alina80 15.03.2007 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a ja dzis czuje sie troszke a nawet o wiele lepiej nie leje mi sie juz tak z nosa i nie jestem tak a rozbita jak wczoraj pobiore ten tabcin jeszcze troszke przyznam ze szybko zadzialal:) no i opijam sie herbata z miodem mniam i dokanczam maslo czosnkowe z wczoraj ale przyznam ze mieliscie racje zeby dzis zostac w domu troche wypoczelam juz dawno nie mialam poludnia tylko dla siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 15.03.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a ja dzis czuje sie troszke a nawet o wiele lepiej nie leje mi sie juz tak z nosa i nie jestem tak a rozbita jak wczoraj pobiore ten tabcin jeszcze troszke przyznam ze szybko zadzialal:) no i opijam sie herbata z miodem mniam i dokanczam maslo czosnkowe z wczoraj ale przyznam ze mieliscie racje zeby dzis zostac w domu troche wypoczelam juz dawno nie mialam poludnia tylko dla siebie:) Dobrze, że Ci już lepiej. Z przeziębieniami i grypami tak jest, że jak się chce tego szybko pozbyć to troszku trzeba poleżeć w łóżeczku, inaczej może się to ciągnąć i ciągnąć. Moje "Szczęście chodzące" niestety nie mógł wziąść wolnego i drugi tydzień chodzi z katarem i bólem gardła. Ale i tak jest lepiej bo przynejmniej nie ma gorączki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 15.03.2007 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dobrze, że Ci już lepiej. Z przeziębieniami i grypami tak jest, że jak się chce tego szybko pozbyć to troszku trzeba poleżeć w łóżeczku, inaczej może się to ciągnąć i ciągnąć. Moje "Szczęście chodzące" niestety nie mógł wziąść wolnego i drugi tydzień chodzi z katarem i bólem gardła. Ale i tak jest lepiej bo przynejmniej nie ma gorączki. Pozdrawiam ja wiem teraz nie pozwalaja chorowac;) moze niech twoje szczescie sprobuje tego Tabcinu ja wczoraj wzielam i mi pomoglo wlasnie w szczzegolnosci na katar:) dzis jest o wiele lepiej a wzielam dopiero 3 dawki. sama nie wiem jak ci poraadzic ale zycze zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 15.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dobrze, że Ci już lepiej. Z przeziębieniami i grypami tak jest, że jak się chce tego szybko pozbyć to troszku trzeba poleżeć w łóżeczku, inaczej może się to ciągnąć i ciągnąć. Moje "Szczęście chodzące" niestety nie mógł wziąść wolnego i drugi tydzień chodzi z katarem i bólem gardła. Ale i tak jest lepiej bo przynejmniej nie ma gorączki. Pozdrawiam ja wiem teraz nie pozwalaja chorowac;) moze niech twoje szczescie sprobuje tego Tabcinu ja wczoraj wzielam i mi pomoglo wlasnie w szczzegolnosci na katar:) dzis jest o wiele lepiej a wzielam dopiero 3 dawki. sama nie wiem jak ci poraadzic ale zycze zdrowka On ten Tabcin zjadł cały w zeszłym tygodniu i rzeczywiście pomogło mu na tyle, że przestał kaszleć, spadła mu gorączka i jakoś tam funkcjonował. Jednak przez to, że nie może wziąść urlopu to dalej jest taki podziębiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 15.03.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mhm...szkoda strasznie bo jak taki niedoleczony bedzie chodzil to ryzykuje powazne komplikacje zapalenie oskrzeli itp eh ta praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 tran ,skrzyp ,drożdże i rutinoscorbin To już tym można się najeść . my łykamy po śniadaniu ...ale może to i pomysł żeby przed śniadankiem to wtedy odchudzanie bedzie od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 skrzyp -na włosy i paznokcie ( uważam to za dobra kurację ,chociaz na paznokcie nie ma nic lepszego niż Sally Hansen-żel do paznokci) tran-wiadomo ,ale w kapsułkach ( nie jest to okropne ....ale czasem sie rybą odbije ) rutinoskorbin - bo ładnie sie kompomuje z szarością skrzypu i drożdży drożdże na skórę a od niedawna biore jeszcze chrom ...na brak apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 16.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 skrzyp -na włosy i paznokcie ( uważam to za dobra kurację ,chociaz na paznokcie nie ma nic lepszego niż Sally Hansen-żel do paznokci) tran-wiadomo ,ale w kapsułkach ( nie jest to okropne ....ale czasem sie rybą odbije ) rutinoskorbin - bo ładnie sie kompomuje z szarością skrzypu i drożdży drożdże na skórę a od niedawna biore jeszcze chrom ...na brak apetytu Przepraszam, że nie na temat. E-wka gratuluję emblematu. Te pingwinki są kapitalne Po prostu cudeńko żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 16.03.2007 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 hmm na ten tran to chyba sie skusze wiecie:) a ja juz prawie zdrowa w poniedzialek ide do pracy nie ma co siedziec w domu bo zwariuje:) i polecam wam tabcin niby lek jak kazdy inny ale mi bardzo pomogl jest na prawde bardzo szybki w dzialaniu, do tego lezenie rosolek i herbata z miodem i masaz ukochanego i oto moja recepta na szybkie zdrowienie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 19.03.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 a ja juz kochani jestem zdrowa i dzis poszlam do pracy:) oszczedzam sie oczywiscie co by nie pasc po chorobie ale czuje sie bardzo dobrze i przyznam ze jestem bardzo zadowolona z tabcinu sprawil mi mila nispodzianke tym ze tak szybko i skutecznie zadzialal:) polecam go na prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 E-wka gratuluję emblematu. Te pingwinki są kapitalne Po prostu cudeńko żona Krzycha podoba się ? poprawia nastrój ? uśmiechasz sie jak patrzysz ? ...........i o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 19.03.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 prawda prawda pingwinki sa boskie ja tez sie usmialam i wszyscy u mnie w domu razem ze mna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi1001 27.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 heheheh niezle te pingwinki ale ludzie tez tak robia;)hmm ja to zazwyczaj lece do lekarza jak cos mi jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 27.03.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ja tez tak robie a co zazwyczaj bierzesz na przeziebienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.04.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tu jest duuuuużo do czytania i po grypie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=33814 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 20.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Robisz b. mocna herbate na pol szklanki. Dolewasz do tego sok z jednej cytryny. Uzupelniasz wszystko wodka.Pije sie to bardzo cieple i tylko wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts