Sebastiano 14.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ooo tak kielisze z pieprzem to sposob mojeg taty:) tylko ze ten teges barek pusty... to jest sprawdzony sposób chyba wielu tat, czy tatów czy jakoś tak - ważne, że działa A że barek pusty? - hmmmm to niedobrze - znaczy niezdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 14.03.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mowisz ze nie zdrowo to juz znamy geneze mojej choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Alina, bardzo mądre postanowienie. Grypę należy wyleżeć obowiązkowo. I kilka razy dziennie mocz stopy w gorącej wodzie, a potem koniecznie ciepłe skarpety i kapciuchy. Zdróweczka życzę. gorąca woda pomaga ja dodaję jeszcze kilka łyżek soli kuchennej na mnie Echinacea nie działa natomiast wypróbowałam Ecomer i chyba będę ich żywą reklamą mi pomaga!!!! nie choruję ale to oczywiście jako profilaktyka a nie już w trakcie choroby Izat - ale sama piszesz, że profilaktycznie - to skąd wiesz, że pomoże? Toż to wszystko to mareting - najlepiej troszkę pieprzu a do tego kieliszek ten tego .... Ecomer to po prostu tran biorę go pół roku i ani razu nie zachorowałam a wcześniej conajmniej tydzień z mieisąca wycięty na przeziębienie profilaktyka= zapobieganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.03.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 achaaaaa - a to nie wiedziałem to i racja - tran działa prawie cuda. No i w tym przypadku faktycznie zapobieganie powoduje niechorowanie. Oj tam - raz mogę nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mowisz ze nie zdrowo to juz znamy geneze mojej choroby podejrzewam, że każda geneza wymaga wnikliwego rozparzenia - no ale skoro barek pusty i brak jest czynników wzosząco-leczących to nie wiem jak tutaj zrobić, żeby badania przebiegły wiarygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 14.03.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 hehe ciekawa teoria:) swoja droga ktos wie co dzis w telewizji graj fajnego bo mam duuuuuuuzo wolnego czasu i pilot na wlasnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 tfu tfu ....puk puk w niemalowane od jesieni połykam co rano przy śniadanku( stoi na stole wiec nie zapominam ) tran ,skrzyp ,drożdże i rutinoscorbin zero kataru i przeziebienia u całej rodzinki pozfrawiam i liczę ,że szybko sie wykurujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 do telewizji dawno nie zaglądałem - ostatnio jak wolny czas to Alternatywy oglądam i chilloutu słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 tfu tfu ....puk puk w niemalowane od jesieni połykam co rano przy śniadanku( stoi na stole wiec nie zapominam ) tran ,skrzyp ,drożdże i rutinoscorbin zero kataru i przeziebienia u całej rodzinki pozfrawiam i liczę ,że szybko sie wykurujesz trochę mnie ten skrzyp "przeraża" - a co to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 14.03.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 skrzyp jest ok tez lykam o ile chodzi nam o ten sam jak do wlosow, mnie przeraza ten tran widzisz ja odpuscilam w tym roku profilaktyke i jestem chora dlatego trzeba teraz lykac kapsuleczki ale za rok bede sie hartowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 skrzyp jest ok tez lykam o ile chodzi nam o ten sam jak do wlosow, mnie przeraza ten tran widzisz ja odpuscilam w tym roku profilaktyke i jestem chora dlatego trzeba teraz lykac kapsuleczki ale za rok bede sie hartowac:) alinko, dlaczego tran Cię przeraża?? to zwykłe kapsułki z olejem łykasz i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 14.03.2007 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ahaaaa a ja myslalam ze to trzeba pic o ja glupiutka ale dzieki za uswiadomienie teraz to moze i zaczne lykac tran juz mi nie straszne dzieki raz jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.03.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 no tak - a ja dalej nie wiem co to ten skrzyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 14.03.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 moze ja powiem jaki ja lykam to jest zwykla kapsulka bez smaku skrzyp polny wzmacnia wlosy i paznokcie cos co pewnie przypomina w postaci kapsulke tranu o ktorej istnieniu nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.03.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 no i dziękuję serdecznie - jak bez smaku to znaczy dobre. Włosy jeszcze mam to może i warto dbać żeby były wzmocnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 14.03.2007 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 warto warto zawsze o wlosy izdrowie tak samo bo wtedy konczy sie jak ja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 no to na dziś koniec leczenia z mojej strony - czas spać rano do pracy a to niesety jeszcze nie weekend - do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 14.03.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 papa dzieki za rozmowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 tran ,skrzyp ,drożdże i rutinoscorbin To już tym można się najeść Popieram, chociaz w kwestii jak się szybko kurowac nie mogę radzic, bo mnie się to jakoś nigdy nie udaje. A wypróbowałam już chyba wszystko - od balneologii po domowe nalewki. Teraz daję małemu rutinoscorbin i tran, bo w przedszkolu epidemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 15.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Moi drodzy, chociaż wszyscy wkoło chorują, łacznie z moim narzeczonym, ja jestem zdrowa jak rybka ...a wszystko to dzięki mojemu szefowi... Przez całą zimę niczego nie brałam przeciw przeziębieniu, grypie, ani nic na wzmocnienie. Za to u mnie w pracy temperatura nie była większa niż 17 stopni, a przeważnie było jeszcze zimniej Do tego weekendy na działce (cięcie, noszenie, palenie itp. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts