popcarol 14.11.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Przeczytaj najpierw to co napisane drobnym drukiem. Zapytaj co musisz zrobic aby ci w siódmym roku uznano reklamację. Najlepiej spiszcie to i niech przedstawiciel firmy podpisze. Byc moze wszystkie wskazówki są na opakowaniu! Tak powinno byc! Słońce da sobie radę szybciej niż myślisz. Bezposrednio padajace promienie słoneczne spowoduja spękania. W osiem lat nie wierzę. Już po roku na drewnie na zewnatrz na rażonym na działanie bezposrednie słońca, wody, mrozu były popękania i łuszczenia. Kto po pieciu latach myśli o pięknym jak nowy lakierze na drzwiach. Na drzwiach wewnętrznych napewno wytrzyma. Zewnetrzne mam metalowe Wlasnie na drzwiach wewnetrznych zamierzam to testowac! ok bedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Podklad - Capon firmy Domalux na to - na drzwi ktore chce zeby byly ciemne V33 lakier koloryzujacy, na drzwi ktore maja zostac naturalne V33 bezbarwny. Daja 8 lat gwarancji na niezmieniajacy sie kolor, filtry UV itp Hmm.. kupic ten V33, czy te usmieszki znacza ze robia mnie w butelke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 chodzi mi o gwarancje na 8 lat..dla mnie to kupa smiechu..drzwi sosnowe..lakieruj ..co mi tam..nikt po nich nie chodzi skoro polecają..to pewnie wytrzymaja a brak zmiany koloru nie wierz w zyciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 chodzi mi o gwarancje na 8 lat..dla mnie to kupa smiechu..drzwi sosnowe..lakieruj ..co mi tam..nikt po nich nie chodzi skoro polecają..to pewnie wytrzymaja a brak zmiany koloru nie wierz w zyciu..To moze lepiej kupic ten V33 bialy - fakture drewna bedzie widac, a jasny kolor (tyle ze nie slomkowy a bialy) bedzie na dluzej? wiem jak zachowuje sie sosna pod bezbarwnym i tego chcialabym uniknac, liczylam bardzo na nowoczesne lakiery.. brac V33 bialy? Mieliscie z ta firma do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 chodzi mi o gwarancje na 8 lat..dla mnie to kupa smiechu..drzwi sosnowe..lakieruj ..co mi tam..nikt po nich nie chodzi skoro polecają..to pewnie wytrzymaja a brak zmiany koloru nie wierz w zyciu..To moze lepiej kupic ten V33 bialy - fakture drewna bedzie widac, a jasny kolor (tyle ze nie slomkowy a bialy) bedzie na dluzej? wiem jak zachowuje sie sosna pod bezbarwnym i tego chcialabym uniknac, liczylam bardzo na nowoczesne lakiery.. brac V33 bialy? Mieliscie z ta firma do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 bierz biały..tak bym postapił..v33..to lakier ..eecchh no dobra bierz biały i nie żżółkna ci drzwi..a o to tu chodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 14.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Przeczytaj najpierw to co napisane drobnym drukiem. Zapytaj co musisz zrobic aby ci w siódmym roku uznano reklamację. Najlepiej spiszcie to i niech przedstawiciel firmy podpisze. Byc moze wszystkie wskazówki są na opakowaniu! Tak powinno byc! Słońce da sobie radę szybciej niż myślisz. Bezposrednio padajace promienie słoneczne spowoduja spękania. W osiem lat nie wierzę. Już po roku na drewnie na zewnatrz na rażonym na działanie bezposrednie słońca, wody, mrozu były popękania i łuszczenia. Kto po pieciu latach myśli o pięknym jak nowy lakierze na drzwiach. Na drzwiach wewnętrznych napewno wytrzyma. Zewnetrzne mam metalowe będzie dobrze.! Wlasnie na drzwiach wewnetrznych zamierzam to testowac! ok bedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 15.11.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 istnieja systemy powlekanie drewna za zewnatrz ale to nie jest do połozenia przez amatorów ,sa to larury przemysłowe do natrysku gestch wodnych lazur w technice airless czyli bez powierza, te dostepne w detalicznej sprzedazy srodki po odpowiednim nałozeniu wytrzymaja ok 3 lat, i renowacja ,ja robiłem swego czasu okna i deb machoń z przed 8 lat wygleba super tylko trzeba nakładac przed zima specjalny wosk konserwujacy lazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts