fugo79 14.03.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam czy ktos z was ma też taki problem jak ja z muchami. Chodzi o to ze w momecie gdy zrobiło sie troche cieplej w domu pojawiły sie tysiace much dom jest w stanie surowym zamknietym ale jest juz ocieplone poddasze. Gdy jestem na budowie to otwieram okna i niby wyleca te muchy ale nastepnego dnia znowu jest to samo. dzis pryskałem jakims srodkiem ale nie wiadomo na ile to pomoze. czy wy tez mieliscie cos takiego i jak sie z tym uporaliscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 14.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Na tym etapie budowy to normalka. Muchy zimują w szparach. Za rok będzie ich zdecydowanie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 14.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 u mnie tez te muszyska wylaza, nie wiem skad, moze z ziemi i zdychaja pod oknami, masakra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fugo79 14.03.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 niebardzo cieszy mnie to ze za rok bedzie ich mniej zaraz to znaczy za tydzien wchodzi ekipa od tynków gipsowych czy muszyska nie narobia szkoyd na takim swierzym tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts