajace promienie słoneczne spowoduja spękania. W osiem lat nie wierzę. Już po roku na drewnie na zewnatrz na rażonym na działanie bezposrednie słońca, wody, mrozu były popękania i łuszczenia.

Kto po pieciu latach myśli o pięknym jak nowy lakierze na drzwiach.

Na drzwiach wewnętrznych napewno wytrzyma.

Zewnetrzne mam metalowe :) ;)

Wlasnie na drzwiach wewnetrznych zamierzam to testowac! ok bedzie??

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

chodzi mi o gwarancje na 8 lat..dla mnie to kupa smiechu..drzwi sosnowe..lakieruj ..co mi tam..nikt po nich nie chodzi skoro polecają..to pewnie wytrzymaja a brak zmiany koloru nie wierz w zyciu..
To moze lepiej kupic ten V33 bialy - fakture drewna bedzie widac, a jasny kolor (tyle ze nie slomkowy a bialy) bedzie na dluzej? wiem jak zachowuje sie sosna pod bezbarwnym i tego chcialabym uniknac, liczylam bardzo na nowoczesne lakiery..

brac V33 bialy? Mieliscie z ta firma do czynienia?

chodzi mi o gwarancje na 8 lat..dla mnie to kupa smiechu..drzwi sosnowe..lakieruj ..co mi tam..nikt po nich nie chodzi skoro polecają..to pewnie wytrzymaja a brak zmiany koloru nie wierz w zyciu..
To moze lepiej kupic ten V33 bialy - fakture drewna bedzie widac, a jasny kolor (tyle ze nie slomkowy a bialy) bedzie na dluzej? wiem jak zachowuje sie sosna pod bezbarwnym i tego chcialabym uniknac, liczylam bardzo na nowoczesne lakiery..

brac V33 bialy? Mieliscie z ta firma do czynienia?

Przeczytaj najpierw to co napisane drobnym drukiem. Zapytaj co musisz zrobic aby ci w siódmym roku uznano reklamację. Najlepiej spiszcie to i niech przedstawiciel firmy podpisze. Byc moze wszystkie wskazówki są na opakowaniu! Tak powinno byc!

Słońce da sobie radę szybciej niż myślisz. Bezposrednio padajace promienie słoneczne spowoduja spękania. W osiem lat nie wierzę. Już po roku na drewnie na zewnatrz na rażonym na działanie bezposrednie słońca, wody, mrozu były popękania i łuszczenia.

Kto po pieciu latach myśli o pięknym jak nowy lakierze na drzwiach.

Na drzwiach wewnętrznych napewno wytrzyma.

Zewnetrzne mam metalowe :) ;)

będzie dobrze.!

Wlasnie na drzwiach wewnetrznych zamierzam to testowac! ok bedzie??

istnieja systemy powlekanie drewna za zewnatrz ale to nie jest do połozenia przez amatorów ,sa to larury przemysłowe do natrysku gestch wodnych lazur w technice airless czyli bez powierza, te dostepne w detalicznej sprzedazy srodki po odpowiednim nałozeniu wytrzymaja ok 3 lat, i renowacja ,ja robiłem swego czasu okna i deb machoń z przed 8 lat wygleba super tylko trzeba nakładac przed zima specjalny wosk konserwujacy lazury.