Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak radzic sobie z przeziebieniem i grypa gdy wiosna idzie:)

alina80

Recommended Posts

a ja dzis czuje sie troszke a nawet o wiele lepiej nie leje mi sie juz tak z nosa i nie jestem tak a rozbita jak wczoraj pobiore ten tabcin jeszcze troszke przyznam ze szybko zadzialal:) no i opijam sie herbata z miodem mniam i dokanczam maslo czosnkowe z wczoraj :lol: ale przyznam ze mieliscie racje zeby dzis zostac w domu troche wypoczelam juz dawno nie mialam poludnia tylko dla siebie:)

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja dzis czuje sie troszke a nawet o wiele lepiej nie leje mi sie juz tak z nosa i nie jestem tak a rozbita jak wczoraj pobiore ten tabcin jeszcze troszke przyznam ze szybko zadzialal:) no i opijam sie herbata z miodem mniam i dokanczam maslo czosnkowe z wczoraj :lol: ale przyznam ze mieliscie racje zeby dzis zostac w domu troche wypoczelam juz dawno nie mialam poludnia tylko dla siebie:)

Dobrze, że Ci już lepiej. Z przeziębieniami i grypami tak jest, że jak się chce tego szybko pozbyć to troszku trzeba poleżeć w łóżeczku, inaczej może się to ciągnąć i ciągnąć. Moje "Szczęście chodzące" niestety nie mógł wziąść wolnego i drugi tydzień chodzi z katarem i bólem gardła. Ale i tak jest lepiej bo przynejmniej nie ma gorączki.

Pozdrawiam

Dobrze, że Ci już lepiej. Z przeziębieniami i grypami tak jest, że jak się chce tego szybko pozbyć to troszku trzeba poleżeć w łóżeczku, inaczej może się to ciągnąć i ciągnąć. Moje "Szczęście chodzące" niestety nie mógł wziąść wolnego i drugi tydzień chodzi z katarem i bólem gardła. Ale i tak jest lepiej bo przynejmniej nie ma gorączki.

Pozdrawiam

ja wiem teraz nie pozwalaja chorowac;) moze niech twoje szczescie sprobuje tego Tabcinu ja wczoraj wzielam i mi pomoglo wlasnie w szczzegolnosci na katar:) dzis jest o wiele lepiej a wzielam dopiero 3 dawki. sama nie wiem jak ci poraadzic ale zycze zdrowka :)

Pozdrawiam

ja wiem teraz nie pozwalaja chorowac;) moze niech twoje szczescie sprobuje tego Tabcinu ja wczoraj wzielam i mi pomoglo wlasnie w szczzegolnosci na katar:) dzis jest o wiele lepiej a wzielam dopiero 3 dawki. sama nie wiem jak ci poraadzic ale zycze zdrowka :)

On ten Tabcin zjadł cały w zeszłym tygodniu i rzeczywiście pomogło mu na tyle, że przestał kaszleć, spadła mu gorączka i jakoś tam funkcjonował. Jednak przez to, że nie może wziąść urlopu to dalej jest taki podziębiony.

skrzyp -na włosy i paznokcie ( uważam to za dobra kurację ,chociaz na paznokcie nie ma nic lepszego niż Sally Hansen-żel do paznokci)

tran-wiadomo ,ale w kapsułkach ( nie jest to okropne ....ale czasem sie rybą odbije :wink: )

rutinoskorbin - bo ładnie sie kompomuje z szarością skrzypu i drożdży :wink:

drożdże na skórę

a od niedawna biore jeszcze chrom ...na brak apetytu :wink:

:D

skrzyp -na włosy i paznokcie ( uważam to za dobra kurację ,chociaz na paznokcie nie ma nic lepszego niż Sally Hansen-żel do paznokci)

tran-wiadomo ,ale w kapsułkach ( nie jest to okropne ....ale czasem sie rybą odbije :wink: )

rutinoskorbin - bo ładnie sie kompomuje z szarością skrzypu i drożdży :wink:

drożdże na skórę

a od niedawna biore jeszcze chrom ...na brak apetytu :wink:

:D

Przepraszam, że nie na temat.

E-wka gratuluję emblematu. Te pingwinki są kapitalne :lol: :lol: Po prostu cudeńko :D :D

żona Krzycha

hmm na ten tran to chyba sie skusze wiecie:)

a ja juz prawie zdrowa w poniedzialek ide do pracy nie ma co siedziec w domu bo zwariuje:) i polecam wam tabcin niby lek jak kazdy inny ale mi bardzo pomogl jest na prawde bardzo szybki w dzialaniu, do tego lezenie rosolek i herbata z miodem i masaz ukochanego i oto moja recepta na szybkie zdrowienie:D

• 3 weeks później...